Merhaba DH Psp alıcam ama psp hakkında hiç bir bilgim yok bana psp hakkında küçük bir bilgi verip hangisini almam gerektiğini söylerseniz memnun olurum.
Not: Psp 10 yaşında bir çocuk için alınacak ucuz olması tercihtir tabiki :) Ama + ları ve - leriyle açıklarsanız memnun olurum şimdiiden teşekkürler
Başka bir arkadaş açmış konu ama hem onun konusunu kirletmemek hemde daha fazla detaya ihtiyacım olduğu için yeni konu açtım
+ psp nin modasi gectigi icin fiyati dusuk,wifi siz modeli cok ucuz.Oyunlar internetten indirilip cihazin hafiza kartina atilabilir.Ozellikle kucuk yastaki cocuklar icin guzel oyunlar vardir.
- eksi olarak aklima birsey gelmiyor.Zaten 10 yasindaki cocuk icin alacaginizi soyluyorsunuz,o yastaki cocuk altin eksikliklerine bakmaz..kendi yigenime eski psp mi verdim sabah aksam oynuyor 2 yildir
quote:
Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo
+ psp nin modasi gectigi icin fiyati dusuk,wifi siz modeli cok ucuz.Oyunlar internetten indirilip cihazin hafiza kartina atilabilir.Ozellikle kucuk yastaki cocuklar icin guzel oyunlar vardir.
- eksi olarak aklima birsey gelmiyor.Zaten 10 yasindaki cocuk icin alacaginizi soyluyorsunuz,o yastaki cocuk altin eksikliklerine bakmaz..kendi yigenime eski psp mi verdim sabah aksam oynuyor 2 yildir
teşekkürler cevap için internete baktığımda bir kaç modeli gözüküyor farkları nedir acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: TheSimson
quote:
Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo
teşekkürler cevap için internete baktığımda bir kaç modeli gözüküyor farkları nedir acaba?
2005 yilindan beri 5 farkli psp cesidi cikti sanirim..ilk cikan psp fat kasadir,sonra slimler cikti.Psp 3000 ekran olarak ilk 2 model psp den iyidir.PSP go yu tavsiye etmem..onun disinda Psp nin e1000 modeli su an piyasadaki en ucuz psp dir.wifi si yoktur
Su saatten sonra detaya fazla takilmayin bence.Gidin temiz bir e1000 satin alin.Vita ciktiktan sonra fiyati iyice dusmustur sanirim
Nintendo 3ds alirsin hernsey var. Yemek pisirmeden pinbala tut. Mario alirsin oynatirsin. Multiplayerisa var saatlerce basindan kalkmaz. Bu yastaki cocugun kafasini karistirma:)
teşekkürler yardımlarınız için
quote:
Orijinalden alıntı: TheSimson
Merhaba DH Psp alıcam ama psp hakkında hiç bir bilgim yok bana psp hakkında küçük bir bilgi verip hangisini almam gerektiğini söylerseniz memnun olurum.
Not: Psp 10 yaşında bir çocuk için alınacak ucuz olması tercihtir tabiki :) Ama + ları ve - leriyle açıklarsanız memnun olurum şimdiiden teşekkürler
Başka bir arkadaş açmış konu ama hem onun konusunu kirletmemek hemde daha fazla detaya ihtiyacım olduğu için yeni konu açtım
hocam bence 10 yaşındaki çoçuğa psp alınmamalı daha çoçuk çok küçük onun dışarda top oynaması lazım :D bana göre çoçukluğunu yaşasın psp 'yi alırsa sizle ilgilenmeme'ye başlar bu benim fikrim tabikide siz bilirsiniz ama daha çok erken.
hocam bence 10 yaşındaki çoçuğa psp alınmamalı daha çoçuk çok küçük onun dışarda top oynaması lazım :D bana göre çoçukluğunu yaşasın psp 'yi alırsa sizle ilgilenmeme'ye başlar bu benim fikrim tabikide siz bilirsiniz ama daha çok erken.
5gunde bozar merak etme.
Yapıcak bişi yok arkadaşlarında var oda istiyor
Benim oğlanda 11 yasında. Bence dikkat ederseniz oynama saatlerine pek bı sorun olmaz. Misal olarak , benim oğlan sadece hafta sonu oyun konsolu oynamasına izin verdim.Kendi odasında Xbox360+ 25" full HD TV / PSP Fat ve Netbook var. Yüksek okula gecdi diye söz verdim PS Vitada aldım . Hafta ici 2x futbol antremanı var ve kesinlikle oyun konsol yasak.zaten pazar günleri macları oluyor , yorgun düşüyor oynamıyor ...... haa kötü not getirdi eve, cezalandırmasıda 2 hafta sonu konsol yasak. Şimdiye kadar bu yöntemle iyi idare ettim diyebilirim.
Psp bir zamanlar vita gibi populer olan sonra sony'nin yetim öksüz cocugu gibi dışa vurulan bir cihazdır hiç denemediyseniz 2. elini öneririm en azından birsürü oyunu var fakat control olarak pek iyi değildir hiç yaşamamıs biri için gayet güzeldir ama vita öneririm su an değil fakat kırıldığında veyahut su yazılımsal sorunları biraz cozuldugunde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme