Şimdi Ara

Bana elektrik çarpıyo! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence sen cihazların prizlerine bak topraklımı topraksızmı mesela topraksız çamaşırmakinesi çarpar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Celaleddin Ari

bence sen cihazların prizlerine bak topraklımı topraksızmı mesela topraksız çamaşırmakinesi çarpar

Cihazlar değil ya metal neye dokunsam çarpıyo.
  • bu sogukta ne topragı adamı hasta mı edeceksiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: SabroN

1- Toprak alana git

2- Ayakkabilari cikart

3- Coraplari cikart

4- 30 dk toprakta yürü

Kesin Çözüm Ama toprak böyle gercek toprak olsun yani

Abi işte toprak arıyoruz memleketten sipariş verdik saf toprak? getircekler...Hayır çevreme zarar vermekten korkuyorum.

Acaba diyorum bana farkında olmadan yıldırım mı düştü de yüklendim bu kadar.
  • bence deneme daha gençsin
    quote:

Orjinalden alıntı: sonterlik

abi yok mok dediniz ama bence bunun diş ağrımla alaksı var ya.Bütün gün hafiften ağrıyo be kardeşim hiç böle olmazdı.

Az sonra çatıya çıkıp karşı binaya atlamayı deniycem süper kahraman olup olmadığımdan emin olmam lazım.
  • kaçak var sende
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

benimde araba herkese elektrik çarpıyor ama bana çarpmıyor

sahibine sadık en azından..
    Ya ben napıcam beyler ciddi ciddi çarpıyo şaka maka değil ha.Lan neyseki düşük voltta ama büyükleride oluyo lan bunlar beni öldürmesin yardım edin ocağınıza düştüm...

ocak şu elektrikli fırınlı olanlardan mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: non_stop

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

benimde araba herkese elektrik çarpıyor ama bana çarpmıyor

sahibine sadık en azından..
    Ya ben napıcam beyler ciddi ciddi çarpıyo şaka maka değil ha.Lan neyseki düşük voltta ama büyükleride oluyo lan bunlar beni öldürmesin yardım edin ocağınıza düştüm...

ocak şu elektrikli fırınlı olanlardan mı?

evet abide ocağa ayda 1 kez dokunurum ondan olurmu ki?

• Go To Doctor.Doktora Git Yakında Şimsek Çakarsın Alah Korusun
  • agrıyan dişinde amalgam dolgu varmi?
  • Bende son 5 gün içinde 2. kez çarpıldım biri kalorifer peteğine dokunduğumda diğeri ise çekyatta çaktıkları zambadan çarptı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ornapsen

agrıyan dişinde amalgam dolgu varmi?

Yok abi zaten öle olsa kesin gittim.Sokakta yürüyemem Valla..
  • kesin ayakkabılarının tabanıyla ilgilidir

benim de siyah botumu giyersem çarpılırım tabanı bi acaip
  • walla bendede war neye dokunsam çarpılıyor elim
  • toprak hattı varsa bilgisayar kasasının metal kısımları mesela arkadaki kısımla topraklayabilirsin kendini :) bu aralar çok yüklenmişsin ne yaptıysan :D. uçağa falanmı bindin.
  • evet bunu sık sık yaşayan biri olarak gözlemlerim. Giyilen kıyafetler vucutta statik yük birikmesini değiştiriyor. mesela bende 2 tane kazak bu statik yükü bayağı arttırıyor. Giyilen çorap ve ayakkabı tabanında oluşan sürtünmeden de statik yük birikiyor. oturulan koltuk (mesle şu beyaz plastik sandelyelerde oturukende farkında olmadan statik olarak yüklenilebililyor) tabi yine bu yükün artmasında etken giyilen kıyafetler. birde yerde bulunan halı ve yer kaplaması. Bakınız yine ben ( evde bulunan halı ve yerde kaplı olan parke yüzünden statik yük birikiyor hemde öle böle değil tecrübe ile sabittir)

ha bide ki bu bana özel kapalı havalarda dahada bir elektrik yükleniyorum.

peki çözüm iççin napıyoruz?

1) en yakınımızda bulunan arkadaşa dokunarak onu çarpıyoruz (enseden yaparsanız daha bir etkilil oluyor :D)

2)metal bir yere dokunun (biraz can yakabillir ama bir yerden sonra alışıyor insan)

3)Yaratıcı çözüm : ayağınıza bir parşa zincir takın (hani benzin tankerlerine takarlar ya yere sürünen :D )

NOT : Aynı anda 2 kişiyi çarpmışlığım vardır evde. çok eğlenceli oluyor :D lakin artık kapı kollarına dokunurken tedirgin oluyorum.

• apış toprağa boşal...

yanlış anlama
  • sen şimdi kızları da çarparsın değerlendir
  • Sen Seçilmiş Kişisin ne zamandır seni arıyoduk nihayet bulduk
  • sokak lambası tak bakalım çalışacak mı. belki de seni cin çarpmıştır olm
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.