Dostum biraz daha ekle üzerine git K790 al hem 3.2mp kamera hemde yukarıda tavsiye edilenlerin hepsinden daha iyi bir telefona sahip olursun
cazip fiyatıyla ve yüksek muştimedya seçenekleriyle 6233 iyi bi seçim olur...(2 mp) 6233 topiğine bakarsan daha sağlıklı fikir edinebilirsin....
tabi ki 3.2MP Sony Ericsson K790i alınır o paraya .
illaki Nokia diyorsan N72, ama fark etmez diyorsan kesinlikle K790
k790i
n90 ı boşver çok büyük ve kaba üstelik çok pahalı bence sen n70 al
n72 yi şiddetle tavsiye ediyorm
k790,6280, 6233 den birisini alacagım 6233 için soru: 1. video kaydı sıralancak olursa 6233, k790, 6280 hangisi ? 2.video player(streming) özelliğiyle internet tv(telsimden bağlatıyorsun , bildiğim kadarıyla real player özelliğine sahip telefonlar için oluyordu...)TV izleyebiliyormuyuz ? 3.veri transfer ederken %'lik dilim gözüküyormu...? cevaplarsanız sevinirim.....(özellikle 2)
quote:
Orjinalden alıntı: tımur
k790,6280, 6233 den birisini alacagım 6233 için soru: 1. video kaydı sıralancak olursa 6233, k790, 6280 hangisi ? 2.video player(streming) özelliğiyle internet tv(telsimden bağlatıyorsun , bildiğim kadarıyla real player özelliğine sahip telefonlar için oluyordu...)TV izleyebiliyormuyuz ? 3.veri transfer ederken %'lik dilim gözüküyormu...? cevaplarsanız sevinirim.....(özellikle 2)
video kalitesinde 6233 üstün. veri transferinde yüzdelik dilimde gözüküyor. gözükmeyen tel kalmadı heralde artık üretimde... 2 sorunu cevabına net bişey söyleyemem ben denemedim çünkü amamultimedia özellikleri ile ön plana çıkan bi tel bu 6233 mutlaka bu özellikte vardır...
quote:
Orjinalden alıntı: yagmur_ygmr
n72 yi şiddetle tavsiye ediyorm
bende tavsiye ederim onu özeline bi mesaj yazmıştım bakarmısın?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme