Şimdi Ara

Ses Sistemini Optik Çıkışı Olmayan Anakart'a Nasıl Bağlarım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde Sj3 ses sistemin var fakat B450M anakartında optik ses çıkışı yok.Bluetoothla kullanıyorum fakat sürekli kopuyor optic ses kablosunun bir ucunu 3.5 mm'e çeviren aparatlar var bunlar işimi görür mü yada öneriniz nedir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yada böyle birşey mi alsam ?
    urun.n11.com
    3.5 Mm Optik Ses Kablosu 2 Metre - n11.com
    https://urun.n11.com/kablolar/35-mm-optik-ses-kablosu-2-metre-P335111811

• tam anakart modelin nedir ? anakartta optik çıkış yok ise toslink kablosuda fayda etmez. ( normal büyük optik çıkış zaten yoksa büyük ihtimallede toslink çıkış yoktur )

misal şu olabilir:
    urun.n11.com
    Usb Ses Kartı 6 Kanal 5.1 Optik Dijital Çıkışlı Harici Ses Kartı - n11.com
    https://urun.n11.com/ses-karti/usb-ses-karti-6-kanal-51-optik-dijital-cikisli-harici-ses-karti-P139928510

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskibirkurt -- 27 Ocak 2020; 11:48:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eskibirkurt

tam anakart modelin nedir ? anakartta optik çıkış yok ise toslink kablosuda fayda etmez. ( normal büyük optik çıkış zaten yoksa büyük ihtimallede toslink çıkış yoktur )

misal şu olabilir:
    https://urun.n11.com/ses-karti/usb-ses-karti-6-kanal-51-optik-dijital-cikisli-harici-ses-karti-P139928510
    Msi B450M Pro Max

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    optik yok toslinklede optik alamassın. o link verdiğim parça ile olabilir. kabloda toslink değil iki tarafı büyük aynı optik kablo olacak.

kasanın içine takılan optik çıkışlı ses kartıda olur ama hem montaj meselesi uyarmı uymaz mı var hemde uğraştırır.
  • orada optik çıkış 3.5 formatı ben anladığım oda optik-optik.
    aparat taksan gecikme olur ses kalitesi tartışılır. başka bluetot deneme yapabilirsin.
    usb asus MKII alcaksın yada anakartı degiştireceksin örnek B450 AORUS PRO
    hdmı den dönüşen aparatlar var ne gibi sorunlar çıkar bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanozgen -- 27 Ocak 2020; 14:48:13 >
  • bt'yi kaldırdım tekrar ekledim şimdilik donma kesilme problemi yok fakat ses olmadığında 2-3 sn dijital ses efekti oluyor o kötü 2-3 sn sonra komple geçiyor gerçi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostlar merhabalar bende Sony Blu-ray ev sinema sistemi var. Anakartım eski tip üç tane 3,5 mm giriş var o kadar. Sistemi bilgisayara hdmi ile mi bağlamam lazım ekran kartımda hdmi çıkışı mevcut. Böyle bir şeyi Sony sistemler destekliyor mu acaba?
    Herkese iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.