Şimdi Ara

Pokemon Tekrar Yayınlansın(sen de imzanı at) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
1
Favori
3.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NaneLimoni

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: janqlee

pokemon un yayınlanması onemlı değil ya Taso lazım bize
    ne günlerdi onlar ya ceplerım doluydu Tasoyla

pokemon gelsin tasolar da gelir elbet
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaneLimoni

quote:

Orijinalden alıntı: janqlee

pokemon un yayınlanması onemlı değil ya Taso lazım bize
    ne günlerdi onlar ya ceplerım doluydu Tasoyla

pokemon gelsin tasolar da gelir elbet

Gelsin tabi
  • seni seçtim pikaçu
  • sanki izleyeceksiniz
  • Destek
  • fikri bile güzel bizim neslimiz hiç bir zaman kendini tekrarlayamayacaktır çok net hatırlarım ilkokul başkan seçimlerinde kampanyalardan biri de pokemon kartları idi,ki oyum onlaraydı kartları hala durur. Ne günlerdi :)
  • sağolun hocam sizin gibilerin olması sevindiri çok olumsuz mesaj yazan olmuştu konuya ama buna rağmen imzada 150yi gördük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Digiturk'te yayınlanıyor Pokémon zaten, yeni sezonları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 7 Ağustos 2013; 1:54:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

Digiturk'te yayınlanıyor Pokémon zaten, yeni sezonları.

Yayınlanmıyor. Sırf Pokémon için Disney XD'yi açtırdım. 06.35'te yayınlıyorlardı bir ara, şimdi hiç yayınlamıyorlar.

Böyle bir hakkımız olduğunu düşünüp böyle bir imza kampanyası yaptık. Zaten Digiturk kısıtlı bir kitleye hitap ediyor, bir de yayınlamıyor adamlar.

Edit: Ayrıca yeni sezonlar yayınlanmıyor, beş sene önceki bölümler yayınlanıyor(du). Yayın akışınawww.disneyturkiye.com.tr/disney-xd/tv-rehberi/ buradan ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlhxyz -- 7 Ağustos 2013; 2:00:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• tasolar tekrar çıksın. hiç utanmadan sokak ortasında bu yaşımda karşıma birini bulursam oturur oynarım.
  • Şakacı andy vardı :D eşşek andy
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

Jetix kapanmasaydi keske. Orda yayinlanmis miydi pokemon?

Jetix kapanınca Disney XD'ye geçti Pokémon. Koskoca anime üvey evlat muamelesi görüyor. Yazık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlhGS

quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

Digiturk'te yayınlanıyor Pokémon zaten, yeni sezonları.

Yayınlanmıyor. Sırf Pokémon için Disney XD'yi açtırdım. 06.35'te yayınlıyorlardı bir ara, şimdi hiç yayınlamıyorlar.

Böyle bir hakkımız olduğunu düşünüp böyle bir imza kampanyası yaptık. Zaten Digiturk kısıtlı bir kitleye hitap ediyor, bir de yayınlamıyor adamlar.

Edit: Ayrıca yeni sezonlar yayınlanmıyor, beş sene önceki bölümler yayınlanıyor(du). Yayın akışınawww.disneyturkiye.com.tr/disney-xd/tv-rehberi/ buradan ulaşabilirsiniz.

Hocam tam bilgim yok lakin 8. sezondu sanırım baya bir yayınlamışlardı ancak 1-2 hafta önce ara verdiler diye bir yerde görmüştüm sanki.

• 1. ve 2.sezonları iyi sonra bozuyor.
  • sadece yeni nesil pokemonlar geliyor hocam bozma yok

• quote:

Orijinalden alıntı: LaTTidU*

sadece yeni nesil pokemonlar geliyor hocam bozma yok

evet ondan beğenmiyorum çizen kişi değişmiş olmalı hiç biri bi moka benzemiyor.
  • bende attım imzamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

Pokemonu zibilyon tane siteden izlenilebilir. Peki ya Sonic? Sonic oyle mi? Turkcesi olmadigi gibi altyazilisida yok. Adamlar kaydetmemis turkce bolumleri. Altyazilisida turkanime tv de yarim kaldi devam etmiyo. (Sonic X ten bahsediyorum)

Bir zamanlar jetix vardı az mı izledim her çizgi filmin her bolumu ezberimdedir. Şimdiki çocukların izledinlerini görünce deliriyorum yeğenim sabah açmış köstebekgiller diye bişey hayatımda böyle salak bişey görmedim
    halbuki andy'nin nesi var, nascar, müfettiş gadget, futbol ile ilgili olan, sonic hepsi çok kaliteli ve çok güzeldi şimdi ise Disney Channel olmuş salak salak şeyleri veriyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: veliusta

1. ve 2.sezonları iyi sonra bozuyor.

Yahu 5. nesil Unova'da bozuyor desen anlarım, 3. nesilin nesi var ? Treecko, Torchic vs. starterlar dahil en güzel serilerden birisi. Sinnoh'da bozulmaya başladı, Unova'da hepten gitti. 6. nesil Kalos bölgesiyle toparlanacak gibi görünüyor.

Animeyi takip etmiyorsunuz, siz Pokémon izlemeyeli kaç nesil geldi geçti tabi saçma dersiniz 2000'lerde kalan adam Hoenn'den ne anlasın, Unova'yı nereden bilsin ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 7 Ağustos 2013; 3:02:57 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.