Şimdi Ara

Pokemon Tekrar Yayınlansın(sen de imzanı at)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
1
Favori
3.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pokemon fan club olarak pokemonun tekrar ekranlara gelmesi yeni nesilin de pokemonu tanıması için imza kampanyası başlattık.yeterli imza sayısını yakalayabilirsek tv kanallarının bizi ciddiye alacağını inanıyorum bize yardımcı olursanız seviniriz.

https://www.change.org/tr/kampanyalar/cartoon-network-t%C3%BCrkiye-de-pok%C3%A9mon-yay%C4%B1nlans%C4%B1n

Pokemon Tekrar Yayınlansın(sen de imzanı at)

LaTTidU* kampanyamız için imza yapmış kullanmak isteyenler olursa

[b][center][link=https://www.change.org/tr/kampanyalar/cartoon-network-t%C3%BCrkiye-de-pok%C3%A9mon-yay%C4%B1nlans%C4%B1n]Pokémon Türkiye'de Yayınlansın[/link][/center][/b]

hashtag açtık arkadaşlar twitter i olan arkadaşlardan destek bekliyoruz

#pokemonyeniden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaneLimoni -- 7 Ağustos 2013; 10:17:49 >

• Banane lan yeni nesilden, tanımazlarsa tanımasınlar onlar tasosuz kalmasın diye imza mı atacam, imha operasyonu varsa ona atalım daha hayırlı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

Banane lan yeni nesilden, tanımazlarsa tanımasınlar onlar tasosuz kalmasın diye imza mı atacam, imha operasyonu varsa ona atalım daha hayırlı olur

+1
  • İnanmıyorun. Destek de olmuyorum.
  • arkadaş şu change.org ile hiçbir şeyin değişmeyeceğini anlayamadınız mı daha.herkes de inadına bu sitenin linkini veriyor.
  • destek
  • İstemsizce destek oldum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ...Son Mesaja Git...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şunu halledelim ona da sıra gelir hocam
  • Yıl olmuş 2013 hala imza toplayan var.Kabullenin artık imza toplamakla bir yere varılmaz.
  • hocam destek olun yine de umut fakirin ekmeği
  • Bu arada hali hazırda Türkiye'de Jetix kanalında Pokemon varmış zaten, telif çoktan verilmiş

• gelse ne değişecek ki , ilk 2-3 sezon verilir sonrası gene gelmez orda kalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

Orijinalden alıntı: LaTTidU*

şunu halledelim ona da sıra gelir hocam

Hocam Sonic X i yayinlayan (turkce) Kanal A ya mesaj bile atildi fakat tık yok adamlarda. Yaw gidip arsivlerini filan mi sorsak dicem oda braz zor gibi. Ankara da merkezi zaten. Orda olanlar ulasabilir aslinda

Niye yayinlamiyor belli de degil. Sonic X diye site acip orayada koyabilirlerdi zamaninda. Satada bilirler o bolumleri.

hocam sonic x kaç bölüm?

• "de" ayri

• @C. Wiener
    teşekkür ederim
    @Oziko
    jetix 2010 da kapandı diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

Bu arada hali hazırda Türkiye'de Jetix kanalında Pokemon varmış zaten, telif çoktan verilmiş

Telif çoktan verilmiş de kanal yayınlamıyor. Disney XD'nin sitesinde 8. sezonun reklamı var ama yayınlamıyorlar.

Ayrıca ilk sezonların telifi onlarda değil sanırım. Çünkü yayınlanmaya başladığında ilk bölümden başlamadılar.

Her hafta bir bölüm yayınlansa, yaklaşık üç sene yayınlanır. Hiç yoktan iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlhxyz -- 6 Ağustos 2013; 17:03:34 >
  • Destekledim

Hocam SonicX de güzeldi bir adam gibi bitiremedim diye hep üzülmüşümdür
  • Mesut Abi geldi zannettim heyecan bastı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.