Şimdi Ara

Bana birinin net bir cevap vermesi lazım artık!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sorunum olan 3 ders var-dı.

Kimya,Geometri ve Matematik.Geometri ve kimya sınavına bugünden itibaren girdim ve Geo. dan kalıyorum hayırlısı ile.Kimya 58 geldi.

Kimya:19-30-58
    Geometri:25-35-???(Ama son sınav tam bir facia idi kesin 1)
    Matematik:25-36-???(Sınava yarın giricem)

Kimyadan bana 60-60 sözlü verirse(ki ödev almayı deniyorum yada sunum verdi bizlere onu halledeceğim ona verir herhalde)45 üzerine çıkıp 2 oluyor.Oradan yırtıyorum.Matematikten dönem ödevi aldım.Son sınav 40 desek.55-60 sözlü verirse,ödeve de 85 verse 50 den 2 alıyor ve yırtıyorum ama 40 dan da düşebilir sınav,hiç belli olmaz ama işlemi arttırmam lazım not verir en azından işleme.

Ben geometriden haziranda sınavlara kalacak mıyım?İlk dönem geo. 3 idi.Bu sene 1 olacak,ortalama 2.Neden kalayım ki?İlk dönem iyi gelmişti bana.

Kimya zaten belli oldu hemen hemen.

Matematik ise 2 garanti gibi bir şey ama ödeve bir pislik yaparsa kesinlikle 2 gelmeyecek o da...

Arkadaşlar lütfen bana net bir cevap verin.Karne günü ya ölüme ya şenliğe gideceğim çünkü...

• Hangi lisesin haftada kaç saat dersin var örnek ile açıklayayım.

Mesela ben anadolu meslek lisesine gidiyorum anadolu'ya girdiği için ortalama 3.Bizde haftada 45 saat ders ve toplam 16 tane ders var.Derslerin kaç geliyorsa (not olarak değil 45,65 gibi..) hesapla hepsini topla ve haftalık ders saatine böl eğer anadolu'ya giriyorsa okulun ortalama 3(55) puanı tutsun geçersin.Eğer endüstri, teknik, düz vb.. liselerdeysen ortalama 2.50 (45) tutması gerekir.Bunların haricinde Edebiyat, Dil ve Anlatım ve atölye gibi baraj derslerinden kalma istediği kadar zayıf gelsin geçersin.
  • puan olarak değil not olarak hesaplanıyo kredi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaralıstayla

puan olarak değil not olarak hesaplanıyo kredi

Dostum not olarak da hepsalanır kaç dersin varsa notlarını falan bölersin ama her zaman sağlıklı sonuç çıkmaz verdiğim işlemi yaparsanız daha detaylı sonuç alırsınız.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:37:5 >
  • Haftada 40 saat ders var.
    İngilizce 8
    Matematik 5
    Geo. 2
    Kimya 3
    Din 1
    Sağlık 2
    Biyoloji 2
    Edebiyat 3
    Dil Anlatım 3
    Coğrafya 2
    Tarih 2
    Fizik 3
    Rehberlik zart zurt 2
    Beden 2

Şimdi benim durum tam olarak ne oluyor?Diğer derslerde 2 olma gibi bir şans sadece coğrafya ve ingilizcede(o riskli krediye bakarsak ama çalışacağım) da var ona göre sınıf geçme durumum nedir?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:37:5 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.