Şimdi Ara

dvi-hdmi donusturucu mu yoksa direk kablo mu dvi-hdmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • suan donusturucum var dvi-hdmi fakat bazilari direkt olarak dvi-hdmi seklinde olan kablolarin daha iyi performans verdigini soyluyor. sizin gorusleriniz nelerdir? sizce gerek var mi bu kabloyu almaya?

• Direkt kabloyu almak daha mantıklı. Dönüştürücülerde bazen temassızlık olabiliyor.
  • çok kaliteli bir dönüştürücün varsa çok fark etmez sanırım ama en iyisi direk kablo kullanmak tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: MyWoRlD

suan donusturucum var dvi-hdmi fakat bazilari direkt olarak dvi-hdmi seklinde olan kablolarin daha iyi performans verdigini soyluyor. sizin gorusleriniz nelerdir? sizce gerek var mi bu kabloyu almaya?

Bende ati hd4850 var geçenlerde plazma aldım (32pg6000) ve 10 mt. altın uçlu hdmi kabloyla bağlantı yaptım.Özellikle mkv türü hd filmleri izlerken mükemmell görüntü alıyorum.Ekran kartı ile hdmi kablo yu ati nin dvi to hdmi dönüştürücü aparatıyla bağladım.Ses ve görüntü aktarımında en ufak bir sorun yaşamadım .
  • quote:

Orjinalden alıntı: unknownmesenger

quote:

Orjinalden alıntı: MyWoRlD

suan donusturucum var dvi-hdmi fakat bazilari direkt olarak dvi-hdmi seklinde olan kablolarin daha iyi performans verdigini soyluyor. sizin gorusleriniz nelerdir? sizce gerek var mi bu kabloyu almaya?

Bende ati hd4850 var geçenlerde plazma aldım (32pg6000) ve 10 mt. altın uçlu hdmi kabloyla bağlantı yaptım.Özellikle mkv türü hd filmleri izlerken mükemmell görüntü alıyorum.Ekran kartı ile hdmi kablo yu ati nin dvi to hdmi dönüştürücü aparatıyla bağladım.Ses ve görüntü aktarımında en ufak bir sorun yaşamadım .

aktarımda sorundan zıyade kalite durumu nasıl hocam?

• arkadaslar gecen hafta firebal sitesinden bir ucu dvi bir ucu hdmi kablo aldım.markasıda uptech di.bilgisayara taktım ve hic memnun kalmadım.suanki kullandıgım dvi kablo cok daha parlak cok daha canlı gosteriyor.alırken cok dikkat edin.ben hic bir faydasını gormedim kaldırdım kutunun icinde duruyor .topic dede kablo oneren bir bolum gormedim.ne yapilması gerekiyor.
  • Hiç bir fark olmaz. Kullanmaya devam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramptha -- 5 Mayıs 2009; 15:01:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Monitör arkasındaki girişler bazen DVI-HDMI çevirici + kablo takma konumuna uygun olmuyor , eğer bu konuda ekranınız dar 1 girişe sahip değil ise farketmez, ama HDMI - DVI direk kablo almak daha mantıklı geliyor bana.
  • pcden LG moni/tvye bağlamak istiyorum.
    Dönüştürücü kullanmak istemiyorum ek olarak. DVI - DVI mı DVI - HDMI mı tavsiye edersiniz. DVI - DVI bulması baya zor oluyor. Bir de 24K altın olsa ne olur olmasa ne olur?
  • bence dönüştürücü yerine direk tek kablodan hdmı veya DVI bağlayabilirsiniz ama bazı durumlarda dönüştürücü gerekebiliyor ama o zamada kaliteli bir dönüştürücü almak şart oluyor..
  •  dvi-hdmi donusturucu mu yoksa direk kablo mu dvi-hdmi?

Bunu nasıl bağlayabilirim moni de HDMI da var. Çok çok pahalı da olmaması gerekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.