Şimdi Ara

bana atrix için bi reklam engelleyici ?? :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ne olur bana atrix için reklam engelleyici program önerin saniyede bir reklam geliyor, **** fln yükledim ama nafile, ne yapmam lazım, reklamlardan kurtulmak için yardım lütfenn ?

• quote:

Orijinalden alıntı: _whitehead_

arkadaslar ne olur bana atrix için reklam engelleyici program önerin saniyede bir reklam geliyor, **** fln yükledim ama nafile, ne yapmam lazım, reklamlardan kurtulmak için yardım lütfenn ?

Yazdığınız program isminde yıldız görünüyor .
    Telefonunuz rootlu ve ad-blocker mı denediniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmmm10 -- 9 Aralık 2012; 20:40:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmmm10

quote:

arkadaslar ne olur bana atrix için reklam engelleyici program önerin saniyede bir reklam geliyor, **** fln yükledim ama nafile, ne yapmam lazım, reklamlardan kurtulmak için yardım lütfenn ?

telefonum rootlu ad-free ve ad-blocker denedim ama yine reklamlar geliyor ekrana

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mmmm10

quote:

telefonum rootlu ad-free ve ad-blocker denedim ama yine reklamlar geliyor ekrana

Hocam en son htc hd2 de denemiştim bu uygulamaları o yüzden tam olarak şu an bilmiyorum ama bir kısmını engelleyip bir kısmını engellemediğini hatırlıyorum.
    Belki rootsuzdur diye düşünmüştüm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.