Elimde PİONEER DEH-6350SD Teyip ve JVC CS-GD4250 SUBWOOFER var. Orta halli bir sistem kurmak istiyorum.
Arabam HYUNDAİ Admira 2005 model Ön kapılardaki hoparlörler 13 cm Arka camın oradakiler ise 16 cm lik Hoparlörler var.
Bunlara uygun olacak şekilde nasıl Hoparlör vede Anfi tavsiye edersiniz
İşmdiden Hepinize çok TEŞRKKÜR ediyorum.
Arkadaşlar yokmu aranızda bana tafsiyede bulunacak kimse.
merhaba, hoparlör olarak önlere hertz dsk 130, arkalara da dsk 165 modelini öneririm, amfi olarak da jbl gto 5355 iyi olur.
Hocam vermiş olduğun bilgi için çok teşekkür ediyorum
Hocam bunları kaldırabilecek başka anfi yokmu . Bu önerdiğin anfi biraz pahalı geliyor .
Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: mehmettr
Hocam bunları kaldırabilecek başka anfi yokmu . Bu önerdiğin anfi biraz pahalı geliyor .
Teşekkürler
slm. bence arkaya birşey takma. ön hoparlörlerin 13 cm. arkaların 16 cm. sahneyi arkaya taşırsan asla istediğin sesi alamazsın. pandizotta 2 oval 1 baslı doğanlar gibi olur sistemin. bence sadece önlere daha üst seri bişeyler tak.
eğer sadece önlere 1 çift hoparlör düşünürseniz hertz esk 165 veya macuostic msq 5.2 mid takımı, amfi de sound magus c90 yada jbl gto 1004 düşünebilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: mehmettr
Arkadaşım ne önerirsin
SAYGILAR
slm. bence önlere bir takım hertz hsk serisi yada morel tempo serisi component. bunları besliyecek 2 kanal stereo 2x150 rms watt thd değeri düşük bi amfi. 30 cm. kapalı kutuda 600 rms bi bass (tamamen kulak tercihi meselesi o yüzden marka yazmıyorum) bunu besliycek bi mono amfi.
gayet kalite ve temiz bir sistem olur bence.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme