Şimdi Ara

maske den ceza yedim bakabilir misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
4.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba araba kullanmayı öğrenmek için yola çıkmıştım ama trafikte bile değilim köyde yaşadığım için ıssız bir yerde deneme yapıyordum mardinin havası 40 derece olur bir de astım hastasıyım arabanın için de nefes alamadıgım için maskeyi cebime koymuştum sonra jandarma çevirmesi vardı geldiler bir şeyler yazdılar cezada yazdılar ben bunu iptal edebilir miyim veya bu ceza gerçekten işlenmiş mi nerden öğrenebilirim e devletten sonuç bulamadım yardım ederseniz sevinirim

• Arabada maske takmanın zorunlu olmasından daha saçma bir şey yok! Sürekli maske takıp kendinizi sıkmayın diyen bakanımızın yaptırdığı şeylere bak. Arabada niye takayım arkadaş, tanıdığım biriyle giderken. Zira kapalı ortamda, aynı arabada maske taksan da, takmasan da bulaşma ihtimali çok yüksek. İnsanları rahat bırakın biraz...
    Ayrıca maske takan da virüs kapabilir, tamamen virüs geçirmez değil, hepimiz biliyoruz.
    yazmak istese yazar.Trafiğe kapalı alan dediğiniz yer muhtemelen köy yolu.Trafiğe kapalı olsa jandarma niye çevirme koysun.Araç sürmeyi ehliyet kursunda öğreneceksiniz.Ben de sizinle aynı fikirdeyim normalde ama jandarma ceza yazsa bu duruma itiraz edemezdiniz.Sonuçta ehliyet kursundaki araçlarda hocanın ayağının altında debriyaj fren var.Sizin aracınızda arkadaşın ancak el freni çekerek müdahale edebilir.
  • Arabayı tek başınıza kullanırken mi ceza yazdılar? Daha net açıklar mısınız? Cümlede noktalama işareti kullanmayınca hiçbir şey anlaşılmamış.
  • Yalnız ilk defa maskeden ceza yiyen birisini gördüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçeli Üye kullanıcısına yanıt
    arabada bir tanıdık vardı yeni öğrenmeye başladığım için yardım ediyordu bana arabayı ben kullanıyordum zaten bir de bunu arazilik yerde sürüyorduk. biraz ilerlerken jandarma çevirmesi vardı oradan direk ceza kestiler, maske yanımdaydı
  • _Gmn_ kullanıcısına yanıt
    ben de asla dışarı bile çıkmam ilk defa bugün araba kullanayım dedim başıma bu geldi çok saçma
  • nerede olduğunuz önemli değil yanında başkası varsa o cezayı yazarlar iptal ettiremezsin ama nereden kontrol etirebileceğini bende bilmiyorum.
  • 81 ilde maske takma zorunluluğu var artik takmadıysan ceza yazılabilir bunda bi yanlış yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ev dışında tüm alanlarda zorunlu oldu.

quote:

Ülke genelinde (meskenler hariç olmak üzere) tüm alanlarda (kamuya açık alanlar, cadde, sokak, park, bahçe, piknik alanı, sahiller, toplu ulaşım araçları, işyerleri, fabrikalar vb.) vatandaşlara istisnasız maske takma zorunluluğu getirildi.
    www.icisleri.gov.tr
    81 İl Valiliği'ne Koronavirüs Tedbirleri Konulu Ek Genelge Gönderildi
    https://www.icisleri.gov.tr/81-il-valiligine-koronavirus-tedbirleri-konulu-ek-genelge-gonderildi-08-09-20

• mesken hariç her yerde maske zorunluluğu geldi 81 ilde. 900 tl ceza gelecek. iptal ettirme durumunuz yok
  • Tak kulağına, en azından jandarmayı görünce kaldır be kardeşim, cebinde taşımayacaksın kulağına takacaksın oradan nefesini kontrol edeceksiniz, bak hem hasta imişsin.

Neyse geçmiş olsun, gelmeyebilir de , çok fazla kavga gürültü çıkarmadıkça yazmıyorlar, bizzat gözlemledim, ancak gerizekalı olmak lazım ceza yazdırmak için, senin durum anlattığın kadar ise ceza yazmazlar ama anlatmadığın başka birşeyler de yaşadıysanız orasını bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 10 Eylül 2020; 17:32:48 >
  • mesela ev harici her yerde yasak ya, bir kafeye gittin ve içecek bir şeyler söyledin. içerken de polis gördü. böyle bir durumda ceza yazarlar mı ?
  • cezalar e-devlete yansır buda aylar sonra olabilir .

benim kask cezası aylar sonra e-devlete yansıdı ondan neredeyse 1 yıl sonra eve geldi
  • K4R4B4S4N kullanıcısına yanıt
    Kafeden dışarı çık sigara yak yazarlar.

Bende araçta tektim. Kırmızı ışıkta ön sıradaydım. Polis yandaki aracın fotoğrafını çekti baktım adamını kemeri takılı değil, ona kemerden kesecek herhalde derken döndü beni de çekti. Bekleyip göreceğiz. Enteresan tarafı maske cezası plakaya yazılabiliyorsa çok gülerim.
  • Ben de bugün yürüyüşten dönerken bir dinlenelim dedik arkadaşla oturduk koca çardağa karşılıklı maskeyi indirdik çeneye bir su içtik polis geldi arkamızdan yazdı cezayı kaymakamlığa gidip dilekçe yazarsınız dedi. Kaymakamlığa da gittim artık kabul etmiyorlarmış polis tabletten sisteme girerse dava açabilirsin haklılığını ispatlayabiliyorsan onun dışında yapacak bir şey yok hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elektrotek

Ev dışında tüm alanlarda zorunlu oldu.

quote:

Ülke genelinde (meskenler hariç olmak üzere) tüm alanlarda (kamuya açık alanlar, cadde, sokak, park, bahçe, piknik alanı, sahiller, toplu ulaşım araçları, işyerleri, fabrikalar vb.) vatandaşlara istisnasız maske takma zorunluluğu getirildi.
    https://www.icisleri.gov.tr/81-il-valiligine-koronavirus-tedbirleri-konulu-ek-genelge-gonderildi-08-09-20
    ben bu genelgede özel araçta yasağı göremedim. Aile bireyleriyle araçta maske zorunluluğu getirilemez zaten. o zaman evde de denetlesinler gelip yan yana oturmak yasak olsun vs :) özel araçta ceza yazabileceklerini sanmıyorum. bu konudaki özel durumda aile bireyi değilse ya da aynı evde ikamet yok diye belki yazmışlardır ama dayanağını yasada ben göremedim yine de.

• Jandarma işgüzarlık yapmış. Şehirlerde millet polisin yanında maske takmadan lay lay lom geziyor. Köyde tarlada araba süren adama maske cezası mı yazılır.
  • hiickimse kullanıcısına yanıt
    Belirttiğiniz gibi eksiklik bulunuyor. Ama uygulamada şu iki ibare sebebiyle işlem yapılmıştır. (meskenler hariç + ..vb.)
  • Polis ceza yazdıktan sonra bize bir kağıt vermek zorunda mı?
    Direkt araba kaputunda form gibi bir şey doldurdu bir a4 e de bir şeyler yazdı(il hıfzısıhha falan yazıyordu) ve imzalamamı istedi. Benim ilk defa başıma geldi böyle bir şey yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Afiyet olsun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.