Şimdi Ara

ban yer miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 haftadır çileden çıkıyorum ve yazdıklarım şunlar:
    -salak mısınız
    -gerizekalı
    -aptal

ban yeme olasılığım ?

s4-s5te ne güzel kayıyorduk kaydıraktan ama artık yapamıyoruz

• sanmıyorum bende aptal beyinsiz bazen aşırı sinirlenince andaval dümbük diyorum hemde tam hesabı açtığımdan beri hep flame veya toxicten rep dediler ama hiçbişey olmadı şuana kadar
  • ben sinirlenince ana avrat sövüyorum henüz ceza almadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belli olmaz ban yiyebilirsin dogru kategori de raporlanırsan direk 14 gün hatta direk perma bile yiyebilirsiniz. Özellikle ırkçı söylemler de affetmezler. Gerçi önce sohbet kısıtlaması veriyolar kademeli olarak sonra uzaklaştırma veriyolar ama sizin tutumunuza göre de değişiyor.

• Ben sezon 1 den beri oynadığım ana hesabımda haziran ayında 14 gün ban yedim hakaretten ondan sonra durdum azalttım hafifleştirdim baktım Türkiye sunucusu çekilecek gibi değil ana hesabı West'e aldım çok nadir toxic playerlar geliyor mesela son oyunda geldi bir tane onu reportladık anında geri bildirim geldi Westte ama TR'de Smurf var gelene geçene kayıyorum fark etmiyor bir de küfür edenleri reportluyorum ama daha geri bildirim gelmedi 1 aydır ve smurfte ban yemedim henüz TR sunucusunda ne olacağı belli olmuyor gerçekten sağı solu belli değil ne oyuncuların ne destek ekibinin o yüzden dikkatli davran West'te oynuyorsan da %99.99 ban yersin daha 2. günümdeyim anında geribildirim aldım reportladığın oyuncu cezalandırıldı diye TR'de 1 aydır 2 hesapta da geri bildirim almıyordum ama ban yemeye gelince sezon 1 den beri oynadığım hiç ban yememiş hesabım 2500 euro harcadığım hesabım 14 gün ban yiyor. Perma yemek korkutuyor tabi.

• Ben de bilerek beslemeden 14 gün yedim haziran da ama çok sinirlenmiştim bir sürü güzel kostüm var urf oynadim daha oynamadim smurf açtım onu kasıyorum tr çekilmez ama türkçe diye oynuyoruz aslında her yer de sıkıntılı insan var ama tr daha fazla en iyisi 5 pre girmek yoksa çekilmez.

• Ben 2014 eylul den beri oynuyorum en fazla 1 kere 7 gün ban yemişimdir o da ilk zamanlar da sonra gece haziran da sohbet kisitlmasi aldim sonra da bilerek beslemeden 14 gün yedim şiddetin tutumuna göre direk perma bile yeniliyor .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiraZero

Ben de bilerek beslemeden 14 gün yedim haziran da ama çok sinirlenmiştim bir sürü güzel kostüm var urf oynadim daha oynamadim smurf açtım onu kasıyorum tr çekilmez ama türkçe diye oynuyoruz aslında her yer de sıkıntılı insan var ama tr daha fazla en iyisi 5 pre girmek yoksa çekilmez.
    Ben de sırf 3 sene önce açtığım 24 levelde bıraktığım exp boostları hala duran 13 rün sayfası aldığım smurfu o yüzden 30 yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiraZero

Ben 2014 eylul den beri oynuyorum en fazla 1 kere 7 gün ban yemişimdir o da ilk zamanlar da sonra gece haziran da sohbet kisitlmasi aldim sonra da bilerek beslemeden 14 gün yedim şiddetin tutumuna göre direk perma bile yeniliyor .
    Ya bir de onu geçtim ne güzel 3. seviye taktir vardı 0 oldu çıkılmıyor da PBE hesabım vardı onlar silinmiş hep sistem değişmiş tekrar üye olmak için 3. seviye taktir gerekiyor iyi ki West geçtim orada direk taktir 2. seviyede başlattı.
  • Yahu jungleyim adama yardıma gidiyorum tam benim takım arkadaşım ölücekken rakibi öldürüyorum takım arkadaşım diyor ki niye çaldın oc diyor çalmasam ölse bu sefer de diyo ki niye dalmıyon oc reportsun diyolar gel de sinirlenme şimdi geçen orta da bir şey yok adam durduk yere akp den siyasetten laf atmaya başladı millet kafayı yemiş.

• Ben yediysem sen neden yemiyesin xd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: etrafınabakançocuk

Ben yediysem sen neden yemiyesin xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D3DC761DD

Alıntıları Göster
    Hangi kısmını anlamadın kaarşim?

• quote:

Alıntıları Göster
    Bilmiyorum, öylesine yazdım dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D3DC761DD

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
  • Bilmiyorum, öylesine yazdım dostum.

• quote:

• Düşük eloda yemezsin kolay kolay ancak yediğin zaman hiçbir şekilde geri açtırma şansın yok. Yine de çok sık kullanma ancak ara ara kullandığın takdirde yiyeceğini zannetmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.