yıllardır tuşlu telefon kullanıyorum. bir telefon alma ihtiyacı duydum. yahu bu fiyatlar nedir? macbook neden telefonlardan daha ucuz? neden 4 yıllık iphone 35.000 tl? şaştım kaldım vallahi. Eğer ihtiyaç duyulan sistemler sanal olmasaydı (edevlet, banka, vs.) kesinlikle bir daha telefon alma girişiminde bulunmazdım. sizin görüşleriniz nelerdir? |
telefon fiyatları ne böyle

-
-
Ucuz bir tane al geç.
Arkasında parmak izi var diye aldığım Nord N10 ile devam ediyorum. Pili hızlı bitmeye başladı, arada kafayı da yiyor ama ihtiyacımı görüyor mu görüyor, son model iphone da olsa bir şey değişmeyecek.
Bir ara daha iyi bir kameram olsa diye düşündüm, onun için de direkt kamera almak daha mantıklı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Forumda sorunsuz satıcılar var .5000 10000 liraya iyi telefonlar mevcut .Senelerdir forumdan aliyorum bir kere sorun sıkıntı yaşamadım.Ekepe yiyeceğine karsdaki katırcı yesin.Helali hos olsun.
tuslu telefon guzel de sürdürülebilir degil maalesef mezundayken kullanıyordum
onceki sene vergi indirimli xiaomi almistim isimi görüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iyi bir telefon iyi bir konfor demektir, gün içinde en çok kullandığın şey telefon ve dandik alırsan kasar donar vs uğraşılmaz
-
4 yıllık iPhone'a vereceğin 35k ile honor realme oneplus al kalitenin zirvesini yaşarsın, 20dkda şarj eder 2 gün kullanırsın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
15kya mi11 ultra aldım çok memnunum
Devlet baba 1 sana 2 bana diyince yurt disinda macbook airle ayni para olan telefona burada opsiyonlu pro parasi veriyorsun gayet normal
Zorlamiyorsa maksimum -1 senenin flagshipini alin, sirf iphone diye 4 5 yillik cihazlara da yonelmeyin ikinci elden satma karti sizin icin cok cok onemli degilse.
"akıllı telefon lazım oldu" deyip de gidip direkt apple bakarsan az bile yapmışlar bence.
-
androidler çekilmiyor çünkü. 8 plus hala cayır cayır. redmi note 11 pro vardı telefon kendi kendine kilidini açıp # basıyordu rastgele uygulamalarda. 1 sene dayanmadı. arkadaşımda poco x3 nfc var, telefon kendini kapattı, 1 yıl sonra kendi kendine açıldı.
ucuz çinli çekilmiyor
-
abi, seçenekler apple ve ucuz çinliler mi sadece?
ben 6 yılı aşkın nokia 8 kullandım, son zamanlarda artık takılması ve pilinin dayanmaması sebebiyle değiştirdim. satın alırken ne "ucuz çinli" gibi ucuzdu ne de apple gibi pahalıydı. 5-5,5 yıl taş gibi kullandım, sıfır sorun.
-
5 yıl önce 2 bin TL ye realme 7 aldım. Hala kullanıyorum. Ufak tefek şeyler dışında sıkıntı yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X