Şimdi Ara

Bana biri frozen throne u nerden inbdireceğimi soyleyebilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • acil lazım msn lede verin 330 mb bi dosyası lazım..yada upload edin plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

• forumda link vermek yasaktır
  • msn den atsanız bana war3x.mpq lazım onu bana msnden atabilecek varsa yardım ya nolur...
  • acil lazım ya plzzz
  • ne kadar yardım seversiniz bi daha bu siteye uğramıycam 2.5 yıldan beri bu sitiedeydim tek ihtiyacım olduğunda bile yardım alamadım hadi size iyi yardımlaşmasız forumlar.ç...
  • o dosya yollnmaz mecburen cd sini bulacaksın cd satan dükkanları gezmeye başla ben kaybettikten sonra bulmam 2.5 ay kdr sürdü :(.
  • arkadasım frozen throne benim en sevdiğim oyunlardandır ama indirmek basit ama biraz uyanıksan once herhangi torrent programı indir (tavsiye=utorrent) sonra "frozen throne torrent" bunun aynısını yaz içinde warcraft frozen throne ve cracleri var yok bana sadece crac lazım diosan torrenti actıktan sonra oyunları iptal et sadece crack insin (bu arada iso uzantılı iniyo oyunlar(crack hariç) inşallah deamon tools kullanabiliyosunudur)
  • kardeşim dediğin dosya küçük bişeyse msnden göndereyim ama uzun sürecekse pc çok kasıyor sunkodayım bide dota fln gibi oyunları oynamayı planlıyorsan cafeden flash disk ile çek derim bide versiyonla uğraşma çok yorar
  • arkadasım msn ini goremedim yazdınmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.