Şimdi Ara

bana bir hdmi to dvi kablo önderirmisiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar az önce 2.53 versiyon yukluyordum o ara pc ye geçtim.bitmişmi diye bakayım diye monitoru dvi çıkışa aldgımda ps3 e geçmedi.çıkardım kabloyu taktım ( daha önce böle olunca çözülüyordu.) gene olmadı.söktüm ps3i tüplüye taktım çalıştı.Sanırım Benim kablo uçmuş
    Bunun gittigidyordan almıştım.Şimdi iyi bişi alayım istiyorum en azından garantisi olsun.zaten hepsiburada gibbi bi stede bulsaydım o zaman ggden almazdım
    bana bi kablo önerirmisiniz.interntten alıabilriim sadece.linkde verebilirsiniz yani.

teşekkürler iyi forumlar

• bence ps3 bozulmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: jvcjvc

bence ps3 bozulmuş
    quote:

Orjinalden alıntı: Gamlı Baykuş

bence ps3 bozulmuş

@UgggU

Kardeş kablo değil de reset atmayı denedin mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: alibey83

quote:

Orjinalden alıntı: Gamlı Baykuş

bence ps3 bozulmuş

@UgggU

Kardeş kablo değil de reset atmayı denedin mi ?

Alıntıları Göster
    Kablonun uçacağını hiç zannetmem, uçsa uçsa PS3'ün HDMI çıkışı veya, Monitörün DVI girişi bozulmuştur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Miex

Kablonun uçacağını hiç zannetmem, uçsa uçsa PS3'ün HDMI çıkışı veya, Monitörün DVI girişi bozulmuştur.

Alıntıları Göster
    Gamlı baykuş sen bi çekil aradan msnden yetti ugursuzluk getircen

alibey 83 2 defa reset attım

Miex ps3 e bişi olması ya monıtoreedde 2sinnide garantsi ivar ama onlar olmadan olmazki

acilen bi kablo bulup denemem lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: UgggU™

Miex ps3 e bişi olması ya monıtoreedde 2sinnide garantsi ivar ama onlar olmadan olmazki

Alıntıları Göster
    Kaliteli bir kablo istiyorsan Monster öneririm.Philips inde var ama üretimi durduruldu.Herhangi bir sorun olsa zorluk çekebilirsin

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: UgggU™

sen benim 4850 me o kadar laf ederken iyidi ama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jvcjvc

quote:

Orjinalden alıntı: UgggU™

sen benim 4850 me o kadar laf ederken iyidi ama

Alıntıları Göster
    monıtoru dvi dan bagladım arkadaşlar monıtorde sorun yok.ps3 ü nasıl denyebilirimki,

gamlı baykuş konu sapmasın ama sana nvidia al dediktmm 4850 130 derece kasmadan çalışmış olabilirneyse ya niye buraya yazıyorumki uyarı alırsam varya evini bulurum

• quote:

monıtoru dvi dan bagladım arkadaşlar monıtorde sorun yok.ps3 ü nasıl denyebilirimki,

gamlı baykuş konu sapmasın ama sana nvidia al dediktmm 4850 130 derece kasmadan çalışmış olabilirneyse ya niye buraya yazıyorumki uyarı alırsam varya evini bulurum

Alıntıları Göster
    Dostum ben dün hepsiburadadan şu kabloyu aldım; yorumları,özellikleri,fiyatı güzel. Ama bizzat kendim denemedim henüz gelmedi.

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=157410&Productid=evspiderhdmi2hdmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4GE -- 2 Aralık 2008; 21:02:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: K4GE

Dostum ben dün hepsiburadadan şu kabloyu aldım; yorumları,özellikleri,fiyatı güzel. Ama bizzat kendim denemedim henüz gelmedi.

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=157410&Productid=evspiderhdmi2hdmi

Alıntıları Göster
    saol arkadaşım ama bu kablo sadece hdmi bana dvi to hdmı lazım monitöre bağlamak için.

• quote:

saol arkadaşım ama bu kablo sadece hdmi bana dvi to hdmı lazım monitöre bağlamak için.

Alıntıları Göster
    Pardon dostum yanlış linki vermişim. 2 tane kablo aldım da ben HDMI-HDMI ve HDMI-DVI .Doğru link aşağıda.

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=157410&Productid=evspiderhdmi2dvi

• quote:

Alıntıları Göster
    dostum bu siteye bak istersen yukarda arkadaşın aldığı kablonun aynısı ve daha ucuz linke tıkla
    http://www.ucuzo.com/incele/42475

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: UgggU�

prdon sonradan fark ettim verdiğim linke bi bak yinede belki bulursun

• quote:

Pardon dostum yanlış linki vermişim. 2 tane kablo aldım da ben HDMI-HDMI ve HDMI-DVI .Doğru link aşağıda.

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=157410&Productid=evspiderhdmi2dvi

Alıntıları Göster
    hb de başka kablo yok zaten.

bakalım burda bulmassam alıcam onu.

süper hızlı gönderide 1günde gelmedimi sana hayret valla

• quote:

hb de başka kablo yok zaten.

bakalım burda bulmassam alıcam onu.

süper hızlı gönderide 1günde gelmedimi sana hayret valla

Alıntıları Göster
    Dün gece aldım ben (: Ne kadar süper hızlı'da olsa belli bir saatten sonra kargolar kapanıyor.

• quote:

Dün gece aldım ben (: Ne kadar süper hızlı'da olsa belli bir saatten sonra kargolar kapanıyor.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar şimdi ps3 açıkken ps3 e geçirdim monıtoru.ps3ten hdmi kabloyu çıkardım.o zaman on signal yazdı normalde sinyal alıyor ama goruntu gelmiyor sanırım.şu hepsiburadadaki kabloyu aldım yarına gelir heralde.sinyal gelipte goruntu niye gelmezki.

• quote:

arkadaşlar şimdi ps3 açıkken ps3 e geçirdim monıtoru.ps3ten hdmi kabloyu çıkardım.o zaman on signal yazdı normalde sinyal alıyor ama goruntu gelmiyor sanırım.şu hepsiburadadaki kabloyu aldım yarına gelir heralde.sinyal gelipte goruntu niye gelmezki.

Alıntıları Göster
    Sonucunu merak ettim şimdi. PS3'de değil zaten sorun. Aldığın kablonun bozulacağı tutmuş sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Queen Hentai

Sonucunu merak ettim şimdi. PS3'de değil zaten sorun. Aldığın kablonun bozulacağı tutmuş sadece.

Alıntıları Göster
    ps3de olmasında bozulan kablo olsun bu sefer kabloyu garantili aldım.
  • quote:

ps3de olmasında bozulan kablo olsun bu sefer kabloyu garantili aldım.

Alıntıları Göster
    En iyisini yapmışsın.

Bi defa dilin yanmış artık yoğurdu üfleyerek yemek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Queen Hentai

En iyisini yapmışsın.

Bi defa dilin yanmış artık yoğurdu üfleyerek yemek lazım.

Alıntıları Göster
    bu kadara ucuz fiyata kaliteli kablo alınabileceğini pek sanmıyorum ama bir hdmi to dvi da ben aldım ... Altın suyuna batırmış olsalar bile fiyatı iyi kablonun :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.