Şimdi Ara

bana bir parfüm önerecek olsaydınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20'li yaşlarda, ne çok spor ne çok resmi giyinen, dışarı çıkacaksam geceleri çıkan birisiyim

kesinlikle herkesin tanıdığı çok popüler bir koku olmaması gerekiyor. 212 men aldım ama aldıktan sonra fark ettim ki tüm türkiye bundan kokuyormuş zaten.

çok fresh, kolonyaya kaçan bir şey istemiyorum (212 men bana çok kolonyamsı geldi) ama çok baharatlı da istemiyorum.

geceyi andıran, biraz odunsu, nadir, gizemli ve bir o kadar da cezbedici ve enerjik bir kokuya ihtiyacım var. öneriler için şimdiden teşekkür ederim

(kışlık koku arıyorum)

• Lalique, Encre Noire. Yalnız enerjik kısmından pek emin değilim, 'gizemli' ve 'enerjik' aynı anda biraz zor. 'Sport' versiyonu belki daha uygun gelebilir.

• Karbon 12 K kullanıcısına yanıt

yorumlarını okudum, aklımda bir koku canlandı ama ona benzer mi hiçbir fikrim yok. kesinlikle deneyeceğim değişik bir parfüme benziyor

başka önerileriniz var mı, onları da deneyeyim hazır gitmişken. diğer kriterlere uyduğu sürece "enerjik" kısmından feragat edebilirim

• olishernandez kullanıcısına yanıt

Enerjik ve odunsu için Issey Miyake Vetiver gibi modern 'vetiver'leri deneyebilrsiniz.

Gece ve gizemli için bence direkt Encre Noire. Tabii gitmişken, varsa 'extreme', 'indigo' ve 'sport' versiyonlarına da bakın. Enerjik diyemem ama pek dingin bir akord sayılmaz, genç diyebilirim. Odunsuluğu vetiverden gelir, baskın olarak kamforik bir koku.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.