Bildirim
Samsung Galaxy Note 8 detaylı ön inceleme: Merak edilen her şey!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arka tarafı ip gibi hizaya dizmek nedir Parmak izini alta koysaydınız bari. -
O fiyata tutmaz. Android'e 5K vermek anlamsız onun yerine Çinli dostlarımızın çok güzel markaları ve modellerini değerlendirilebilir.
-
-
Note-5 gibi 5.7 inç olarak kalsaydı ekran ne güzel olurdu. ortaya daha küçük boyutlarda ve hafif bir note-8 çıkardı. -
Bundan sonraki süreçte her yıl daha pahalı telefon çıkarmalarına gerek yok. Var olan telefonlara güncelleme desteği versinler yeterli..
-
Samsung şu güncelleme desteğini bir kez daha gözden geçirmesi gerekiyor. Bildiğim kadarıyla note5 android oreo güncellemesini almıyor, alsa bile oldukça eksik alıyor. Ayrıca parmak izi olayı hakaten çok kötü
-
bir sitede note8 ekranı hdr destekliymiş
birde patlamıcakmışama cepleri patlatıcak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyincarnege -- 24 Ağustos 2017; 16:53:32 >
-
Türkiye'deki en iyi ön inceleme videosu...
-
+ 1 kamera +2gb ram + kalem eklemişler s8+a olmuş bitmiş
pil olarak daha düşük ki s8+ bataryası çokta iyi olmadığını düşünürsek note8 in daha kötü.
pil sorunu bitiyor derken bu ekran kasa oranıyla pil tekrardan büyük sıkıntı olmaya başlıyor.
-
erdinin incelemesi harika yahu hakikaten 4x4 inceleme olmuş çok teşekkürler erdi
-
Fiyatı düşmeden alınmaz. O fiyata hiçbir telefon alınmaz. Xiaomi felan tercih edilebilir ve paranızın bi bölümü cebinize kalır.
-
Bu nedir arkadaş 5000 tl fiyat mı olur. Alacak olan arkadaşlara nacizane tavsiyem, sakın ön sipariş ile almayın, her an fiyatı en az bii 500 tl ucuzlayabilir, ön sipariş ile alırsanız telefonun teslimatında sıkıntı olması muhtemel, mağaza teslimi en garantilisi. Birde yanında verilen hediye çekleri ile kendinizi avutmayın sakın, muhtemelen o çekler ile alacak hiçbir şey bulamayacaksınız. Telefon çok uzun olmuş, kullanımı olumsuz etkileyecek gibi, parmak izi okuyucu konum saçmalığı ileri düzeye taşınmış. -
iyice uzatmislar kasayi,tam lahmacun kuregi olmus.Nerde eski Note kasalari
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu telefona verilecek paraya acırım yemin ediyorum. Bunun yerine xiaomi mi max 2 alın geçin taş gibi telefon vallahi, geri kalan paraya da orta seviye bir oyuncu laptop alırsınız...
-
Allah için mümkünse 2000tl üstü telefon incelemeyin.Yemişim sonsuz zırtını pırtını araba fiyatına telefonmu olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1) Videoda "Kalem en iyisimi" deyince cevabım direk evet oldu. Başka kalemli tel yok ki..
2) Samsung'un Dex ile uğraşmasını çok önemsiyorum. Aynısını windows yapsa gelecekte bilgisayarımı heryere götürebilecek duruma gelir ve şu laptop zorunluluğundan kurtulmuş olurdum.
3) İzlerken 2-3 kere geri sardım videoyu.. Bi cümleyi kafamda toparlamaya çalışırken kopup gidiyor mesele bazen :) Ama açıkçası gereksiz hiçbir laf kalabalığının olmaması gayet hoşuma gidiyor..
-
Teknolojiden Anlamayan Adam : Abi şimdi bu note 8i arabaya takoz için alsak olur mu
Shiftdelete.Net : Starbucksta masa üstünde çok acayip duracak bi cihaz olmuş
Erdi Özüağ : Note 8 detaylı ön inceleme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraxus -- 24 Ağustos 2017; 19:33:13 >
-
Erdi Özüağ farkı. 🙂
Abi çok iyi değil mi ya deyip geçiştiriledebilirdi ama yine donanımhaber farkını ortaya koymuş.
Güzel bir inceleme, 5000 TL ye saat bundle ile alınabilir belki ama yine de sanki fiyat biraz aşırıya kaçmış.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle , mesela ben daha önce samsung mağazasından kablosuz şarj standı hediyesiyle birlikte s6 satın almıştım yaşadığım sorunlardan dolayı hakem heyeti vasıtasıyla para iadesi aldım samsung benden hediye ettiği(!) şarj ünitesini de istedi yani aslında adamlar bu hediyeleri de satıyorlar o yüzden saat işi de bu 5000 tl de şişirme sene sonuna doğru ben bu cihazın 4000liranın altını zorlayacağını düşünüyorum...
Benzer içerikler
- instagram hesap bulma
- instagram müzik ekleme sorunu
- en iyi yapay zeka siteleri
- jpg formatı nedir
- whatsapp durum sözleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X