Şimdi Ara

Bana elektrik çarpıyo! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sonbahar ve ilkbaharda bana çok olur...ama havaların güzel gittiği geçen haftalarda da olmuştu...arkadaşların dediği gibi normal birşey...bazen o kadar sık oluyorki bi yerlere dokunmaya korkuyor insan...araba kapısı, ev kapısı, kalorifer peteği, insan benim için hiçbiri fark etmiyor...hepsinden çarpılıyorum...en gıcığıda insanlarla tokalaşırken olan hele tanışmakta olduğunuz biriyse offff...bi daha yanınıza pek yaklaşmıyorlar...geceleri denemenizi tavsiye ederim, tam bir ışık şöleni...
  • quote:

Orjinalden alıntı: muuzoo

evet bunu sık sık yaşayan biri olarak gözlemlerim. Giyilen kıyafetler vucutta statik yük birikmesini değiştiriyor. mesela bende 2 tane kazak bu statik yükü bayağı arttırıyor. Giyilen çorap ve ayakkabı tabanında oluşan sürtünmeden de statik yük birikiyor. oturulan koltuk (mesle şu beyaz plastik sandelyelerde oturukende farkında olmadan statik olarak yüklenilebililyor) tabi yine bu yükün artmasında etken giyilen kıyafetler. birde yerde bulunan halı ve yer kaplaması. Bakınız yine ben ( evde bulunan halı ve yerde kaplı olan parke yüzünden statik yük birikiyor hemde öle böle değil tecrübe ile sabittir)

ha bide ki bu bana özel kapalı havalarda dahada bir elektrik yükleniyorum.

peki çözüm iççin napıyoruz?

1) en yakınımızda bulunan arkadaşa dokunarak onu çarpıyoruz (enseden yaparsanız daha bir etkilil oluyor :D)

2)metal bir yere dokunun (biraz can yakabillir ama bir yerden sonra alışıyor insan)

3)Yaratıcı çözüm : ayağınıza bir parşa zincir takın (hani benzin tankerlerine takarlar ya yere sürünen :D )

NOT : Aynı anda 2 kişiyi çarpmışlığım vardır evde. çok eğlenceli oluyor :D lakin artık kapı kollarına dokunurken tedirgin oluyorum.

Abi güzle açıklamışsın sölediğin bi çok şeye uyuyo bende heyecanlandım acaba gerçekten seçilmiş kişimiyim diye
    Şaka bi yana gerçekten burda merdivenin korkuluklarına dokunmaya korkuyorum bide ilginç olanı,şimdi dokundum korkuluğa çarptı eyw çektim elimi hemen ardında bidağa dokunduğumda çarpmaması gerekiyodu ama bidağa çarptı ozaman tırsmaya başladım.,
    Neden olabilir konusuna gelince tam olarak emin olamıyorum ama günümün hemen hemen hepsini bilgisayar başında geçiren biriyim evde kasa açık onla uğraştım bi kaç gündür güç kayağını filan değiştirdim bilmiyorum onla bi ilgisi olabilir bu gün bi vukaatım yok ama en kısa zamanda deniycem boşlamış olmayı umuyorum. ..

• 15 dk toprakta yürümene gerek yok 1 sn koy elini toprağa gider onlar ki ben duş alınca vücuddaki yükün gittiğini duymuştum.. Bİde bazı alışveriş mekanlarının merdiven korkuluklarının özelliği oluo çarpıo durmadan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonterlik

quote:

Orjinalden alıntı: sarikanarya567

insanında üzerinde elektirik birikir dışarı çık toprağı elle parmağını sok 15-20 dk değil ama 2 sn ye tutsan yeter bana olunca öle oluyordu.ve bazıları inanmayacak ama bu elektrik insanı sinirli yapıyor bu işi ayda 1 yapın .

bunu yaparsan %99 olur ama kesin demiyorum ben öle yapıyorum.

Boşalmış olcam dimi tamam bulp sokcam parmağımı ama çevreden yanlış anlaşılmaktan korkuyom hem parmağımı sokup boşalıyom dersem yanlışta anlayabilriler...

• quote:

Orjinalden alıntı: command3000

15 dk toprakta yürümene gerek yok 1 sn koy elini toprağa gider onlar ki ben duş alınca vücuddaki yükün gittiğini duymuştum.. Bİde bazı alışveriş mekanlarının merdiven korkuluklarının özelliği oluo çarpıo durmadan...

walla ya bu yüzden yürüyen merdivenlere binmek istemiyorum...
  • TEK e git elektriğini onlara bağışla Sende kurtul ülkene de yarrı olsun :P
  • bildigim kadarıyla lastik ayakkabı ve evde halıfleks kulanmak baya bi elektirik yüküne sebep oluormus özellikle halı yani :)
    HaLıya basmaaaaaaaa :D
  • Ormanda yalınayak yürüyenler demek bu yüzdenmiş. Bende ne bu diyordum hobbit gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pcbuilder

Ormanda yalınayak yürüyenler demek bu yüzdenmiş. Bende ne bu diyordum hobbit gibi.

• kontrol kalemi tut bakalım bi yerine
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eliminator

quote:

Orjinalden alıntı: Pcbuilder

Ormanda yalınayak yürüyenler demek bu yüzdenmiş. Bende ne bu diyordum hobbit gibi.

İyi espri
    Benim başımada gelmişti. Okulda nöbetçiydim kapıyı açamıyordum gelenlere demir kapı elektrik çarpıyordu hemde baya baya ses çıkıyordu

• arkadaslar bu postu yazdıktan hemen önce kanal1'de mi ne bi tane görüntü izledim olay amerikada gerceklesitor orda bilindigi gibi benzin istasyonları sel servis calısıor yani parayı veriosun kendin dolduruyosun kadın arabasından inior benzin parasını verior ponpayı calıstıor ve benzin kapagına sokuor sonra benzin dolana kadar arabanın icinde beklior sonra ponpayı cıkartmak icin hamle yapıor benzin ponpasından alewler cıkıorr egersem kadın'ın üsündeki yün kazak elektirklenme yapıp benzin ponpasını tutusturmus sende böle bi seye sebep olabilirsin manyeto adam seni
  • quote:

Orjinalden alıntı: vendeta

quote:

Orjinalden alıntı: sonterlik

Yaa kaç gündür hangi metala dokunsam elektrik çapıyo bana ya nooluyo anlamdım az önce bi kulp tutum gene oldu artık yeteer dedim mutant mı oluyorum ne?Niye oluyo bu arkadaşalr bileniniz varmı??Bunun dişimin ağrımasıyla bil ilgisi olabilrimi?

diş ağrınla ne alakası var.

diş ağrıyınca elektrik üretiyor demek ki

naylon terlik vs giyiyorsan yürüdükce elektrik depolarsın... ara sıra elini falan duvara sürt ki boşaltasın fazla yükü

• Yoksa statik elektriği mi buldun

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.