heroyu biraktiktan sonra matein2 ye basladim ama onuda keyloger sayesinde caldilar GM lere haber verdim durumu calindi karakterim die adam hesabi hangi tarihte actigimi soruyor. onu mu hatirlicam ya :) adam mail adresimide calinca hersey gitti.
simdi bana her tarinda biş oyun önerin lütfen MU online indirdim oyun hicbirseye benzemiyor
silkroada ve Lineage II ye başlayabilirsin
Sword of the New World'u önerebilirim sana. Tabi ki herbirimizin zevki ayridir ama kendim icin söyleyeyim, simdiye kadar oynadigim en güzel MMORPG. Eger incelemeyi istersen "Diger Oyunlar" bölümünde aratip oyun ile ilgili bilgilere ulasabilirsin.
ok tesekkürler beyler saolun
bende yeni bi oyun istiyorum destek olp yardm edebilcekler varmı
quote:
Orjinalden alıntı: Anectodhe
Diger Oyunlar bölümüne bir göz atmani öneririm. Güzelce incelersen bölümü, cesit cesit oyun ve bu oyunlar hakkinda yazilmis sayfalar dolusu yorum görebilirsin. Sana tavsiyem "Diger Oyunlar" bölümünü didik didik et.
Diger Oyunlar bölümüne bir göz atmani öneririm. Güzelce incelersen bölümü, cesit cesit oyun ve bu oyunlar hakkinda yazilmis sayfalar dolusu yorum görebilirsin. Sana tavsiyem "Diger Oyunlar" bölümünü didik didik et.