Şimdi Ara

Pokemon Tekrar Yayınlansın(sen de imzanı at) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
165
Cevap
1
Favori
3.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LaTTidU*

244 olduk

/>

gif güzelmiş çaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

quote:

Orijinalden alıntı: veliusta

1. ve 2.sezonları iyi sonra bozuyor.

Yahu 5. nesil Unova'da bozuyor desen anlarım, 3. nesilin nesi var ? Treecko, Torchic vs. starterlar dahil en güzel serilerden birisi. Sinnoh'da bozulmaya başladı, Unova'da hepten gitti. 6. nesil Kalos bölgesiyle toparlanacak gibi görünüyor.

Animeyi takip etmiyorsunuz, siz Pokémon izlemeyeli kaç nesil geldi geçti tabi saçma dersiniz 2000'lerde kalan adam Hoenn'den ne anlasın, Unova'yı nereden bilsin ..

Dediğin pokemonlara googledan baktım, rezalet tipler. Bunlar ne böyle karakteristik özellikleri desen yok, cıvıl cıvıl bebek pokemonlar gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: NaneLimoni

quote:

Orijinalden alıntı: LaTTidU*

244 olduk

gif güzelmiş çaldım

amacımıza ulaşırsak büyük ihtimalle olacağımız ruh hali :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Mazot

15.sezonu izliyorum şu an kötü lan eskiden daha güzeldi eşin arkadaşları değişmiş değişik değişik tipler var, giriş müziği değişik o da kötü bir de ben yeni pokemonları beğenmiyorum pek ama roket takımı aynı olduğu gibi duruyor

Bu pikaçu nun hiç yenildiği oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaman46

quote:

15.sezonu izliyorum şu an kötü lan eskiden daha güzeldi eşin arkadaşları değişmiş değişik değişik tipler var, giriş müziği değişik o da kötü bir de ben yeni pokemonları beğenmiyorum pek ama roket takımı aynı olduğu gibi duruyor

Bir bölümde gengar adlı pokemon pikaçuyu yenmişti :)) Konuya destek ... sayı 282 ye ulaştı

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaman46

quote:

Pikachu'nun yenilmesi için çok ileriye gitmeye gerek yok, 5. bölümde Onix tokatlamıştı.

• Sensee,Babam da oyuncu,Pokemon Master ve agunZagun dan destek geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaneLimoni -- 7 Ağustos 2013; 16:47:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drug Free

İmzalanmıştır, Cartoon Network umarım çıkarır.

Genelde çocuklar Kidz/Animezi pek bilmez akşamları Animez'de yayınlasalar bir yasaklanma daha yaşamayız herhal.
  • 308

• 335
  • 440

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 551

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

Belirli bir siniri var mi? Yani 1000 imza olunca yayinlancak gibisinden?

sanmıyorum hocam eylem gibi düşün biz tepkimizi gösteriyoruz ama sonuçta kazanacağımız kesin değil

• esasinda tasonun bu kadar populer oldugu bir ortamda nasil olur da nintendo el konsollari bu populariteden bir gram kendisine pay cikaramaz aklim almiyor.

biri ciksa nintendo ile anlasip su oyunu turkce cikarttirsa emin olur bence turkiye'de patlar. metin2 gibi aptal oyunlardan cok daha iyidir.
  • 615

• NaneLimoni kullanıcısına yanıt
    620 bayağı yavaşladı
  • LaTTidU* kullanıcısına yanıt
    evet malesef yavaşladı
  • 658 az az da olsa gidiyor
  • 660 yavaş yavaş sonlara geldik sanırım
  • İmzaladım. 350 civarı kişi kalmış bastırın!
    edit:337 kişi hadi facebookta falan paylaşın yapalım yavaşlamış bayağı bu olmazsa birileri trt-4'e veya minika go ya başvursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitokondri. -- 17 Ağustos 2013; 15:29:35 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.