Şimdi Ara

Bana karakter terimlerini açıklar mısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba oyunda karakterlerle işte tank oynıyacam jungle yapıcam vs böyle kelimeler geçiyor bu kelimeler nedir ?

Tank,support,jungle,

• Hiç mmorpg türü oyun oynamadın sanırım?
  • ben oyuna baslamadan önce burayı görüpte başladım ^^

http://forum.donanimhaber.com/m_42095474/tm.htm

al sana rehber
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Hiç mmorpg türü oyun oynamadın sanırım?

Evet ben hep fps oyunları oynadım biliyorsan söyler misin tank jungle support u
  • quote:

Hiç mmorpg türü oyun oynamadın sanırım?

Evet ben hep fps oyunları oynadım biliyorsan söyler misin tank jungle support u
  • quote:

Orijinalden alıntı: merhabalarifinim

Merhaba oyunda karakterlerle işte tank oynıyacam jungle yapıcam vs böyle kelimeler geçiyor bu kelimeler nedir ?

Tank,support,jungle,

TANK

- Can ve Can Yenilenmesi verecek eşyalar kasarak kendini uzun süre ayakta tutmayı amaçlar.

- Zırh ve Büyü Direnci eşyaları kasarak da daha az damage almayı hedef edinir.

- Bunları yapmasının asıl amacı takım savaşlarında herkesten önce saldırıp takımını korumasıdır.

- Tankın yegane görevi takım arkadaşlarını kastırmak ve onları ölümüne korumaktır.

SUPPORT

- Mana ve Mana Yenilenmesi verecek eşyalar kasarak yeteneklerini sık sık kullanmayı amaçlar.

- Yeniden Kullanım Süresini düşürecek eşyalarla da takımını koruyucu yeteneklerini daima açık tutar.

- Supportun yegane görevi geride durup takımını koruyacak hareketlerde bulunmasıdır.

- Support asla önde gitmemeli ve hasar almamalıdır.

- Fakat önden gitmediği için takım savaşlarında geri de kalmamalıdır.

JUNGLE

- Oyun başında herhangi bir koridora gitmeyip (Alt - orta - üst) ormanın içerisindeki yaratıklarla kasan kişiye jungler denir.

- Yaptığı işe de Jungling...

- Genelde Tank ve Büyücü vasıflı karakterler Jungle kasar ki takıma daha fazla yararı dokunacak diğer arkadaşları kasabilsin.

- Seviye konusundaysa hiç sıkıntı çekmez. Normalden 1 seviye düşük olarak ilerler.

- Koridorların herhangi birinden işaret alıp ''Ganga gelebilir misin'' sözünü duyduğunda hemen o koridora gidip
    adamın öldürülmesine yardımcı olmalıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

quote:

Orijinalden alıntı: merhabalarifinim

Merhaba oyunda karakterlerle işte tank oynıyacam jungle yapıcam vs böyle kelimeler geçiyor bu kelimeler nedir ?

Tank,support,jungle,

TANK

- Can ve Can Yenilenmesi verecek eşyalar kasarak kendini uzun süre ayakta tutmayı amaçlar.

- Zırh ve Büyü Direnci eşyaları kasarak da daha az damage almayı hedef edinir.

- Bunları yapmasının asıl amacı takım savaşlarında herkesten önce saldırıp takımını korumasıdır.

- Tankın yegane görevi takım arkadaşlarını kastırmak ve onları ölümüne korumaktır.

SUPPORT

- Mana ve Mana Yenilenmesi verecek eşyalar kasarak yeteneklerini sık sık kullanmayı amaçlar.

- Yeniden Kullanım Süresini düşürecek eşyalarla da takımını koruyucu yeteneklerini daima açık tutar.

- Supportun yegane görevi geride durup takımını koruyacak hareketlerde bulunmasıdır.

- Support asla önde gitmemeli ve hasar almamalıdır.

- Fakat önden gitmediği için takım savaşlarında geri de kalmamalıdır.

JUNGLE

- Oyun başında herhangi bir koridora gitmeyip (Alt - orta - üst) ormanın içerisindeki yaratıklarla kasan kişiye jungler denir.

- Yaptığı işe de Jungling...

- Genelde Tank ve Büyücü vasıflı karakterler Jungle kasar ki takıma daha fazla yararı dokunacak diğer arkadaşları kasabilsin.

- Seviye konusundaysa hiç sıkıntı çekmez. Normalden 1 seviye düşük olarak ilerler.

- Koridorların herhangi birinden işaret alıp ''Ganga gelebilir misin'' sözünü duyduğunda hemen o koridora gidip
    adamın öldürülmesine yardımcı olmalıdır.

hocam peki darius ile nasıl oynayayım ad mi kasıyım

• Evet AD kasacaksın ama önce şunu oku.

http://www.lolrehber.com/sampiyonlar/turkce-skill-hikaye-item/darius.html

Darius'u pek oynamadığım için bilemiyorum fakat YouTube'da Darius GamePlay yazarak biraz ipucu elde edebilirsin.
  • Ad kasmayacaksın tanky kasacaksın.
  • quote:

Ad kasmayacaksın tanky kasacaksın.

Post kasmak için 7/24 saçma sapan mesajlar yazıp duruyorsun.

Bari adam akıllı bir soru varsa düzgünce cevap ver.

Yoksa insanları yanlış yönlendirme !

Şu güne kadar 3 kelimden fazla yazı yazdığını görmedim.

Hocam sen AD kas yine Darius Tank karakter değil.
  • quote:

quote:

Ben tank dememişim ki mesajımı yanlış algılamışsınız malesef.Ad kas dersen ad carry itemlerini kasar bu adam darius'a komik olur.Tanky kas demişin tanky ne demek darius için?Ad+def+magic resist+hp gibi özelliklerinden en az ikisini birarada barındıran itemlerden almalısın.Temel itemler mevcut bu gibi buildler için mobafire gibi sitelere bakmanı öneririm.

Edit:ad kas diyenleri dinleme tanky kas sen.Ad kas diyen darius oynamasını bilmiyordur yada tanky terimini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi * KıL -- 21 Eylül 2012; 8:22:37 >

• quote:

quote:

Yalnız Darius tanky bir karakter, hiçbir AD itemi almasına gerek bile yok bence. Darius her türlü damage veriyor.

Mercury's Treads - Frozen Mallet - Warmog's Armor - Maw of Malmortius - Randuin's Omen - Guardian Angel şeklinde build olabilir büyük ihtimalle. Ben de Darius oynamadım pek, oynayan birisi yardımcı olursa daha iyi olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.