Şimdi Ara

Bana biri güsel bir msn nick yapabilirmi????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar msn nick im yok biri bana yardım etsin

• bu nası
    ÆRt1k y@ZCaK Bi Ş£Y KalMaDı.....:
    ama en kalite bu
    bunu yazan tosun okuyana başarıalr diler
  • 1-baba yorgun...

2-imzamdaki cümle
  • ha güsel bişi yokmu yaws
  • hayatta 2 şeyden hoşlanırım 1-kızların nazından 2-ısızu'nun ara gazından
  • adam msn nick i istedi dolmuscu yazısı deil
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0nly4y0u

adam msn nick i istedi dolmuscu yazısı deil

bu saatten sonra nick mik yok kardeşim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisiko__ -- 19 Eylül 2007; 23:21:07 >
  • Arşivimi paylaşma vakti geldi.

Une Rose Pour Un Jour Mais Toi Pour Toujour --> Bir Gül Bir Günlüktür. Ama Sen Her gün İcinsin
    Donné Ma Vie Pour Toi Ca Devrais étre peu --> Sana Hayatimi Versem Azdır.
    Toi Une Parti De Ma Vie, La Moitié De Ma Vie -->SEN ÖMRÜMÜN PARÇASI. CANIMIN YARISISIN

Uğruna Herkesi karşına Aldığın Yollara Düştüğün Sana İhanet Sinyalleri Veriyorsa. Eğer Vitesi geri Takmanın Vakti Gelmiş Demektir.

Bilmezdim Bir Daha Seveceğimi. Yine Öğrettin Bana Sevmeyi. Yeniden Doğdum Senle Öğrendim Yürümeyi. Ne Olur Bırakma ellerimi.

Geçti İstemem Gelmeni, Yokluğunda Buldum Seni, Bırak Vehmimde Gölgeni, Gelme Artık Neye Yarar...

Siz Yaşadığınızı Hissetmeye Devam Edin. Ben Hissettiğim Gibi Yaşama Peşindeyim!

Gün Olur Her Şey Biter. Bu Adam Gitti Gider, Yorgun Argın Usulca Buradan Göçer. Kırgın Üzgün, Bu Adam Gitti Gider...

Bundan Sonra Hayallerimde Kendine Yer Ara... Seni Ben Kaybettim, Feriştah Olsa Bulamaz..

Ben Nasıl Büyük Adam Olucam...

Her Tuzluğum Var Diyene Hıyarla Yetişemedim...!!! Az Kaşardan Tost Çok Kaşardan Dost Olmaz!!!

Bu Şehrin Meydanlarında, Garında, Rıhtımında. Sensizlik Bir Türlü Yakamı Bırakmıyor!!!

Bir Ses Beklemek Senden. Soluk Beklemek. Suskunluğun En Acımasız Olduğu Zamanlardayım... Hiç Bu Kadar Uzun Susmadın Sevdiğim. Hiç Bu Kadar Uzun Gitmedin Bilmediğim Yerlere, Gözlerimi Götürmeden Yanında!!!

Bugün Ağlamayı Düşünüyorsan Sakın Yapma. Çünkü Bir Yerde Senin Bir Tek Gülüşün İçin Yaşayan Biri Var.!!!

İnsanı En Kolay Ağlatan Dostu, En Kolay ALDATAN SEVGİLİSİDİR..Kimseye Güvenme Hayatta! Çünkü Beyaz Gülün Bile Gölgesi Siyahtır.

Birden Bire Hayatının Tümü Oldun. Gecelerine Gün Gibi Doğdun. Gidersen Bir Gün Biri Üzülür Çok

Felek Sana Hayat Diye Ekşi Bir Limon Sunarsa Sende Üstüne Tuz Ve Tequila İste

Sen Doğru Bildiğini Yap. İsterse Dünya Batsın.

Şarkılar Sen Ve Benim Hayatımda ki İnsan Etkisiyle İlişkili. Varlığımı Tanımlamak Adına Yeni Sıfatlar Yaratabilmeliyim.

Bu Ne İlk Kaçışım Senden Ne İlk Düşüşün Yüreğime. Nu Bu Senden Son Geçişim. Ne Son Küsüşüm Kaderime.

Ben miydim Senin Peşinden Gelen. Sendin Karşıma Geçip Diz Çöken. Kaçan Sen Oldun Kovalayan Ben

İzi kaldı güzelim biliyorum, ama sen kapatmak için çalışıyorsun. Ne kadar uğraşırsan uğraş artık açık kalacak. Olmamalıydı, olmayacaktı. Son veda böyle tanınmaz olmamalıydı. Hasret mahkûmu, ümitsiz umutlardayım...

Geceler Boyu Sesine Uyandım. Sen Sandım Ellere Uzandım. Sana Değil Kendime Kızardım Ben. Sen Giderken. Aramadım Ama Elim Gitti Telefona. Soramadım Ama Kalbim Yine Yan Yana. Saramadım O Belinden Bir Daha Sen Giderken.

Daha seninle işim bitmedi BİTMEZ, aşk Günyüzü görmedi GÖRMEZ, sana söylemeye değmedi DEĞMEZ, seni benim gibi kimse sevmedi, SEVMEZ

Aşk insana kanatlar verir. Yürek gideceği yeri bilir. Mutluluk keşfedilmeyi bekleyen ülkedir. Umutsuzluk o ülkede yitik bir şehir

Bırak Beni Boğulayım. Gözlerinin Tam İçinde. Dibe Vurup Dağılayım İhtimaller Denizinde.

Eğer birini seviyorsan O'nu serbest bırak.Dönerse kendine güveniyor, Dönmezse süper egosu baskın demektir..Gitmiyorsa manyaktır.

Aşk, Sevdiğin İnsanı Bulunmaz Hint Kumaşı Sanmakla Onun Aslında Hiçbir İşe Yaramaz Hıyarın Teki Olduğunu Anlamak Arasında ki Zaman

Aşk, Sevdiğin İnsanı Bulunmaz Hint Kumaşı Sanmakla Onun Aslında Gereksizin Ta Kendisi Olduğunu Anlamak Arasında ki Zaman

Gerçek Sadedir. Onu Biz Büyütür, Biz Süsleriz. Ama O Asla Değişmez ! ! !

Melek yanımda yüzünü saklar felek yüzüme kaş çatar.

En güzel şiirlerimle kaleme adını sayıklatırım
    Odamın hayaletisin sessizliğine aşığım

Gelene de gidene de eyvallahım var. Gelmişe de Geçmişe de Saygım.. Şu Saatten Sonra Kafama Anca Toka Takarım. Kimsenin Hayatı Beni İlgilendirmez Benimkide Kimseyi.. Bu Hayat Benimse Eğer Cidden Yaşamaya Değer.. Dün Dündür Bugün Bugün. Dünya 1 Gündür. Oda Bugün.

Nefreti sevgiye tercih ederim. Çünkü nefretin sahtesi olmaz.

Mevsimlerden Hüzün, Günlerden İsyan, Saatler Ölümün gösteriyor, Azrail akrebi tutmuş bırakmıyor, Ecel sanki geldim diyor...

Ortamın Bittiği Yerde Ben Başlarım. Tarzım İçin Ölür. Şeklim İçin Yaşarım.....

KIPKIRMIZI BİR GÜNEŞİN ÖNÜNDE MAVİ YELKENDİR HAYAT BİLİNMEYEN DERİNLİKLERE SEVDA MAVİDİR MAVİ İSE UMUT SEN YÜREĞİNİ HEP MAVİ TUT.

Yalnizlik Ömrüm Boyunca Tanimadigim Bir Yabanciydi ;Onunla Simdilerde Beraber Uyaniyoruz Her Yeni Güne iki Yalniz Sarkilar Yaziyoruz,Yorgunuz,

Reddedildim, Gideni Yolcu Etti Gözlerim Ve Gelene Meraba Dedi Bu Kimsesiz Dilim, Ortalarda Gezinen Oldu, Dilenci Ellerim,

Ben aşkı ölümsüz bilenlerdenim Bir ömür boyunca sevenlerdenim Ellerin elime değmesin derim; Eğerki sonunda ayrılacaksak...

Yüreğim ıslaktır benim kuytularda ağlamaktan. Hafif uçuktur rengi, kurusun diye kaç kez güneşe asılmaktan.

Zaman insanları değil, armutları olgunlaştırır

Aşkı Sende Arayacağıma Google'de Ararım Daha İyi .

Imposible is Nothing my Dear

Sen Seni Seveni Göremeyecek Kadar Körsen O Da Bunu Sana Söyleyemeyecek Kadar Gururludur

Hayat Üç Buçuk İle Dört Arasındadır. Ya Üç Buçuk Atarsın Ya da Dört Dörtlük Yaşarsın.

Ben Büyük Rüzgarların Adamıyım.Benim Sevdalarımda Büyük. Öfkelerimde. Seversem Destan Kızarsam Katliam Olur.

Gözgöze bakışmak aşk olsaydı,öküzle tren tarihin en büyük aşkı olurdu

Yoku$u ßen CıkTım YoL $eniN oL$un, ZehiRi ßen IctiM $u $enin oL$un ßi tAne ßuLmu$$un HayıRLı oL$un ßi tAne dE ßenßuLdum HaßeRiN oLsun!!!

Yokuşu Ben Çıktım Yol Senin Olsun, Zehiri Ben İçtim Su Senin Olsun. Bi Tane Bulmuşsun Hayırlı Olsun. Bitane de Ben Buldum. Buda sana kapak olsun.

Kişisel İletim Yok Kişisel Sorunlarım Var. Kişisel Neyim Var ki İletim Olsun.

sevmek cay, sevilmek seker bizim gibi garibanlar cayi sekersiz icer.

Yaşamak için yalvarmadık ölmek için yalvarmayız

Her zaman mutluluğun doruğundayken gülünmez, bazen sırf hayata gıcıklık olsun diye uçurum kenarındayken bile gülümseyeceksin.

Sen, sen ol! Asla biz olma.

Biz ölmeyi çoktan göze aldık da, yanımızda kimler götürücez onu düşünüyoruz.

sevipde kavusamayanlar için yoktur o sarkının sonu asla... birseylerin sonu musalla tası olsada o sarkılarla gitmisimdir ben bosluğa, bu göğüsümün sol tarafındaki ağrının sebebini hiç bir hekim doktor bulamasada, ben biliyorum gülüm sen hiç canını sıkma hesabını ben vermem diğer tarafta, ama acı çektirmek günahtır bundan kaçıs yok oralarda.....

Bir Tek Seni Sevdiğim Doğruydu ve Bu Doğru Yüzünden Hayatım Yalana Battı. Sen Beni Dışladığından Beri, Beni Sevenlere Bir Hayalet Hediye Ettin. Tepeden Tırnağa Aşka Tepeden Tırnağa Hayalet. Bu Hayaletin İçinde Seni Gördüler Hep. Çoğu Bu Hayalete Dayanamayıp Çekip Gitti. Seni Unutmak İçin Başladığı Her Aşkı Seninle Aldatan Bir Hayalete. Seninle Kendini Bütün Hayatını Düşlerini Çocukluğunu Yaşadığı Bütün Acıları Aldatan Bir Hayalete. Bir Tek Sana Duyduğu Sevgisi Doğru Olan Bu Yüzden Hayatı Bir Yalan Olan Hayalete

Ağzımdan çıkacak tek bir söze kalmışken yaşamak sana bakarak seni seviyorum diyememeyi seviyorum.

Bilmem ki delice sevmek bu mu? Hiç yaşamadığım bir duygu.Gözlerine bakıp sevgiyi bulsam,sevginin cevabı bulunur mu?Yıldızsız bir geceyi hiç yaşamadım.Ya sen vardın, ya yıldızlarım vardı.Huzurluydum hiç yalnız değildim.Sen gittin...Yıldızımı kaybettim..

Gittin...Şimdi bir mevsim değil, koca bir hayat girdi aramıza. Biliyorum, ne sen dönebilirsin artık, ne de ben kapıyı açabilirim sana. Şimdi biz neyiz biliyor musun? Akıp giden zamana göz kırpan yorgun yıldızlar gibiyiz. Birbirine uzanamayan, boşlukta iki yalnız yıldız gibi, acı çekiyor ve kendimize gömülüyoruz. Bir zaman sonra batık bir aşktan geriye kalan iki enkaz olacağız yalnızca. Kendi denizlerimizde sessiz sedasız boğulacağız. Ne kalacak bizden?

Zaman akıp gittikçe gözlerim daha çok doluyor. Vakit gider gelmez, işte bu canımı çok sıkıyor
    Hata ve yanlışlarım çırılçıplak, o kadar utanç vericiki..! Benim böyle olmamam gerekirdi.

Yanımda Kimse Olmadığından Değil Yalnızlığım, Yalnız Olduğumu Söyleyebileceğim Kimse Olmadığı İçin Yalnızım Ben

Güneşin rengine benzemez gecenin rengi. Üşütür Ayaz, Korkutur Karanlık.. Bu gece tuhaf bir hüzün var üzerimde ya ben fazlayım ya da birileri eksik bu şehirde...

• Çilemse çekerim kaderimse gülerim istedim vermediler sen şoförsün dediler emeğimiz bilek zoru Allahım sen bizi koru aşk bir sudur iç iç kudur aşkı çekene derdi bilene sor aşk çekenin yol gidenin kabahat sende değil seni sevende
  • son bir tane daha yazayım

Bir zamanlar ardından bakar ağlardım şimdi dönüp ardıma bakmam, bir zamanlar uğruna dünyaları yakardım, şimdi şerefsizim bir kibrit bile çakmam...
  • |\| i g |-| '][' |/\| i s |-|
  • quote:

Orjinalden alıntı: pisiko__

son bir tane daha yazayım

Bir zamanlar ardından bakar ağlardım şimdi dönüp ardıma bakmam, bir zamanlar uğruna dünyaları yakardım, şimdi şerefsizim bir kibrit bile çakmam...

Tuttum bunu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ünal korkmaz

quote:

Orjinalden alıntı: pisiko__

son bir tane daha yazayım

Tuttum bunu.

Bende Tuttum

(hort ama yararlı)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.