Bildirim
bana açil yardım lütfen
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşım diskin senin bilgisayarında takılı oldugunu varsayıyorum degilse eskisi gibi tak. formatlanan diskin üzerine sakın olan hiç bir veri yazma kurtarmada en öemli şey bu internette
Recuva adlı programı indir göogleda aradıgında hemen çıkar free ama bir çok parlı kurtarma yazılımından daha iyi ve daha hızlı programı çalıştır derin tarama seçenegini işaretle birde hangi dosya türleri kurtarmak istiyorsan onları işaretle taramayı başlat bulunan dosyaları kurtarma yaptıgın diske degil başka bir diski kaydet
Eger veri yazmadıysan hepsini kurtarabilirsin üzerine veri yazdıysa bazı dosyaların gitmiş olabilir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X