Şimdi Ara

maske den ceza yedim bakabilir misiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
4.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arabada maske takmanın zorunlu olmasından daha saçma bir şey yok! Sürekli maske takıp kendinizi sıkmayın diyen bakanımızın yaptırdığı şeylere bak. Arabada niye takayım arkadaş, tanıdığım biriyle giderken. Zira kapalı ortamda, aynı arabada maske taksan da, takmasan da bulaşma ihtimali çok yüksek. İnsanları rahat bırakın biraz...
    Ayrıca maske takan da virüs kapabilir, tamamen virüs geçirmez değil, hepimiz biliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanınızda birisi olduğu için ceza yazmışlardır.
  • Trafik cezası gibi direk gözükmüyor bu. Artık polis jandarma direk ceza kesemiyor. Hıffısıza mıydı neydi ona tutanak gönderiyorlar. Onlar cezayı kesiyor.
  • Forum1th kullanıcısına yanıt
    Yapacak bişey yok nekadar saçma gelsede bakanlık genelgesi ile mecburi. Ona bakarsan kaç sağlık çalışanına bulaşmış bugüne kadar. Onlar hep maskeli ve virüsten korunmayı bizden daha iyi biliyorlar ama onlara da bulaşıyor. Hastane yoğunluğunu azaltmak için yapılan şeyler. Belki maske belli bir oranda bulaşmayı azaltıyordur. Çoğumuz zaten maskeyi çenemize takıyoruz
  • Bence her halükarda itiraz edin, bir uygulama birliği yok, tutulan öpülüyor. Bu cezaları kimse ödemeyecek ve eninde sonunda toplu iptal edilecek diye düşünüyorum. Keşke herkese ayırım yapılmaksızın işlem yapılsa ama rasgele ve öylece keyfi ceza yazılıyor.
    Halka açık yerlerde takmayı ihmal etmeyin ama. Başkalarının hayatını tehlikeye atanlar da manevi ve maddi olarak vebal altındadır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LBRTN kullanıcısına yanıt
    Ceza tutanağının resmini koy görelim. Ehliyetsiz araç kullanmaktan ceza yemişsindir bence...

• Köyde yaşadığın ıssız bir yer jandarma uyg.yapiyor ve sen bahtsız Bedevi ceza yiyon astım hastası v.s v.s he iptal ettirsin.ulan hep kendinize doğru yazın yazıları tek tavsiyem kaymakam onaylarsa cezayı erken ödemeden faydalan 4/1 odemezsin.

• Özel aracınızda maske zorunluluğu yok kanun bilmeyen jandarmaya denk gelmişsin itiraz edersen iptal olur.

• Maske ile ucuz yirtmissin ehliyetsiz araba kullanmaktan neden islem yapmadilar.

• omfarcan kullanıcısına yanıt
    ehliyetten ceza neden alayım araba sürmeyi boş trafiğe kapalı yanımda bilen bir kişiyle öğreniyordum çünkü, nasıl araba kullanmayı öğrenmeden ehliyet alabilirim? her şeye bir kılıf uydurma sonuçta annemin karnında araba sürmeyi öğrenmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LBRTN -- 10 Eylül 2020; 19:30:15 >
  • Yakinda yalniz evde otururkende Jandarma gelip maskesizlere ceza yazacak.

• Sizinki çölde bedevi kutup ayısı olayı olmuş resmen. Genelgeye göre size yazmamaları lazım aslında, hususi araçlarda yok bir yasak.
  • Astım hastasısınız, koronanın etkileyeceği insanlardan birisiniz. Maske takmıyorsunuz. İlginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: LBRTN

ehliyetten ceza neden alayım araba sürmeyi boş trafiğe kapalı yanımda bilen bir kişiyle öğreniyordum çünkü, nasıl araba kullanmayı öğrenmeden ehliyet alabilirim? her şeye bir kılıf uydurma sonuçta annemin karnında araba sürmeyi öğrenmedim.
    yazmak istese yazar.Trafiğe kapalı alan dediğiniz yer muhtemelen köy yolu.Trafiğe kapalı olsa jandarma niye çevirme koysun.Araç sürmeyi ehliyet kursunda öğreneceksiniz.Ben de sizinle aynı fikirdeyim normalde ama jandarma ceza yazsa bu duruma itiraz edemezdiniz.Sonuçta ehliyet kursundaki araçlarda hocanın ayağının altında debriyaj fren var.Sizin aracınızda arkadaşın ancak el freni çekerek müdahale edebilir.

• Ceza ehliyetsiz araçtandır muhtemelen maske değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Özel aracınızda maske zorunluluğu yok kanun bilmeyen jandarmaya denk gelmişsin itiraz edersen iptal olur.
    Araçta tek kişiysen geçerli bu kural, 2 kişi veya daha fazla isen maske zorunlu. Ki 2 kişilermiş bunlarda arabada. Kanun bilmez kural tanımaz millet olduğumuz için hemen benim suçum yok modundayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Özel aracınızda maske zorunluluğu yok kanun bilmeyen jandarmaya denk gelmişsin itiraz edersen iptal olur.
    Özel aracınızda tek başınaysanız veya eşin/çocuğun/anne/baba varsa zorunluluk yok. Sonuçta aynı evde yaşıyorsunuz ve eşinizle aynı yatağa giriyorsunuz.
    Yani çekirdek aile ise zorunluluk yok.

Ama arabada aile dışında biri varsa zorunluluk var artık deniliyor. Hususi veya ticari değişmez.
  • myrat6 M kullanıcısına yanıt
    Haziran ayında aynı şekilde ceza yedim ve itiraz ile iptal ettirdim saygılar.

• Adam eşi dostuyla mekana gidip oturunca karşılıklı çıkarıyorlar, evde çıkarıyorlar, araba da neden taksın ? Sivil araçta maske takma zorunluluğu büyük gerizekalılık ama büyük ihitimal itiraz edemezsin. Dağın başında çevirmeye denk gelmen büyük talihsizlik olmuş. İstanbul'un göbeğinde arabada millet maske takmıyor gayet rahat yani.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.