Şimdi Ara

Acaba bu laptop un ederi nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a arkadaşlar yaklaşık 7- 8 yıldır kullandığım laptop var değiştirmeyi düşünüyorum acaba bu bilgisayarın ederi nedir :

asus X554L modeli

orjinal kutusu ve şarj aleti mevcut

sandisk marka 120 GB SSD hdd

4 GB ram

intel coreİ5 işlemci

dvd sürücü

dahili kamera

yanında kablolu usb fare de verecem .

tek sıkıntı şu laptop da ortada fare görevi gören kısım çalışmıyor. diğer giriş soketlerde herhangi bir arıza sorun söz konusu değildir. piyasa ederi nedir internet ortamında satacam ..

• 3-4k anca eder.
  • 3- 4 K neyy ??? TL ne zaman K oldu ??

• K = bin

• ExMilitary kullanıcısına yanıt

Asus ROG GL753 sahibiyim 128 GB SSD 1 TB haddisk, 1050 GT ekran kartlı 16 GB Ramli model. Ona bile 4K veren yok.

• 7805 7 kullanıcısına yanıt

Bir rakamın yanında K yazıyorsa bin demek. Örneğin; 4K yazıyorsa 4bin TL, 40K yazıyorsa 40bin TL, 400K yazıyorsa 4000 bin TL demek. Kısaltma ifadesi.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

eyvalah ...

sarı ilan sayfasına ilan verdiniz mi peki ?

ben elektronikciyim son 2 aydır işlerde genel durgunluk var ...

Arkadaşın attığı model ve benzerilerini 3-4k'dan Sahibinden'e koyanlar gördüm. Yoksa bence de etmez 4k.

• ExMilitary kullanıcısına yanıt

Oraya koyar ama alan çıkarmı soru işareti. Bazı teknolojik ürünler görüyorum ilana verildikleri tarihe bakıyorum 5 sene öncesine ait oluyor. Bir de ben geçen okuduğum bir kaç haberden dolayı oradan satışa koymam.

Sahibinden üzerinden satış yapanları dolandıranlar varmış. Ürünü teslim alır almaz iade yapıyorlarmış ve gelen ürünü değiştirip iade ediyorlarmış. Satanlar hem üründen hem paralarından oluyormuş. Sahibinden siteside bu konuda mağduriyetleri gidermemiş. Benzer bir kaç olay daha olmuş.

evet haklısınız dediğiniz türden haberler bende okudum bende bu yüzden satışlarımı havale eft şeklinde yapıyorum. kendim zaten elektronikciyim gerekirse karşı tarafa referans veriyorum. yada aynı ildeysem elden teslimat yapıyorum. param güvende diye bir sistemi var ama bana görehiç de güvende değil. adam orjinal xxxx marka telefon satyor karşı tarafta aynı telefonun çakması var adam orjinal sağlam teşefonu alıyor kutıya çakma bzuk telefonu koyup geri yolluyor bu forumda çok okudum bu tarz haberleri...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.