< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Turkcell Fazla Fiyatlı fatura çıkarttı ne yapmalıyım
-
-
Hadi bakalım ceza bedeli çıkmaz diyenleri özellikle forum yönetici yapanlarda vardı alalım konuya
Tüketici hakem heyetine yazarsınız diyenler vardı
Şunu öğrenin Bu Turkcell in sağı solu belli olmuyor çıkarabiliyor .
Muhtemelen hediye internet verdiyse ondan çıkarmış olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Faturayı paylaşırsanız ona göre yorumlayalım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hediye internet hiç vermedi tarife deki 20 GB kotadan kullandım biraz sadece
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Faturayı nasıl görüntüleyebilirim hat şuan türk Telekom ben e devletten 493 TL faturam olduğunu gördüm
-
İlk ay 20 GB veriyor onun da ücretini almıştır.
Müşteri hizmetlerinden Bi sorun derim
400 dakika kullanmışsınız 6 günlük ücretlendirmede, paket sanıyorum ki 1000 dakika. 12-13 günlük kullanmışsınız gibi ücret yansır. Çünkü neredeyse yarısı bitmiş. İlk ay verilen GB kullanılmasa da cayma bedeline yansıyor. Paketin içeriği ve fiyat hakkında hiçbir bilgi vermemişsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Buna ek olarak, müşteri hizmetlerinden faturanın suretini talep edin. Mailinize gönderirler. Buraya kişisel yerleri silerek yüklerseniz forum arkadaşlarımız detaylıca inceleyip yorumlayabilirler.
-
İlk ay 20 GB vermedi bana özellikle baktım ona ama yoktu sadece tarife deki 20 GB vardı başka da yoktu
Paketin ismi Büyük Festival 20GB idi taşıma yapmadan bir gün önce baktım cayma bedeli yoktu ertesi gün baktığımda 156 gözüküyordu. Ayrıca bana ilk ay hediyesi falan verilmedi özellikle baktım. Sadece salla kazandan 1 GB verdi hediye olarak başka bi hediye yoktu
Turkcell i aradım şimdi fatura kesim tarihim ayın 25i imiş o yüzden 25 inden sonra ararsanız gönderebilirim dedi. Ben başka operatöre geçtiğim için faturalandırma durmuş peşin olarak direkt ödeme yapabilirsiniz ama faturanız henüz kesilmedi dedi
Fatura kesilmediyse daha sen bu bedeli nereden gördün?
E devlet üzerinde borç görünüyor mu?
Fatura durduğu için peşin olarak ödeme yapılabiliyor ben telekoma geçerken 490 tl fatura ödedim cayma ve tarife bedeli..Ayın 25 inde fatura çıkıyor..Fakat o parayı büyük ihtimal öder çünkü herhangi bir yasal dayanağı olamadan fatura kesmez mutlaka bir maddesi vardır onun..Önce faturayı ödeyecek ondan sonra bir sorun varsa itiraz edecek yoksa faiz biner..Faizde fazla risk almayıp ödenmesi gerekir
Fatura 25 inden sonra gib e düşecek o zaman
Son ödeme tarihide o zaman başlar
Son ödeme tarihi gelene kadar zaten nedeni anlaşılır
Evet aynen öyle e devlette gözüküyor fakat fatura kesilmemiş
-
-
Valla operatörlere 500 500 vermekten sıkıldım buna da verip bidaha değişim yapmıcam taahhüt dolana kadar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- askercell iptal etme
- internetsiz hat varmı
- arama aktarıldı ne demek
- geçersiz sim ne demek
- güvenli internet nasıl kapatılır
- özel numara bulma
- turkcell akıllı fatura nedir
- turkcell abone sayısı
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X