Şimdi Ara

Bana Android 2.2 ,... telefonlar hakkında öneriler (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: y n s c n

İşlemci videosu mobile'ye yüklenmemiş DH tarafından bunu videonun içerisinde görebilirsiniz..

Eline sağlık hocam merak ettiğim soruya cevap niteliğinde oldu ellerin dert görmesin.Optimus Black kafama yattı doların düşmesini bekleyeceğim.Çok teşekkür ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MagnificenTurk

quote:

Teknik desteği hakkında pek bişey duymadım fakat kamerasının kötü olduğunu biliyorum

Hmm peki.
    Optimus Black için ne diyebilirsin Flash video izlerken kasıyor mu

Öyle bişey söz konusu bile olamaz.. Ben izliyorum ve ne donma nede lag hiçbişey girmiyor kaymak gibi izliyorum
    Eğer alıcaksan sana her konuda yardımcı olabilirim sormak istediğin bişey varsa eğer çekinme

Oyun performansı hakkında ne diyebilirsin hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teknik desteği hakkında pek bişey duymadım fakat kamerasının kötü olduğunu biliyorum

Hmm peki.

Öyle bişey söz konusu bile olamaz.. Ben izliyorum ve ne donma nede lag hiçbişey girmiyor kaymak gibi izliyorum
    Eğer alıcaksan sana her konuda yardımcı olabilirim sormak istediğin bişey varsa eğer çekinme

Oynatmadığı HD oyun yok takılma vesaire söz konusu değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hmm peki.

valla hocam ben 2 aydır optimus black kullanıyorum ve her haliyle fazlasıyla memnunum. oyun ve diğer uygulamalar olsun, video izleme olsun kasma yapmıyor smartphone. hızı gayet tatmin edici. bana şu ana kadar bir sıkıntı çıkartmadı bu konularda sağolsun.

• Nasil ya ? Bende ob yi kullandim bir sure mesut cevigin videosunu acmistim kasmisti ,bia2 de kasiyordu ? Ya gercekten inaniyormusunuz sgx530 un 480*800 u besleyip oyunlarda kasmadigina ? Bir neocore skoru gosterin birde ? Bir antutu testi kapi gibi neo var ayni fiyata yada f/p olarak x5 var galaxy S car bunlara ragmen ob almak pek akil kari degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

Nasil ya ? Bende ob yi kullandim bir sure mesut cevigin videosunu acmistim kasmisti ,bia2 de kasiyordu ? Ya gercekten inaniyormusunuz sgx530 un 480*800 u besleyip oyunlarda kasmadigina ? Bir neocore skoru gosterin birde ? Bir antutu testi kapi gibi neo var ayni fiyata yada f/p olarak x5 var galaxy S car bunlara ragmen ob almak pek akil kari degil

Hocam gidip Optimus Black i Galaxy S le karşılaştırmak biraz mantıksız arasında 300 tl fark var.

İdeos X5'u OBlack ile karşılaştırırsak sonuç ne olur ?
  • quote:

Nasil ya ? Bende ob yi kullandim bir sure mesut cevigin videosunu acmistim kasmisti ,bia2 de kasiyordu ? Ya gercekten inaniyormusunuz sgx530 un 480*800 u besleyip oyunlarda kasmadigina ? Bir neocore skoru gosterin birde ? Bir antutu testi kapi gibi neo var ayni fiyata yada f/p olarak x5 var galaxy S car bunlara ragmen ob almak pek akil kari degil

Video koyuluyor hala saçma sapan iddialar da bulunuyorsun, daha fazla zorlama istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: STMUS

quote:

Video koyuluyor hala saçma sapan iddialar da bulunuyorsun, daha fazla zorlama istersen.

Neyi zorlama arkadas ? DH nin optimus black incelemesine bak bakayim flash nasil kasiyor orda ? Oyle mobil surumdeki html5 videolarini izleyip biz flash izliyoruz demeyin benim gio bile 480 p flash videolari 10 fps ile aciyor kabul ediyorumki yetersiz armv6 flashda cokuyor sizde kabul edin cihazin chipseti Omap 36x0 gibi 2 yillikken bu cihaz fiyatini hakediyor demek ne derece dogru ? Hele biri oyunlarda sikinti yaratmiyor demis yuh diyorum geciyorum ! Son olarak yukardaki arkadas galaxy S ile arasinda 300 tl var demis sadece 100 tl var ama kabu S pahali fakat neo ile ayni fiyattalar birde x5 var tabi 570 tl ye ,neyse herkes kendi urunun fanatikligini yapiyor konuyu acan arkadas LG gibi yazilim konusunda berbat grafik konusunda geri kusurlarina aldirmayip nova ekranli 9 mm kalinlikli bu cihazi alabilir goruslerim soyledim sadece iyi forumlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: STMUS

quote:

Neyi zorlama arkadas ? DH nin optimus black incelemesine bak bakayim flash nasil kasiyor orda ? Oyle mobil surumdeki html5 videolarini izleyip biz flash izliyoruz demeyin benim gio bile 480 p flash videolari 10 fps ile aciyor kabul ediyorumki yetersiz armv6 flashda cokuyor sizde kabul edin cihazin chipseti Omap 36x0 gibi 2 yillikken bu cihaz fiyatini hakediyor demek ne derece dogru ? Hele biri oyunlarda sikinti yaratmiyor demis yuh diyorum geciyorum ! Son olarak yukardaki arkadas galaxy S ile arasinda 300 tl var demis sadece 100 tl var ama kabu S pahali fakat neo ile ayni fiyattalar birde x5 var tabi 570 tl ye ,neyse herkes kendi urunun fanatikligini yapiyor konuyu acan arkadas LG gibi yazilim konusunda berbat grafik konusunda geri kusurlarina aldirmayip nova ekranli 9 mm kalinlikli bu cihazi alabilir goruslerim soyledim sadece iyi forumlar

Napolyon verdiğin bilgiler için sağol hocom.
    Ideos X5 için ne diye bilirsin ?

• Ideos X5 V.s. Optimus Black ?
  • Napolyonu artık ben susturmak istemiyorum size bırakıyorum o keyifi
  • quote:

Ideos X5 V.s. Optimus Black ?

ikisinin sınıfı ayrı arkadaşım. x5 kendi sınıfındaki en iyi fiyat performans smartphone'u gösteriliyor optimus black'te kendi sınıfındaki en iyi fiyat performans smartphone'u adayı. paran x5'i alacak akdarsa x5 alırsın yok daha üstün performans istiyorsan paran da yetiyorsa optimus black alırsın. ikisi arasında illaki bir karşılaştırma istersen tasarımı, donanımı, hızı daha iyi olan optimus black'i tavsiye ederim.
  • quote:

Ideos X5 V.s. Optimus Black ?

Bu ikisi rakip olamaz biraz araştırma yapıp öyle karşılaştırma değerlendirmeleriyle gelin.
  • x5 ile optimus black karşılaştırılamaz mı ? bir kere optimus black ' in neygi performanslı ? 570 liralık x5 in chipseti optimus black den çok daha iyidir biri Qualcomm 8255 (cortex a8|adreno 205)diğeri ise 2 senelik Texas Entruments OMAP 36x0 (cortex-a8|power sgx530) sen gelip optimus black daha performanslı işte efendim karşılaştırlanaz bile deyip kafa karıştırmayın ,_blackmamba_ bu senin içinde geçerli ,biraz araştırmak yetiyor Fanatikliğin lüzumu yok eşit yaklaşın x5 i hadi ekran kamera diye pek beğenmediniz geçtim kapı gibi Xperia NEO var yine qualcomm 8255 chipsetini kullanıyor olmadı Galaxy S var kapı gibi Hummingbird kullanıyor ve Powersgx540 gpu suna sahip ?amoled ekran da cabaası yada neo da kamera ve bravia engine lcd var ,optimus black i almak şu an mantıklı değil fiyatıda uygun falan değil milestone satılıyor 750 tl ye 600 Mhz a8_sgx530 ufak bir overclock ile 1.3 ghz oluyor qwerty klavyesi ve populerliğide cabası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

x5 ile optimus black karşılaştırılamaz mı ? bir kere optimus black ' in neygi performanslı ? 570 liralık x5 in chipseti optimus black den çok daha iyidir biri Qualcomm 8255 (cortex a8|adreno 205)diğeri ise 2 senelik Texas Entruments OMAP 36x0 (cortex-a8|power sgx530) sen gelip optimus black daha performanslı işte efendim karşılaştırlanaz bile deyip kafa karıştırmayın ,_blackmamba_ bu senin içinde geçerli ,biraz araştırmak yetiyor Fanatikliğin lüzumu yok eşit yaklaşın x5 i hadi ekran kamera diye pek beğenmediniz geçtim kapı gibi Xperia NEO var yine qualcomm 8255 chipsetini kullanıyor olmadı Galaxy S var kapı gibi Hummingbird kullanıyor ve Powersgx540 gpu suna sahip ?amoled ekran da cabaası yada neo da kamera ve bravia engine lcd var ,optimus black i almak şu an mantıklı değil fiyatıda uygun falan değil milestone satılıyor 750 tl ye 600 Mhz a8_sgx530 ufak bir overclock ile 1.3 ghz oluyor qwerty klavyesi ve populerliğide cabası

@Napolyon94
    Bu dediğine katılıyorum X5 Optimus Black'e rakip olamaz denmesi biraz saçma takdir edersin ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 3 Ekim 2011; 18:52:39 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.