Şimdi Ara

Bana Nasıl Bir İnternet Önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar ayın 20'sinde TTNet ile olan sözleşmem bitecek ve yeni bir pakete geçmeyi düşünüyorum. İlk önce Superonline bakındım ama sözlük sitelerinde ve bazı diğer yerlerde çok övülmediğini aksine yerden yere vurulduğunu gördüm. TTNet'i biliyorsunuz zaten.

Emin olamıyorum şu an nereye geçeceğim konusunda beni bir aydınlatırsanız memnun olurum.

Şu anki internetim 8mbps/50gb AKK/(79tl ama içinde ev telefonu ücreti de var.) Bu arada ev telefonu olmasına gerek yok herhangi bir paketin içinde hatta mümkünse telefona ihtiyaç dahi olmasın.

Superonline'ın cazip fırsatları var.SOL bunun gibi. Ancak çok sık kopmalar gerçekleştiği, pingin yüksek olduğu, bazı durumlarda kesintilerin 1 gün sürdüğü oluyor(muş). Sağdan soldan elde ettiğim bilgiler bunlar. Superonline kullanıcıları biliyorlarsa beni bu konuda da aydınlatabilirlerse sevinirim.

Ha bu arada konuyu TTNet vs Superonline olarak düşünmeyin başka önerilere de elbette açığım lakin Eskişehir'de altyapıları olan kuruluşlar önerin lütfen.

Fazla uzadı konu hadi forumun internet canavarları bi yardım edin bana

• Superonline fiberi iyidir ben 4 aydır kullanıyorum hiç kesinti olmadı bir sorun yaşamadım. Bağlatırken apartmanın altındaki dükkan superonlinedan TTNete geçiyordu bana hep kesiliyor dedi ama ben yinede riske girdim ve bağlattım. Çok memnunum. Sorun yaşayanda var yaşamayanda. Bende araştırırken kötü olduğunu söyleyenlerde, iyi olduğunu söyleyenlerde çıktı. Benim şansımdır heralde bi problem yaşamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenool -- 13 Temmuz 2015; 0:10:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenool

Superonline fiberi iyidir ben 4 aydır kullanıyorum hiç kesinti olmadı bir sorun yaşamadım. Bağlatırken apartmanın altındaki dükkan superonlinedan TTNete geçiyordu bana hep kesiliyor dedi ama ben yinede riske girdim ve bağlattım. Çok memnunum. Sorun yaşayanda var yaşamayanda. Bende araştırırken kötü olduğunu söyleyenlerde, iyi olduğunu söyleyenlerde çıktı. Benim şansımdır heralde bi problem yaşamadım

Teşekkürler dostum yardımın için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.