Dolandırıcı alarmı maxilantr.com
Tabiki bu cihazın o fiyata satılma ihtimali yok. İletişime geçtiğimde aciliyetten dedi ve siteyi daha önce duymadım sahibinden üzerinden ilan açın sipariş vereyim dediğimde reddetti. Azıcık araştırma sonucunda bir gün önce sahibinden'de verilen bir ilanı copy-paste yaptığını gördüm. Bu şahıs kendini adliyede savcı olarak tanıttı ve bir de kimlik fotoğrafı attı.
Telefon numarası ve sahte profil sitede mevcut https://www.maxilantr.com/lenovo-legion-7-pro-156-rtx2070-laptop-58719
Tek fotoğraf ile öğrenciye sunulan imkan (KYK)
evet kota dolmamış hali
rezilliğin böylesi
Kyk Wifi uçuyor
Rezillik
Türk telekom paketim ödediğim fiyat ve aldığım hız
yorum sizin
Allah linuxun belasını versin
Yardım lazım
Oldum olası nefret ettim şu sistemden bir program bile kuramıyorsun terminale yazıyosun not found diyor sitede de açıklaması yok
Laptop anakart değiştirken sonra windows açmadı usbden linux kurdum windows 10 kurtarma usbsi yapmak için. Bir türlü olmuyor woeusb diye bir program lazımmış ama gerektirdiği birsürü program var ve onları nasıl kuracağımı bilmiyorum (gnu bash gnu grub falan)
Hp pavilion ramazana özel turkcell pasajda 50tl daha pahalı
Loll casual sivil avcısı beş para etmez tr firmaları
Beyler bu laptop fiyatları ne
Şaka mı bu fiyatlar uzun zamandır bakmıyordum 3500e aldığım pc bozuldu eşdeğeri 8000tl.
Önerisi olan var mı
taşındı
.
Turkcell bu ne allah aşkına
Ek paket almak imkansız benim tarifem 50tl zaten 1gb'a neden 30tl vereyim değiştiriyorum en kısa zamanda geçecek olan varsada geçmesin
Kansız insanlar var mı??? Belli etsinler kendilerini bloklamak istiyorum
Edit: Keşke hayattan komple bloklayabilsem
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 411
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 22.562 (Bu ay: 88)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 662 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar