Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Şu an lenovo y510p çift ekran kartlı cihazı kullanmaktayım cihazı değiştirmeye karar verdim. (1920x1080 çözünürlüğü var) yazın amerikaya gideceğim ve şimdiki cihazı kardeşime verip bir 13-inch mac almayı düşünüyorum.
Üniversite öğrencisiyim autocad, solid work gibi programlar ile işim yok genel kullanım olarak basit photoshop çalışmaları, video edit basit seviyede genel olarak dizi film seyretmek ve internette gezinmek için cihaz istiyorum. ama dizileri filmleri yüksek çözünürlükte izlemek istiyorum. sizce pro with retina display sürümünü mü almam daha mantıklı yoksa fiyat olarak daha düşük macbook, macbook air mi almam daha mantıklı olur böyle basit işlemler için retina ekran fiyat farkı vermeye değer mi yardımcı olursanız çok sevinirim
Aslında bu ekonomik olarak ne kadar rahat olduğunuza bağlı. 8gb pro iş görür ama benim tavsiyem 128gb alıp harici harddisk ile takviye etmeniz olur çünkü 128 gb lı model ile 256 gb model arasında gereksiz bir fiyat farkı var.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
abiodum
kullanıcısına yanıt
128 gb ssd de bunun ne kadarı kullanılabilir durumda oluyor
Hocam bende aynı bilgisayar sahibiyim. Şans eseri denk geldim konunuza. Y510P'den MacBook'a geçmek gerçekten çok zorlayıcı birşey gibi olabilir. Çünkü bu makinanın asıl olayı SLI olması. Oyunlarda bana mısın demiyor mesela. Performans canavarı olduğunu sizde biliyorsunuz. Ama benimde aklımı Macbook çelmeye başladı. Böyle sistemden (i7 16GB SLI) vazgeçipte daha düşük özellikli bir bilgisayar sarsıntı yaratır.
Richard Rawlings
kullanıcısına yanıt
macbook pro denedim çok hoşuma gitti biraz da oyun oynamayı falan bıraktığım için şu an özellikler çok fazla gereksiz oluyor yani