Şimdi Ara

bana nolur cabuk yardım edın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ya benım erke arkadasım garıp bı ınsan.hiç bi arkadası yok hayattakı tek ınsan benım onun ıcın.. ve aşırı agresıf davranıo bazı zamanlarda.ortada bısey yokken bile.şimdi msj beklio eğer ayrılırsak bı daha olmıycak..sevıyorumda ama artık cok yoruldum ne yapıyıım????????

• senin için sevmek mi önemli yoksa yorgunluk mu?
  • bilmiyorum onunlayken artık ne hıssetığımı dahı bılmıoyorum sankı fılm cekılıyo gıbı oyle bı donuğumki..hislerımı kaybettım ama onu kaybetmeyı goze alamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: julian

arkadaslar ya benım erke arkadasım garıp bı ınsan.hiç bi arkadası yok hayattakı tek ınsan benım onun ıcın.. ve aşırı agresıf davranıo bazı zamanlarda.ortada bısey yokken bile.şimdi msj beklio eğer ayrılırsak bı daha olmıycak..sevıyorumda ama artık cok yoruldum ne yapıyıım????????

Bi mercimek çorbası yap iç.. Ooooohhh sıcak sıcak... İçine bir de ekmek doğra... Ooy oy oy..
  • yorulmamalısın yorgunluk iyi bişi değil
  • daha bole bısey gelmedı galıba basına ıc ozaman corbanı sen de goriyim!!
  • Doktora götür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yalvarırım bana yardım edin.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet doktorda ıyı fikir dusundum bunu ama sevmiyo doktorlarıı!!daha once yardım almış sanırım tam anlatmıyo
  • seni seviyor çocuk işte daha ne istiyorsun
    bize yazdıklarını ona anlat
    ama telefonla anlatma
    yüzyüze konuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: julian

daha bole bısey gelmedı galıba basına ıc ozaman corbanı sen de goriyim!!

Gelmez mi ?

Sıyrılmasını bileceksin..
  • acilen sosyalleşmesi lazım
    diyene bak
  • En güzeli onunla konuş.Ama asabiyse sinirlenebilir savunmaya geçebilir.Benimde böyle bir durumum vardı bi zamanlar.Değerini bilemedim kızın.Sonra bi müddet görüşmeyelim dedi 1 hafta oldu 2 hafta oldu beni öyle bi pişmanlık sardıki Gözünün içine bakıyrdum ama yanınada gidemiyordum gururdan.Sonra bi ara aynı ortamda konuştuk falan ben pişmanım dedim akıllandım.Böyle olabilir.

Avatarın altındaki pırpırlarda ne güzel duruyo bee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrix Prisoner -- 12 Aralık 2006; 19:47:31 >
  • hımm oylemi zaten bu arada ben mjlasıyorum yazdım ıste saoğuduğumu fılan ozaman dıl dokmeme gerek yok dedi bide.. ya ne ılgıncse bıde üzülüyorum ya..halbuki kafamı bile toplıyamıyorum sorunlardan..bi sürü kitap almıştım onları bıle okıyamadım..off ya beni belirsizlik durumunda bırakma dıo yani şimdi ayrılıcaz mı diycem ve bidaha atta o da gitti oylemi
  • içinden gelen sesi dinle. kendinden önemli bir şey yoktur, nasıl mutlu olacaksan o şekilde karar al.
    buradan kimse seni ve arkadaşını tanımadığı ve aranızdaki olayları bilemeyeceği için yardımcı olamaz.
  • evet konuştuk bugun kalktı gitti aniden!!ve dunde konuşmuştuk ayrılamadan sonlandı konuşma!!ve arkadaslarım aklından artık gecıyosa bıseyler bıtmıstır diyo doğru aslında ama ben neden ayrılamıoruuuuuuuuuuum nedeenn ve bılıyorumki yıpranıyoruum
  • bacım çocuğu kendine benzeteceksin diye bi şey yok senin yapman gereken yüzyüze konuşup
    anlatmak sakın mesajla anlatma bu taz şeyleri yanlış anlaşılıyor sonra
    bak tavsiyemi dinle benim

neden ayırılamıyorsun söyleyeyim sana alışkanlık haline gelmişsiniz birbirinizde ondan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sejde -- 12 Aralık 2006; 19:52:39 >
  • evet yanlış anlasılıyo konuştuk zaten bugun.bu arada evet bılmıyosunuz ama yınede cevremdekılerın genel goruslerını yakaladınız ..kımsenın bı kastı yok sonucta ama olsun bıde forumuma sorıyım dedim
  • bacım bu işin çözümü ya elamanı hayatından çıkaracan ya da uzun uzun durum böyle böyle anlatacan kendi canını da sıkma boş ver
  • ne yalnız insanlar var şikayet etmeyip,çevresine iradesini koruyup yaşıyorlar..her şeyi güllük gülistanlık kişilerin nazını hiç çekemem ben.ayrıl gitsin free takıl.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Empyrium

ne yalnız insanlar var şikayet etmeyip,çevresine iradesini koruyup yaşıyorlar..

Aynı ben
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.