valla bence genç araç almak da fayda var. Hem acemisin, genç araç daha az arıza yapar.
Ama sis farları, müzik sistemi, otomatik yanan farlar falan benim için önemli diyosan ghia'dan şaşma
Hb ile sedan arasında bi fark yok. Hb'nin yol tutuşu daha iyiymiş güya az bişi ama bence çok minik bir fark vardır. Şahsi görüşüm tip olarak hb daha güzel. Ama sedan'ın bagaj hacmi daha yüksektir.
17.ooo'e focus alabileceğin en iyi araçlardan biridir
17bine ghia ancak 2001 filan olur model cok düsük degilmi hocam
güncel...
Sanırım c segmenti araç istiyorsun, donanımı çok düşük olmasın istiyorsun ve çok eski olmasın istiyorsun. O paraya senin de görmüş olduğun gibi anca 2001 model falan Ghia alınıyor. Civic, Megane, Bora gibi çok tutan diğer alternatifler de Focus'tan farklı değil; ya daha yeni model boşunu alacaksın, ya da daha eski model dolusunu. Hem daha yeni olsun, hem de bomboş olmasın diyorsan çok tutmayan alternatiflere bakabilirsin. Mesela Nissan Almera Tekna, Hyundai Elantra bütçene uygun. 16-17'ye 2004-2005 model, sedan veya hb Almera Tekna'lar var. Yine 16-17'ye 2004-2006 arası Elantra'lar var. Focus kadar iyi değiller ama insanların zannettikleri kadar kötü de değiller. Üstelik istediğin gibi sorunsuz ve parçası ucuz araçlar. Ancak hızlı değer kaybediyorlar.
Ayrıca b segmenti araçlara da bakabilirsin. Küçük olmaları sorun değilse istediğin özelliklerde birçok b segmenti araç bulabilirsin. Ibiza Signo sana uyar mesela; hem donanımı fena değil, hem genç işi, hem de 1.4 dizel motorları ekonomik. Yalnız dizeller biraz pahalı, 17'ye temizini bulmakta zorlanabilirsin. Ama benzinlisini rahat bulursun.
ben kendim 15 gün önce 17 000 tl 71.000 km ford focus ghia sedan aldım beyaz sıfır hata var arabada temiz bir şey istiyorsan çok sorun etmeyceceksin parayı gerekiyorsa 500 tl fazla ver ama için rahat etsin
hocam kac modeldi aldıgın conford bir de lpg limi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme