Şimdi Ara

Anakarttaki Vga,DVI,HDMI Çıkışları Ne İşe Yarar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
11.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben yeni anakart aldım onboard özelliklerinde ethernet yazıyor bazı anakartlarda ise Vga,DVI,HDMI gibi şeyler yazıyor.Bunlar ne işe yarar onu merak ettim.Anakartın ekran kartı özelliklerimi bunlar ? Tam çözemedim olayı

• işlemcinin içinde dahili gpu varsa monitörünü bağladığın zaman o girişlere işlemcinin içindeki gpu ekrana görüntü verir.
  • Ekran kartın olmayınca ne faydası var göreceksin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryu96

işlemcinin içinde dahili gpu varsa monitörünü bağladığın zaman o girişlere işlemcinin içindeki gpu ekrana görüntü verir.

hocam işlemci ne alaka tam anlamadım bende nvidia 9600 gt ekran kartı var bu Vga,DVI,HDMI olması yada olmaması etkiler mi beni ?
  • bi test edebilirsin şimdi , ekran kartını çıkar monitör vga kablosunu anakartın vgasına tak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ümitbecel

bi test edebilirsin şimdi , ekran kartını çıkar monitör vga kablosunu anakartın vgasına tak

daha anakartım gelmedi ama galiba sorun yok zaten alacağım anakartta Vga,DVI,HDMI yok o yüzden ekran kartına takılı devam edicem demi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIRutHLeSsII

quote:

işlemcinin içinde dahili gpu varsa monitörünü bağladığın zaman o girişlere işlemcinin içindeki gpu ekrana görüntü verir.

hocam işlemci ne alaka tam anlamadım bende nvidia 9600 gt ekran kartı var bu Vga,DVI,HDMI olması yada olmaması etkiler mi beni ?

işlemcinin içinde Grafik İşlemci Ünitesi vardır senin anlayacağın şekide ekrankartı vardır.Bu kartlar genelde giriş seviyesidir.
    Harici ekrankartın yoksa anakarttaki ör.DVI çıkışına monitörünü bağlarsın işlemcinin içindeki gpu ekrankartı görevi görür.

Bunun sana katkıları ör.harici ekrankartın bozuldu kısa bir süre için işlemcideki gpuyu kullanırsın veya iş için alıyorsan ekstra ekrankartı almazsın işlemcinin içindekini kullanırsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IIRutHLeSsII

quote:

işlemcinin içinde Grafik İşlemci Ünitesi vardır senin anlayacağın şekide ekrankartı vardır.Bu kartlar genelde giriş seviyesidir.
    Harici ekrankartın yoksa anakarttaki ör.DVI çıkışına monitörünü bağlarsın işlemcinin içindeki gpu ekrankartı görevi görür.

Bunun sana katkıları ör.harici ekrankartın bozuldu kısa bir süre için işlemcideki gpuyu kullanırsın veya iş için alıyorsan ekstra ekrankartı almazsın işlemcinin içindekini kullanırsın.

hocam çok saol şuan kafama oturdu herşey bende ayrı ekran kartı var zaten monitör çıkışını aynı yere takmaya devam madem :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.