![]() Şaka mı bu fiyatlar uzun zamandır bakmıyordum 3500e aldığım pc bozuldu eşdeğeri 8000tl. Önerisi olan var mı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Beyler bu laptop fiyatları ne

-
-
Çevrene ve aile büyüklerine sormanı tavsiye ederim. Sağolsunlar, hükümetleri sectiler, şuan süper hayat yaşıyoruz. 1 günde %15 TL değer kaybediyor.
-
Alinmaz bence iyi donem artik olur mu bilmem ama fiyatlar normal degil
Sadece klavye ekran olan leptoplar bile 3.000 tl
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2020 Eylül-Ekim gibi, 2017'de aldığım MSI GP62M 7RD LEOPARD 20.000 TL'ye satılıyordu. 4000'e almıştım ben 2017'de...
Şu an ikinci el hiç bir upgrade yapılmamış hali 7.000 TL
16 GB ram, m.2 250 GB SSD ve bununla beraber baya bir soğutma modifikasyonu yaptım klavyesini değiştirdim bozulmuştu.
Ocak gibi klavyesine 436 TL bayıldım MSI servisi 1125 TL istedi kendim tek tek lehimli klavyeyi evde söktüm. Şimdi Cpu fanını değiştireceğim takır tukur ses çıkarıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 15 Nisan 2021; 22:16:25 > -
laptop almak yerine 5000 tlye kasa aldım 2 bin tlye 32 inç 2k ekran aldım laptopun verdiği hazzın 50 katını veriyor
-
Hayatınıyaşamayan adam i feel you. Fakat üniversite öğrencisiyim laptop şart şöyle iyi bi kasa toplasam yanına da sıradan bir laptop sıkıştırsam bu fiyatları geçer mi acaba onu düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şaka gibi gerçekten nereye gidiyor bunlar sessiz sessiz
quote:
Orijinalden alıntı: EdnanBeyHayatınıyaşamayan adam i feel you. Fakat üniversite öğrencisiyim laptop şart şöyle iyi bi kasa toplasam yanına da sıradan bir laptop sıkıştırsam bu fiyatları geçer mi acaba onu düşünüyorum
git kasa al idare et onunla üniversiteler açılınca laptop alırsın ben öyle yapacağım
-
Daha bunlar başlangıç...
Şu an global şirketler artık tefeci gibi davranıyor. Madencilere ekran kartı üretmekten adamlar kimseye mikro çip üretmiyor hammade krizi var plastik alanında özellikle ama ne hikmetse fabrikalar çalışıyor.
Mevzu ise corona üretim hatlarını vurmuş (yersen) fabrikaları vuran corona ise nasıl ekran kartı üretip fabrika çıkışında madencilere toplu şekilde satıyorlar???
Çin özellikle bu konuyu silah olarak kullanıyor Dünyaya karşı.
-
Teknoloji ilerliyor :
-
Konsol al
-
Hocam eğer PC ye ihtiyacınız varsa hemen alın çünkü çip krizi var yakında çok güzel bir zam gelicek elektronik eşyalara vsvs yani şimdiden bu fiyattan kapın.
2. El thinkpad al hocam. Bütçe ne kadar bilmiyorum ama X230 T430 X250 falan bakabilirsin. Sıfır almak artık hayal..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X