Şimdi Ara

Bana Android 2.2 ,... telefonlar hakkında öneriler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 ay a kadar Android telefon almayı düşünüyorum 700 tlyi geçmeyecek iyi bir telefon istiyorum yardımcı olurmusunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MagnificenTurk -- 27 Eylül 2011; 23:49:15 >

• optimus black al hocam
    tabi bir ay sonra 700 e inerse
  • Dolar düşerse çok iyi olacak bilmiyorum artık ne olacak
  • Düşmüyor meret, yükseliyor sürekli 1.85 oldu. Düşmeyi geçtim, yükselmeyi bıraksa bari en azından.
  • 600 e Huawei Ideos X5 al,100 lira da cebine kalsın hocam.Ne amaçlı düşünüyorsunuz,internet paketi falan almayı düşünüyor musunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatı arttırabilirsen biraz daha lg optimjs black tavsiye edeceğim smartphone olur. android 2.2 froyo işletim sistemi var. ekim ayı gibi 2.3'e geçecek. tasarımı ve donanımsal özellikleri mükemmel. fiyatı 900 tl civarında ama sürekli olarak bir kampanya ve promosyon olabiliyor teknomarketlerde. fiyat 800 tl'ye kadar düşebiliyor. yok fiyatı daha arttıramazsan huawei ideos x5 tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Quaresma19-03

600 e Huawei Ideos X5 al,100 lira da cebine kalsın hocam.Ne amaçlı düşünüyorsunuz,internet paketi falan almayı düşünüyor musunuz ?

Hocam çok sağolasın telefonu inceledim hoşuma gitti ama bir eksiği var flash oynatmakta zorlanıyor yinede 600 tl ye değer bir telefon teşekkür ederim
  • Huawei nin teknik desteği, servisi hakkında bilginiz var mı acaba?
  • Teknik desteği hakkında pek bişey duymadım fakat kamerasının kötü olduğunu biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: y n s c n

Teknik desteği hakkında pek bişey duymadım fakat kamerasının kötü olduğunu biliyorum

Hmm peki.
    Optimus Black için ne diyebilirsin Flash video izlerken kasıyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MagnificenTurk

quote:

Teknik desteği hakkında pek bişey duymadım fakat kamerasının kötü olduğunu biliyorum

Hmm peki.
    Optimus Black için ne diyebilirsin Flash video izlerken kasıyor mu

Öyle bişey söz konusu bile olamaz.. Ben izliyorum ve ne donma nede lag hiçbişey girmiyor kaymak gibi izliyorum
    Eğer alıcaksan sana her konuda yardımcı olabilirim sormak istediğin bişey varsa eğer çekinme

• Uydurma optimus black her flash videoda kasilir,cogu oyunda kasar gpu kotu ve flash dedteklemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

Uydurma optimus black her flash videoda kasilir,cogu oyunda kasar gpu kotu ve flash dedteklemiyor

Yok artık bu kadar uyduranı görmedim, kullandığın telefondan bahsediyorum ben.. Video çekip gönderebilirim sorun olmaz..
    Flash desteklemiyorsun diyorsun anladık bişey bilmiyosun bari uydurmada millet gülmesin arkandan
    Flash 10.3 yeni çıktı onu kullanabiliyoruz su an Biraz araştır öyle gel güzel kardesm rezil etme kendini.
    Bekle birazdan videon hazır..

• quote:

Uydurma optimus black her flash videoda kasilir,cogu oyunda kasar gpu kotu ve flash dedteklemiyor

Buyur güzel kardesim buda video bak gör ve edebini bilerek yorum yap.
    Optimus black internetteki tüm videoları takılmadan izletir, akıcı ve hızlı bi şekilde

• Videon izlenmiyor ,rezil oldugum nerden cikti taaaa 2009 dan kalma gpu yu kullanan (sgx530) bir cihaz var flash Hizlandirma desteklemiyor cpu destekleyebilir ama yetmez youtube da kasmayabilir malum mobil versiyon html5 ustunden calisiyor 5800 bile izletiyor rahatca gir bakalim bir DH sitesine FX islemciler videosunu acip izlemeye calis ?
  • quote:

Videon izlenmiyor ,rezil oldugum nerden cikti taaaa 2009 dan kalma gpu yu kullanan (sgx530) bir cihaz var flash Hizlandirma desteklemiyor cpu destekleyebilir ama yetmez youtube da kasmayabilir malum mobil versiyon html5 ustunden calisiyor 5800 bile izletiyor rahatca gir bakalim bir DH sitesine FX islemciler videosunu acip izlemeye calis ?

Videonu hazırladım bekle atıyorum, bişey bilmediğimi göstericem sana
  • İşlemci videosu mobile'ye yüklenmemiş DH tarafından bunu videonun içerisinde görebilirsiniz..

• quote:

İşlemci videosu mobile'ye yüklenmemiş DH tarafından bunu videonun içerisinde görebilirsiniz..

Arkadaş kayıp oldu galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: mobile prof.

quote:

İşlemci videosu mobile'ye yüklenmemiş DH tarafından bunu videonun içerisinde görebilirsiniz..

Arkadaş kayıp oldu galiba

Bence söyleyecek bişeyi yoksa kaybolsun daha iyi olur, korkmasın onu fazla hırpalamayız

• quote:

arkadaşım kusura bakma da fazla saçmalamışsın. flash desteklemiyor demişsin oyunlarda kasıyor demişsin. adam video çekmiş yollamış hala konuşuyorsun. kaldı ki ben de optimus black kullanıyorum ve hiç bir sıkıntım yok. smartphone'un video oynatma hızı da oyun oynama hızı da gayet iyi. hadi beni de geç forumda bir ton optimus black kullanıcısı var. kullanıcılar laf yapmıyorken sana ne oluyor. böyle bir sıkıntı kullanıcıyı bulmadı da seni mi buldu. kullanmadan yorum yapıyorsun saygılı ol biraz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.