www.islandmu.com 9 gün önce açtım. 97D Deneyin memnun kalıcağınıza eminim
servere girilmiyor bilader ne yaptiysak olmuyor galiba 64 bitle yeni guncellemeler arasinda problem var veya ati driverleriyla hack programinin denedim olmadi
quote:
Orijinalden alıntı: TROJ
quote:
Orijinalden alıntı: Islandbrk
Bok at izi kalsın. Video çek paylaş
niye oraya buraya bok atayım, rakibim değilsin, serverinden adam çalma derdinde değilim, serverim yok, başka bir yere gelin kimseye demedim, oraya buraya bok atmam için bi sebep yok. serverinde kastım, listede 1. sıradaydım, şartları zor geldi, şartların değişip değişmeyeceğini sordum, bir şey değişmedi, ben de bu oyunu zevk için oynayan biri olarak serverinde kasmayı bıraktım. bıraktıktan sonra da bilip bilmediğinizi bilmediğim bir şeyi söyledim, uyarı, öneri niteliği taşısa da tarafından bok olarak anlaşılmışsa diyebileceğim bir şey yok.
dediğim gibi serveri bıraktım, incele bak, kasamda kopyaladıgım kendı yapımım +2 kundunlar mevcut, +11 luck+dd+ref/dsr+opt itemler mevcut, serverde şuan çok kişinin üzerinde 2.nesil wing varsa benim sayemdedir, kimse feather bulamazken onlarca featheri ben verdim, 2.nesil basıp verdim, çok zor değil, bi soul bi bles bi life bi chaos oyunda kral olmaya yetti. 250lvl de millet atlansta kasarken, ben kanatsız tarkan2 de ortalıkta capote ile dolaşırken yanıma ışınlanan gm1 in bunu enteresan karşılamaması bence enteresan.
niyetim "çamur" atıp iz bırakmak değil, serveri bıraktığımdan var olan sorunu bildirmektir, ama bu 2 paragraf yazıyı yazdığıma göre "boşver" deyip geçmem gerekirdi.
kolay gelsin.
keske turk serverlerinde yapmasaydin Be moruk onu bosuan verdik:) ben asla turk serverlerinde yapmadim belki istisna olmustur ama yapmadim:) ek seri bulgar.............larda halada yapiorum mugamer de ama nedense giremorum ati 6xxx serisi muguardlan cakisiyor
http://www.islandmu.com sadece şu kadarını söylüyorum adminle her ne kadar aram pek iyi olmasada bu serverı bırakmıyorum ve kasmaktan anlayan türkleri çağrıyorum ilk 20 de bi trk ben varım abi brezilyanlar türkleri kastırmıyor gelin yardımcı olun bize ya nerde o realityciler ya nerde kasmayı bilyoz diyen mucular oyunda beni bulun lütfen nick _VCG_