1.Ben Tradedeki Şifremi Bilmiyorum Veya Nasıl Bulabilirim Onu? 2.Elbiseleri Nerden Buluyorsunuz Shoptansa Alamıcam Ama Nerelerden Düşüyosa Söyleyin Bari... 3.Ben Mission Görevinden Aura Düştüğünü Biliyorum Ama Ben Uğraşamam Başka Yerden Elde Edebilir Miyim ? 4.Bana Missionların Bütün Resimlerini Paylaşır mısınız ? 5.Oyunda Kaç Tane Harita Var ? 6.İlk Haritadan Başka Yerde Yakalanıcak Digimon Var mı ? 7.En Son Lalamon Gibi Digimonlar Nerde Yakalanıyo ?
Bu Kadar Yeter Şimdiden Yardımınız İçin Teşekkür Ederim :)
1- Bilmiyorsan bulamazsın. Adminlerle temasa geç 2- Tüm digilerden drops olarak düşebilir 3- Çok pahalıya patlar. Ya shoptan alırsın ya da diğer oyunculardan yüksek fiyatlar karşılığı 4- Öyle bir konu açmak hep aklımdaydı level kasmayı bırakamadığımdan açamadım. Birazdan sana tüm resimleri yollarım. 5- 2 tane var. Real world ve digi world. W'ye basıp görebilirsin. 6- Hayır yok. 7- Real world'deki çoğu digimon yakalanabilir (11 level altında olacak) seç beğen al.
Bir şey değil
2 harita mı :S çok azz :S daha sonra çıkabilir mi :S veya yeni yakalanabilicek digimon eklenebilir mi ? :)
quote:
Orijinalden alıntı: LegendStorm
2 harita mı :S çok azz :S daha sonra çıkabilir mi :S veya yeni yakalanabilicek digimon eklenebilir mi ? :)
yani bölge olarak 2 dünya var 2 bölgenin içinde farklı maplar var.
quote:
Harita derken büyük haritadan bahsettim. Real world'de 14 alan var. Digital World'de 24. 19 Mayısta Sky Dungeon (Nam-ı Değer Babas) gelecek.
19 Mayısta yakalanabilir digimon eklenecek.
Çok qzl çok sağolun özelliklede taichi :) tabi ahmet sende saol :)
quote:
Orijinalden alıntı: taichi93
quote:
Harita derken büyük haritadan bahsettim. Real world'de 14 alan var. Digital World'de 24. 19 Mayısta Sky Dungeon (Nam-ı Değer Babas) gelecek.
19 Mayısta yakalanabilir digimon eklenecek.
Heralde 100 tamer lvl ister her haritada arttığına göre.