Şimdi Ara

Diyelim hotmail hesabi mi sildim sonra baska birisi alabilir mi o adresi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sorunun net cevabina cok ihtiyacim var beyler tamamen sildim diyelim sonra baska birisi gene aynen silinenhesap@hotmail.com adiyla o hesabi kullanabilir mi ? Birde mesela o hesaptan kaydoldugum oyunlardan sifre sifirlama linki alabilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• belirli bir zamanı var,sildikten sonra yanlış hatırlamıyorsam 1 ay olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: GroupPolicy

belirli bir zamanı var,sildikten sonra yanlış hatırlamıyorsam 1 ay olması lazım

Peki mesela o maile bagli bir oyun vardi ve sonraki alanda bu oyunu oynayacaksa ayni mailla 2 kez kayit olamayamagina gore mailine sifre sifirlama linki gondererek once kisinin oyununu oynayabilir mi ?

• ClassWien C kullanıcısına yanıt
    Uzun bir dönem boşta tutarlar. Kimse alamaz. Ama belli bir süre sonra tekrar kullanıma açılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dandoldenius

Uzun bir dönem boşta tutarlar. Kimse alamaz. Ama belli bir süre sonra tekrar kullanıma açılabilir.

Peki oynadigim oyundan sifre sifirlama linki alabilir mi mesela o hesabi yeniden acan herhangi bir kisi.

• Evet , belli bir süre sonra bu mail adresi alınabilir.
    2013'te Facebook kayıt olduğumuz mail adreslerini bir süre sonra kapatıyordu.
    Bu sayede maili tekrar açıp , şifre değiştirme yöntemiyle hem mail hemde Facebook adresi çalınabiliyordu.
    Bu açık kapatıldı fakat yine diğer sosyal ağlar ve web sitelerindeki hesaplarının güvenliği açısında kapatma derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Temel

Evet , belli bir süre sonra bu mail adresi alınabilir.
    Bu sayede maili tekrar açıp , şifre değiştirme yöntemiyle hem mail hemde Facebook adresi çalınabiliyordu.
    Bu açık kapatıldı fakat yine diğer sosyal ağlar ve web sitelerindeki hesaplarının güvenliği açısında kapatma derim.

Anladim hocam benim oyunun bagli oldugu hesap bu ana hesaba bagladigim bir diger isimdi yani ana postanin yaninda ek olarak yan bir posta adresi ekledim hesabimi ele geciren kisi bunu silmis microsoft isr bu adresler 30 gun sonra herkes tarafindan kullanilabilir diyor o hesabi kimse almadan ben alirsam oynadigim oyununda sifresini sifirlayabilirim dimi gelir yani o mail.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Site bir bende mi açılmıyor?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClassWien

quote:

Anladim hocam benim oyunun bagli oldugu hesap bu ana hesaba bagladigim bir diger isimdi yani ana postanin yaninda ek olarak yan bir posta adresi ekledim hesabimi ele geciren kisi bunu silmis microsoft isr bu adresler 30 gun sonra herkes tarafindan kullanilabilir diyor o hesabi kimse almadan ben alirsam oynadigim oyununda sifresini sifirlayabilirim dimi gelir yani o mail.

Elbette , hızlı olursan mail adresinide alır ordan oyun hesabınıda alabilirsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ClassWien

quote:

Elbette , hızlı olursan mail adresinide alır ordan oyun hesabınıda alabilirsin.

İcim biraz daha rahatladi simdi ya.

• ClassWien C kullanıcısına yanıt
    Mantık olarak alamaz. Uzun süre boşta tutulup tekrar serbest bırakılan mail adresi başkası tarafından alınsa bile önceki bağlantıları da geçersiz olur sanırım. Tabi ben bunları duyduklarıma okuduklarıma göre yazıyorum.
  • dandoldenius kullanıcısına yanıt
    Hocam bende alamaz diye düşünüyordum ama alıyor malesef.yaklaşık 2 yıl önce mail hesabıma (uzantısı @hotmail.com) başka birinin uçuş bileti bilgileri ,saçma saçma yerlerden adresler mailler gelmeye başladı ve ben hesabımın çalındığını düşündüm ve şifre değişimi vb güvenlik önemlerini aldım ancak aklımdan şüphe gitmedi ve hesabı komple kapatmaya karar verdim.Öncelikle bu mail adresiyle tanımlı hesaplarımın mail adreslerini değiştirdim(sitelere üye olurken kullandığım için) ve hesabı kapattım ,sürelerde geçti hesap kapandı ve aklımda bir şey kalmadı benim güvenliğimle ilgili ancak dün bir internet sitesi yenilendi ve ben bilgilerimle giriş yapamadım ,müşteri hizmetleriyle yaptığım görüşme sonucu bana şunu söylediler , benim 2 sene önce kapattığım mail adresine tanımlı bir hesap var ve sipariş bilgileri vs bu sildiğim mail adresine gidiyormuş.Ben tabi şok oldum ve mail adresini değiştirmeme rağmen nasıl böyle bir şey olacağını anlayamadım.Neyse sorunu hallettik mail adresini yine düzelttim ancak kapatılan mail adreslerini belli süre sonra başkaları alabiliyor ve sistemsel sorunla nedeniyle kapattığımız mail adresine tanımlı üyelikler sildiğimiz mail adresine bilgi göndermeye devam edebiliyorlar malesef.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.