Bildirim
Pokemon Tekrar Yayınlansın(sen de imzanı at) (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
netten seriyi tekrar izlerken bu sahnede 2-3dk şoka girmiştim küçükken farketmemişim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Oziko
Banane lan yeni nesilden, tanımazlarsa tanımasınlar onlar tasosuz kalmasın diye imza mı atacam, imha operasyonu varsa ona atalım daha hayırlı olur
+1000000.. adam haklı -
Verdim destek bi umutlaquote:
Orijinalden alıntı: Atmin
Gelmesin kardeşim.Olurda başarıp getirirseniz seni seçtim pikaçu diyip camdan atlarım gene bi 10 sene yasaklanır. -
Bayilirim ve destekledim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: NaneLimoni
netten seriyi tekrar izlerken bu sahnede 2-3dk şoka girmiştim küçükken farketmemişim.
söylenti zannediyordum ben gecen ditto'nun yüzünü değiştiremediği bölümde gördüm inanamadım :) bu arada ditto ile ilgili bir şey duymuştum başarısız bir mew kopyasıymış
ikinizede teşekkür ederim umarım bir ciddeye alan çıkar. -
quote:
netten seriyi tekrar izlerken bu sahnede 2-3dk şoka girmiştim küçükken farketmemişim.
pm den video atar mısın merak ettim. -
İmzalanmıştır, Cartoon Network umarım çıkarır. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Alfredo Kalınski
quote:
Orijinalden alıntı: LaTTidU*
benim tam okul saatime denk geliyordu her gün 10 dakika izleyemeden gitmezdim okula da geç kalırdım uykucu diye lakap takmışlardı
Ya insan nefes almadan dövüşür mü kılıçla farklı bir duruşu vardı harikaydı
merak ettim bakarım bir ara onu hatırlamıyorum ben
06:30 07:00 arasıydı haftanın 7 günü vardı haftasonu erken kalkardım kaçırdığım zaman ağladığımı hatırlarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Pes Etmek YOK!
quote:
pm den video atar mısın merak ettim.
http://www.youtube.com/watch?v=Yhof5ccII_A&list=SPKkaykrIteZvtsybAdUngAOHALJoLISjs
bu bölümde 5. dakikalarda falan
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Pes Etmek YOK!
quote:
pm den video atar mısın merak ettim.
http://www.youtube.com/watch?v=Yhof5ccII_A&list=SPKkaykrIteZvtsybAdUngAOHALJoLISjs
bu bölümde 5. dakikalarda falan
Teşekkürler.
-
Taso ve kartlarının çıkmasını daha çok isterim ve biriktiririm. Sonuçta internetten izlenilebilen birşey. Tabi yayınlansa fena olmaz. -
quote:
ayrı havası vardı yeri geliyor sempatik yeri geliyor tam bir psikopat:)
Psikopatın allahı ya bir dövüşünde rakip yaptığı kılıç hareketinin zayıf noktasını bulduğu halde inat edip aynı hareketi yapa yapa en sonunda yendi ve baya yaralanmıştı ama yaptığı hareketi çok geliştirmişti
quote:
Orijinalden alıntı: Spiritbreakerr
Taso ve kartlarının çıkmasını daha çok isterim ve biriktiririm. Sonuçta internetten izlenilebilen birşey. Tabi yayınlansa fena olmaz.
bunun için yayınlanması lazım hocam nasıl ben 10 ile ilgili çok etkinlik oluyorsa yayınlanırsa için olur -
quote:
quote:
Taso ve kartlarının çıkmasını daha çok isterim ve biriktiririm. Sonuçta internetten izlenilebilen birşey. Tabi yayınlansa fena olmaz.
bunun için yayınlanması lazım hocam nasıl ben 10 ile ilgili çok etkinlik oluyorsa yayınlanırsa için olur
aynen yoksa bizde internetten izleyebiliyoruz amaç tekrar popüler hale getirebilmek.
-
quote:
quote:
quote:
bunun için yayınlanması lazım hocam nasıl ben 10 ile ilgili çok etkinlik oluyorsa yayınlanırsa için olur
aynen yoksa bizde internetten izleyebiliyoruz amaç tekrar popüler hale getirebilmek.
Hele bi tasoları falan çıksın bak bakayım ne kadar populer oluyor Dediğin doğru televizyona da gelmesi lazım ama zor gibi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Drug Free
İmzalanmıştır, Cartoon Network umarım çıkarır.
Cartoon Network mu subliminal mesajların dorukta olduğu çocuk sağlığı psikolojisi için zararlari en üstte olan çizgi Filmler de şiddet ile herseyi çözebilirsiniz mantığı ile ilerleyen kanal mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlluminatici -- 6 Ağustos 2013; 21:34:01 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
İmza sayisi 100'u gecti.
quote:
Orijinalden alıntı: İlluminatici
quote:
Orijinalden alıntı: Drug Free
İmzalanmıştır, Cartoon Network umarım çıkarır.
Cartoon Network mu subliminal mesajların dorukta olduğu çocuk sağlığı psikolojisi için zararlari en üstte olan çizgi Filmler de şiddet ile herseyi çözebilirsiniz mantığı ile ilerleyen kanal mı?
Öyle ise öyledir, umrumda değil. Skunk-Fu ve Johnny Bravo bana hep güzel gelmişti.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X