Şimdi Ara

bana bir hdmi to dvi kablo önderirmisiniz. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar benim kablolar geldi ama deneyemedim çünkü daha tv ortada yok. Şöyle bi bakyıroum da bu fiyata bunlardan daha iyisi bulumaz heralde.
  • arkadaşlar şimdi bozulan kablonun hdmi ucuna baktım .salalnıyor çürük diş gibi çeksem elimde kalcak gibiydi ve kaldıiçindeki syah kısmıda çıkardım.sarı tellerin geldiği yerin üst kısmı bant gibi bişi ile sarılı idi
    babam sana önceden arızalı mal satmışlar dedi.dedim presli kutuydu aöçana kadar canım çıktı nasıl yapcaklar öle presli kutuo beyaz yeri açtım cidden bantla yapıştırmışlar orayı.bide düşündüm demek çinliler yapıştırıcı yerine bant kullanıyor dedim

• sonuç ne oldu, bende 2.53 yüklerken sinyal kayboldu, daha sonra geldi ama devamlı gidip gelmeye başladı bu sefer görüntü, bende dvd playerın kablosuyla değiştirdim (hdmi-hdmi) en son sorun yokt benimkide markasız kalitesis bir kabloydu. Senin sorununda kablodan kaynaklanıyo gibi. Sonucu haber verirsen sevinirim.
  • kablo geldi bugün taktim reset ps3e ve görüntü alabildim.2gün ayrı kalmak çok zordu
  • sevindim @UgggU sorunu hallettiğine, demekki kalitesiz kablo kullanmayacakmışız.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.