Şimdi Ara

Turkcell Fazla Fiyatlı fatura çıkarttı ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Turkcell deki 20 GB olan tarifeye geçmişimi yaptırdım geçiş yaptıktan sonra kotanın çok hızlı bittiğini fark ettim Vodafone a faturasız olarak hattımı taşıdım. Fakat Turkcell bana 3 4 gün kullandım diye 150 lira cayma bedeli çıkarttı fatura göndermişler 493 lira ben buna itiraz etmek istiyorum nasıl yapabilirim ben böyle haksız bi fiyatı ödemek istemiyorum bir de sim kart ücreti çıkardılar 3 ten fazla taşıma yaptığım için. Bildiğim kadarıyla taahhütün ilk ve son aylarında cayma bedeli olmadığı idi. 4 5 günlük kullanımımda 8 GB internet 400 dakika falan kullanmıştım bunu ödemeye razıyım ama bu kadar ücretin yüksek gelmesi normal mi bilenler yazabilir mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hadi bakalım ceza bedeli çıkmaz diyenleri özellikle forum yönetici yapanlarda vardı alalım konuya

Tüketici hakem heyetine yazarsınız diyenler vardı

Şunu öğrenin Bu Turkcell in sağı solu belli olmuyor çıkarabiliyor .

Muhtemelen hediye internet verdiyse ondan çıkarmış olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuyo Derler Adıma kullanıcısına yanıt
    Faturayı paylaşırsanız ona göre yorumlayalım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Hediye internet hiç vermedi tarife deki 20 GB kotadan kullandım biraz sadece

• berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Faturayı nasıl görüntüleyebilirim hat şuan türk Telekom ben e devletten 493 TL faturam olduğunu gördüm

• berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Ayrıntılı nasıl görebilirim

• İlk ay 20 GB veriyor onun da ücretini almıştır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Müşteri hizmetlerinden Bi sorun derim

• 400 dakika kullanmışsınız 6 günlük ücretlendirmede, paket sanıyorum ki 1000 dakika. 12-13 günlük kullanmışsınız gibi ücret yansır. Çünkü neredeyse yarısı bitmiş. İlk ay verilen GB kullanılmasa da cayma bedeline yansıyor. Paketin içeriği ve fiyat hakkında hiçbir bilgi vermemişsiniz.

• Desident D kullanıcısına yanıt

Buna ek olarak, müşteri hizmetlerinden faturanın suretini talep edin. Mailinize gönderirler. Buraya kişisel yerleri silerek yüklerseniz forum arkadaşlarımız detaylıca inceleyip yorumlayabilirler.

• phoenix3434 kullanıcısına yanıt
    İlk ay 20 GB vermedi bana özellikle baktım ona ama yoktu sadece tarife deki 20 GB vardı başka da yoktu

• Desident D kullanıcısına yanıt
    Paketin ismi Büyük Festival 20GB idi taşıma yapmadan bir gün önce baktım cayma bedeli yoktu ertesi gün baktığımda 156 gözüküyordu. Ayrıca bana ilk ay hediyesi falan verilmedi özellikle baktım. Sadece salla kazandan 1 GB verdi hediye olarak başka bi hediye yoktu

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Turkcell i aradım şimdi fatura kesim tarihim ayın 25i imiş o yüzden 25 inden sonra ararsanız gönderebilirim dedi. Ben başka operatöre geçtiğim için faturalandırma durmuş peşin olarak direkt ödeme yapabilirsiniz ama faturanız henüz kesilmedi dedi

Fatura kesilmediyse daha sen bu bedeli nereden gördün?

E devlet üzerinde borç görünüyor mu?

Fatura durduğu için peşin olarak ödeme yapılabiliyor ben telekoma geçerken 490 tl fatura ödedim cayma ve tarife bedeli..Ayın 25 inde fatura çıkıyor..Fakat o parayı büyük ihtimal öder çünkü herhangi bir yasal dayanağı olamadan fatura kesmez mutlaka bir maddesi vardır onun..Önce faturayı ödeyecek ondan sonra bir sorun varsa itiraz edecek yoksa faiz biner..Faizde fazla risk almayıp ödenmesi gerekir

• xxpp kullanıcısına yanıt

Fatura 25 inden sonra gib e düşecek o zaman

Son ödeme tarihide o zaman başlar

Son ödeme tarihi gelene kadar zaten nedeni anlaşılır

Evet aynen öyle e devlette gözüküyor fakat fatura kesilmemiş

Bende faturalı kullanıyodum normalde faturasızdan geçtiğim için 3 ay cayma hakkım vardı 60 GB’liğe geçmek için Türk Telekom’a geçtim direk hat Türk Telekom’da açıldığında Turkcell’den borç direk çıkmış mı sorguladığımda bankacılıktan 167 TL’lik borcum gözüküyordu belki hattı geri taşırken sıkıntı olmasın diye yatırdım hemen geri Türkcell’e taşıyıp hattım açıldığında güncel faturamda peşin ödeme olarak yatırdığım tutar vardı benim de 25’iyfi kesim tarihim direk ayın 3 ünde çıkış yaptım direk o anda yatırdım ama geri geçtim iade oldu tutar

• livazzxd kullanıcısına yanıt
    Valla operatörlere 500 500 vermekten sıkıldım buna da verip bidaha değişim yapmıcam taahhüt dolana kadar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.