Ama sosyete camiasında "S Club 8 "olarak geçiyor sanırım.
cahil insan normalde "S Club 7" diye bir grup var gençlerden oluşan bu da onların Junior versiyonu olduğu için 8 demişler.
A milli takım - ümit milli takım hesaaabı
quote:
Orjinalden alıntı: öcüüü
quote:
Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer
quote:
Orjinalden alıntı: öcüüü S Club 8 grubunun Sundown parçası S Club Junior diye de geçer grubun adı
Ama sosyete camiasında "S Club 8 "olarak geçiyor sanırım.
cahil insan normalde "S Club 7" diye bir grup var gençlerden oluşan bu da onların Junior versiyonu olduğu için 8 demişler. A milli takım - ümit milli takım hesaaabı
İlahi öcü bacı Bana her şey denmişti de "cahil" denmemişti.Bunu da duydum ya, gözüm açık gitmem... Sosyetiklik konusunu anlaşılan oldukça benimsedin...Eskiden "ne alakası var" falan derdin...Hoşuna gidiyor ufaktan sanırım.
Sana uzun zamandır takılmıyorum yav. Özlemişsindir benim tarafımdan mors edilmeyi...
Neyse ben eve gideyim de 190X6FB mi kurayım. Sana iyi akşamlar dilerim...GErçi sen iyiyi istemezsin.Kasvetli olsun,üzgün olsun,acılı olsun istersin...DEğil mi?
TEŞEKÜRLER ÖCÜÜÜ İNDİRDİM KEYİFLEN DİNLİYORUM
quote:
Orjinalden alıntı: bilgin3406
TEŞEKÜRLER ÖCÜÜÜ İNDİRDİM KEYİFLEN DİNLİYORUM
bişey deil ben de bilmiodum şarkıyı... yolladığın şeyi indirdim, dinledim, sözlerini google'da arattım.
@SP, o yazdıklarında 20 tane cvp verilcek şey var, o yüzden hiç uuraşmıcam selametle
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme