Bildirim
bana atrix için bi reklam engelleyici ?? :/
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: _whitehead_
arkadaslar ne olur bana atrix için reklam engelleyici program önerin saniyede bir reklam geliyor, **** fln yükledim ama nafile, ne yapmam lazım, reklamlardan kurtulmak için yardım lütfenn ?
Yazdığınız program isminde yıldız görünüyor .
Telefonunuz rootlu ve ad-blocker mı denediniz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmmm10 -- 9 Aralık 2012; 20:40:49 > -
quote:
Orijinalden alıntı: mmmm10
quote:
arkadaslar ne olur bana atrix için reklam engelleyici program önerin saniyede bir reklam geliyor, **** fln yükledim ama nafile, ne yapmam lazım, reklamlardan kurtulmak için yardım lütfenn ?
telefonum rootlu ad-free ve ad-blocker denedim ama yine reklamlar geliyor ekrana
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mmmm10
quote:
telefonum rootlu ad-free ve ad-blocker denedim ama yine reklamlar geliyor ekrana
Hocam en son htc hd2 de denemiştim bu uygulamaları o yüzden tam olarak şu an bilmiyorum ama bir kısmını engelleyip bir kısmını engellemediğini hatırlıyorum.
Belki rootsuzdur diye düşünmüştüm.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon şebeke yükseltme kodu
- suudi arabistan teknoloji mağazaları
- ağınız dengesiz ne demek
- telefon kilitlendi 119 dakika sonra tekrar deneyin çözüm
- galeriden fotoğraf silinmiyor
- snapdragon 8 elite
- note 20 ultra ne zaman çıktı
- şeffaf kılıf beyazlatma
- snapdragon 680
- ithalatçı garantili ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X