Şimdi Ara

Bana noluyoR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yahu ben uy uşağım ne diysun da derdim hamsi derdim noluyo bana normalemi dönüyom . noluyo laaaaaaannnnnn .imdaatttt kurtarınn beni

Uy uşaklar ben böylemi söylesem böylemi söylesem kafam karıştı da. Hamsi tava oldum da. Dur ya biraz daha zaman verin bana yakında çok iyi şivesiz konuşcam

• quote:

Orjinalden alıntı: Karadenizli Temel

Yahu ben uy uşağım ne diysun da derdim hamsi derdim noluyo bana normalemi dönüyom . noluyo laaaaaaannnnnn .imdaatttt kurtarınn beni

Uy uşaklar ben böylemi söylesem böylemi söylesem kafam karıştı da. Hamsi tava oldum da. Dur ya biraz daha zaman verin bana yakında çok iyi şivesiz konuşcam

• quote:

Orjinalden alıntı: rocker_21

quote:

Yahu ben uy uşağım ne diysun da derdim hamsi derdim noluyo bana normalemi dönüyom . noluyo laaaaaaannnnnn .imdaatttt kurtarınn beni

aynen ne anlattın ya ??

• yalvardım yakardım yol bulamadım

evirdim çevirdim yaramadım
  • ooo bu uşak çoşmuş ne oliyi olim sana NAPİSİN SEN KENDİNDİMİSİN ???
  • quote:

baaa bişiler oliiiii
  • üle

üle

üle üle

üle üle üle

üleeeeeee ne aloyi uşağımm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • olum bak ben de samsunluyum ama canım hiiiiiiiiiiiiiiiç hamsiçekmiyo la uşağım ne diysun sen anlatamadın deddini gitköğrüden atlaaaaaa

emi

la uşak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.