Şimdi Ara

Bana ford focus alalım. bütcem 17 bin. HB mi Sedan mı hangisi yardım lütfen !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    17 bin tl civarı bütcem var 3 aydır araba bakmaktayım okudukca fikirlerim değişiyor.tavsiyeleriniz dogrultusunda araba alacagım.istanbulda günlük ortalama 40 km yol yapıyorum.Bir arac arıyorum Hb yada sedan ya lpgli ya da dizel olsun istiyorum.Ben araba olayını bu forumda sayenizde tanımaya basladım.. yıl olarak 2002 üstü arac olsun istiyorum.masraf cıkarmayan yedek parcası el yakmayan.Aklımda su an sadece focus var

Ford focus Ghia -collection- comfort üçü arasında gidip gelmekteyim

ghia pahalı 2001 ghia ile 2004 comfort hemen hemen aynı fiyata collectionda 1000 tl fark var gibi düsük model ghiamı yoksa yüksek model digerinden birinimi tavsiye edersiniz HB mi yoksa sedanın mı yol tutusu iyidir. comfort piyasada daha cok gibi makyajlı kasa denen hangisi oluyor kac modeli makyajlı oluyor bunun

Şimdi sizden isteğim 17-18 bin bütce ile focusun hangi modelini almalıyım renk tavsiyeside yaparsanız iyi olur Sizin tavsiye edeceginiz arac hangisi olur eski bi ghiamı yoksa yüksek model comfort collection?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkkoc28 -- 22 Ekim 2009; 0:09:40 >

• çok karışık yazmışsınnız ya bence önce ihitiyaçlarınızı belirleyin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

çok karışık yazmışsınnız ya bence önce ihitiyaçlarınızı belirleyin...
    yakıtda tasarruf lapg yada dizel ikinci el piyasasında satarken fazla zarar ettirmesin km si yüksek olmasın.hb de sedanda olabilir.sürüs keyfi veren bir arac
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkkoc28

yakıtda tasarruf lapg yada dizel ikinci el piyasasında satarken fazla zarar ettirmesin km si yüksek olmasın.hb de sedanda olabilir.sürüs keyfi veren bir arac

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/beyaz_inci_2007_model-22WQQaXQQ17727686WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/65_000kmde_temiz_era_binicisine_hyundai-59WQQaXQQ10213550WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/arac_emsalsiz_servis_bakimli-23WQQaXQQ17608062WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/21_000_km_de_2005_model_colt-30WQQaXQQ16445274WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/2007_punto_96_000km-37WQQaXQQ17531680WQQpXQQdisplayitem

Benden size piyasada tutulan modellerden birkaç örnek ilan.Açık bir şekilde ne istediğinizi belirtirseniz daha çok yardımcı oluruz...

• quote:

Alıntıları Göster
    O paraya en iyi Megane HB alınır diyeceğim ama,o da geç satılır biraz.
    Hyundai Accent Eraya bakın isterseniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deep Blue

O paraya en iyi Megane HB alınır diyeceğim ama,o da geç satılır biraz.
    Hyundai Accent Eraya bakın isterseniz...

Alıntıları Göster
    bence fiesta dizel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviada23

bence fiesta dizel olur

Alıntıları Göster
    yarın araba pazarına gidicem hayırlısı bakalım ne rastlıcak daha karar veremedik ne alabilecegimize forumdada hareket durdu
  • quote:

yarın araba pazarına gidicem hayırlısı bakalım ne rastlıcak daha karar veremedik ne alabilecegimize forumdada hareket durdu

dediğin gibi temiz uygun fiyatlı ne denk getirebilirsen onu alacaksın 2.elde durum böyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samet

quote:

dediğin gibi temiz uygun fiyatlı ne denk getirebilirsen onu alacaksın 2.elde durum böyle...

Alıntıları Göster
    accent era düşünebilirsiniz.genel olarak bir şikayet de yok forumda.bir test edin içinize sinerse güzel bir tercih olur.o olmazsa punto bakabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnbs -- 18 Ekim 2009; 11:34:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: chnbs

accent era düşünebilirsiniz.genel olarak bir şikayet de yok forumda.bir test edin içinize sinerse güzel bir tercih olur.o olmazsa punto bakabilirsiniz

Alıntıları Göster
    pazara gittim geldim elim yine boş:(((
    Ya eralarada baktım ama nedense o araba bana biraz küt gibi geliyor estetik fazla yok gibi.ghia buldum 2001 ine 17 diyor adam pahalı geldi 2001 icin grande puntoda yoktu

• quote:

pazara gittim geldim elim yine boş:(((
    Ya eralarada baktım ama nedense o araba bana biraz küt gibi geliyor estetik fazla yok gibi.ghia buldum 2001 ine 17 diyor adam pahalı geldi 2001 icin grande puntoda yoktu

Alıntıları Göster
    2001 era var mı yaa. Ben onları 2005 üretildiklerini biliyom.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenTugay

2001 era var mı yaa. Ben onları 2005 üretildiklerini biliyom.

Alıntıları Göster
    yok bahsi gecen 2001 focus ghia yukarda yazan arkadasa cvp olarak yazıldıgından sanki 2001 era gibi oldu:)))
  • quote:

yok bahsi gecen 2001 focus ghia yukarda yazan arkadasa cvp olarak yazıldıgından sanki 2001 era gibi oldu:)))

Alıntıları Göster
    Benim önerim 17milyara 2003-2004 model seat cordoba 1.4 tdi signo olacak. Hb isterseniz de aynı arabanın ibiza versiyonu var hb kasa. Donanım olarak emsallerinden üstün ABS+EBD, 2 airbag, aktif gergili ön emniyet kemerleri, dijital klima, hız sabitleyici, yol bilgisayarı, 4 disk fren, 4 cam otomatik, elektrikli ısıtmalı katlanır yan aynalar, 6 hoparlörlü cd çalar, 15' alüminyum alaşım jantlar... hem de dizel.. ayrıca 195nm torka sahip...

• quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_333

Benim önerim 17milyara 2003-2004 model seat cordoba 1.4 tdi signo olacak. Hb isterseniz de aynı arabanın ibiza versiyonu var hb kasa. Donanım olarak emsallerinden üstün ABS+EBD, 2 airbag, aktif gergili ön emniyet kemerleri, dijital klima, hız sabitleyici, yol bilgisayarı, 4 disk fren, 4 cam otomatik, elektrikli ısıtmalı katlanır yan aynalar, 6 hoparlörlü cd çalar, 15' alüminyum alaşım jantlar... hem de dizel.. ayrıca 195nm torka sahip...

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/57_000_km_de_2004_model_seat_leon_1_6_signo-44WQQaXQQ16008066WQQpXQQdisplayitem

Şu arabayı bir süredir kesiyorumama sanırım bana nasip olmayacak bu aralar değiştiremiyeceğim arabamı.Bence baksan iyi olur km'si ve modeli iyi 2004 57.000'de yanlız fiyatı bütçeni birazcık aşıyor ama biraz sen eklersin biraz pazarlıkla belki bir seçenek olabilir senin için

Ekleme:

"Arabanın sol ön çamurluk ve sol ön kapı çizik ve eziklerden dolayı değiştirilmiştir. Aracın herhangi bir kazası bulunmamaktadır. arabamız evlilik masrafları nedeniyle satışa çıkarılmıştır."

Bunu yeni yazmış sanırım görmemiştim daha önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daft Punk -- 19 Ekim 2009; 9:19:38 >

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: BenTugay

quote:

Alıntıları Göster
    aynı fiyata 2002 ghia möı 2005 comfortmu daha mantıklı bi secimdir
  • quote:

aynı fiyata 2002 ghia möı 2005 comfortmu daha mantıklı bi secimdir

Alıntıları Göster
    hyundai era 2006-2007 model 1.4 motor alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kritios

hyundai era 2006-2007 model 1.4 motor alabilirsin.

Alıntıları Göster
    2005 hb focus collection buldum 60.000 de 20bin tl den hic inmedi 2005 collection icin pahalı gibi geldi
  • quote:

2005 hb focus collection buldum 60.000 de 20bin tl den hic inmedi 2005 collection icin pahalı gibi geldi

Alıntıları Göster
    güncel....
  • quote:

güncel....

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/90_000km_de_2003_model_clio_hb-83WQQaXQQ18136873WQQpXQQdisplayitem

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.