Şimdi Ara

Bana bir server söyleyenin 40 yıl kölesi olurum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana adam gibi bir server tavsiye edenin 40 yıl kölesi olurum takım oyunu yapmak istiyorum Türk yabancı farketmez ama Türklerin olduğu bir server olsun teşekkürler

• http://forum.donanimhaber.com/m_37875412/tm.htm

bu aralar bende güzel bir server arayışı içerisindeyim. hoş bir server bulursan banada hbr ver ok.
  • www.islandmu.com 9 gün önce açtım. 97D Deneyin memnun kalıcağınıza eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Islandbrk -- 18 Ağustos 2011; 18:00:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Islandbrk

www.islandmu.com 9 gün önce açtım. 97D Deneyin memnun kalıcağınıza eminim

aga iyi de 40 exp çekilmez, hadi çekeriz, az global oynamadık, ama reset sonrası pointlerin silinmesi kötü, hadi o da tamam, 350 point az değil mi aga

bu arada serverda kasmak zor ama item dupe, capote kol geziyor, bilginiz olsun.
  • Bok at izi kalsın. Video çek paylaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Islandbrk -- 19 Ağustos 2011; 0:53:52 >
  • http://x.openmu.com/=Statistics.aspx islanda giremiorum yoksa onunla takilirdik buna gel 1 gunlugune bakim nedeniyle kapali ben sana yarim ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TROJ

quote:

aga iyi de 40 exp çekilmez, hadi çekeriz, az global oynamadık, ama reset sonrası pointlerin silinmesi kötü, hadi o da tamam, 350 point az değil mi aga

dupeyi fln bilmem ama 40 exp ve 350 point oynanamaz diye düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızın adı ne? +6
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • orjinal server halen devam ediyor ve şuan en güvenilir ve adil olanı da o, bence şahıslar tarafından yapılan serverlerde oynama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

orjinal server halen devam ediyor ve şuan en güvenilir ve adil olanı da o, bence şahıslar tarafından yapılan serverlerde oynama.

orjinali iyi de tamamen para üzerine kurulu, parayla oynamıyorsan sadece ezik ezik kasarsın
  • quote:

quote:

orjinal server halen devam ediyor ve şuan en güvenilir ve adil olanı da o, bence şahıslar tarafından yapılan serverlerde oynama.

orjinali iyi de tamamen para üzerine kurulu, parayla oynamıyorsan sadece ezik ezik kasarsın

kasmadıktan sonra zevkimi çıkar ki
  • quote:

quote:

quote:

bir yerde de öyle şimdi alper kasmak ta lazım. bu gün biraz takip ettim seni hep muhalefettin ALper:))

• quote:

Orijinalden alıntı: Soul Master

quote:

quote:

quote:

bir yerde de öyle şimdi alper kasmak ta lazım. bu gün biraz takip ettim seni hep muhalefettin ALper:))

Alper kim kardeş?

ben 4 senedir online oyun oynamıyorum tek oynadığım oyun the game mu idi o yüzden yanımda yeri başka

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Soul Master

quote:

quote:

quote:

Alper kim kardeş?

ben 4 senedir online oyun oynamıyorum tek oynadığım oyun the game mu idi o yüzden yanımda yeri başka

Troj için yazmıştım senden alıntı yapmışım kusura bakma

• moondalina thegame oyuncusuysan islandmu.com rankingini incelermisin.Serverin GM si ve oyuncuları tamamen TG ye ait ilgini çekebilir
  • quote:

Bok at izi kalsın. Video çek paylaş

niye oraya buraya bok atayım, rakibim değilsin, serverinden adam çalma derdinde değilim, serverim yok, başka bir yere gelin kimseye demedim, oraya buraya bok atmam için bi sebep yok. serverinde kastım, listede 1. sıradaydım, şartları zor geldi, şartların değişip değişmeyeceğini sordum, bir şey değişmedi, ben de bu oyunu zevk için oynayan biri olarak serverinde kasmayı bıraktım. bıraktıktan sonra da bilip bilmediğinizi bilmediğim bir şeyi söyledim, uyarı, öneri niteliği taşısa da tarafından bok olarak anlaşılmışsa diyebileceğim bir şey yok.

dediğim gibi serveri bıraktım, incele bak, kasamda kopyaladıgım kendı yapımım +2 kundunlar mevcut, +11 luck+dd+ref/dsr+opt itemler mevcut, serverde şuan çok kişinin üzerinde 2.nesil wing varsa benim sayemdedir, kimse feather bulamazken onlarca featheri ben verdim, 2.nesil basıp verdim, çok zor değil, bi soul bi bles bi life bi chaos oyunda kral olmaya yetti. 250lvl de millet atlansta kasarken, ben kanatsız tarkan2 de ortalıkta capote ile dolaşırken yanıma ışınlanan gm1 in bunu enteresan karşılamaması bence enteresan.

niyetim "çamur" atıp iz bırakmak değil, serveri bıraktığımdan var olan sorunu bildirmektir, ama bu 2 paragraf yazıyı yazdığıma göre "boşver" deyip geçmem gerekirdi.

kolay gelsin.

• ARTiSMu ONLiNE OZELLiKLERi

Season 6 new item
    PvP Server
    150x Exp
    %80 Drop
    Bless Bug Kapalı(OFF)
    Pointler 5/7
    http://artismu.sytes.net
    SERVER AÇİLİŞ TARİHİ : 21/08/2011
  • Arkadaşlar güzel server istiyorsanızwww.infinitymuonline.com/100x/
    Neden derseniz: server özellikleri;
    100x
    60res atılıyor en fazla ve 60 reste 1 grand atabilirsiniz
    Yani 62300 point oluyor ve oyun bilginiz stratejiniz hızınız herşeyinizi burda test etme imkanı buluyorsunuz, çünkü bir bk düşünün 62300 pointi var rezil de olabilir kral da olabilir tamamen nasıl dağıtacağınıza bağlı,
    CSler önemli 62300 point ve %75lik ms sayesinde herkes kesilebilir ama verdiğiniz statlara çok bağlı; yani kısacası tam bir pvp ve takım oyun serveri.
    Ben guild başkanıyım Türklerin tek guildi bende diğer türkler dağılmış bzı guildlere. CSlerde önemli rol alıyoruz.
    Server balans ayarları harika. Guzel server bekliyorsanız burayı kesinlikle denemelisiniz..
    Türk serverlarında oynanmaz hepsi paraya bakıyor arkadaşlar 2 gün sonra kapanıyor sütten ağzımız yandı bu gerçekten güzel:))
    SEZON 3 Episode 1. en güzel sezon..

• ARKADASLAR BENIM SUAN OYNADIGIM WORLDMU TAMAMEN TURK SERVERI S6 EXP 1000 NE ZOR NE KOLAY SERVER 3 AYDIR ONLINE TESTTEN DUN CIKTI YENI DAHA SERVER HERKEZI BEKLERIZ OYUNDA PM ATIN ADIM Ahmet YARDIMCI OLURUM

http://muworld.zapto.org SITE
  • ßen 10 yıLdır 2 seRwer qordum dha qoremedim .s

Mu-turkiye

Action-Mu ßska qoremedim
  • quote:

quote:

bu arada serverda kasmak zor ama item dupe, capote kol geziyor, bilginiz olsun.

ßence qüsel o serweR

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.