Şimdi Ara

Pokemon Tekrar Yayınlansın(sen de imzanı at) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
1
Favori
3.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer çok istiyorsanız toplanın belli bir kanala yüklenin. Bence trtye yüklenin trt çocuğun genç kuşağında yayınlanabilir.

Trt özel bir kurum olduğu için rating kaygısıda yok. Halka en iyi cevap trt olur. Siz yeterki başvurun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Xzibit

eğer çok istiyorsanız toplanın belli bir kanala yüklenin. Bence trtye yüklenin trt çocuğun genç kuşağında yayınlanabilir.

Trt özel bir kurum olduğu için rating kaygısıda yok. Halka en iyi cevap trt olur. Siz yeterki başvurun

trt'nin yayınladığı programlara bakarsak hiç yanaşmaz bence cartoon network'a mail attım zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaTTidU*

biraz fazla mı vurmuşsunuz sanki hocam

Yok be abi, gerçek bunlar. Pokémon'u seven takip etsin. 10 yıl öncesinde kaldı Türkiye'de çoğu kişi ne yazıkki.
  • hocam en azından hala pikachu ve bulbasaur'da kalmamışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaTTidU*

quote:

Orijinalden alıntı: Mr Xzibit

eğer çok istiyorsanız toplanın belli bir kanala yüklenin. Bence trtye yüklenin trt çocuğun genç kuşağında yayınlanabilir.

trt'nin yayınladığı programlara bakarsak hiç yanaşmaz bence cartoon network'a mail attım zaten

böyle yaptığınız sürece hiç yayınlamaz merak etmeyin.

Talep olacakki yayınlasın ayrıca trt çocuk kanalının hedefi yayınlarında türk yapımı eserler yayınlamaktır. Takdir edersinizki sektörden sıfırdan pokemon çıkmıyor ama şöyle birşey var izlerseniz.http://www.youtube.com/watch?v=Z4_j51luyBs ve tamamen türk malı.

Ancak trt dışındaki kanallar özel kuruluşlar oldukları için onlar için önemli minimum para ile maksimum ratingtir.Çocuk kanalları içinde çocukalara en çok yatırım yapan trt çocuktur.

her türlü danışma bilgi edinme için sitedeki seçenekleri kullanabilirsiniz.Eğer iyi bir şekilde isterseniz sonuca ulaşırsınız.

http://www.trt.net.tr/Kurumsal/AktifHat.aspx

ama telefon her zaman daha etkili bir yoldur onuda söyleyeyim. Twitterdaki kanal hesaplarıda çabık cevaplar

Ayrıca bundan birkaç yıl önce eski bçlümleri kanal 7 de izlemiştim bir sorun bakalım belki hala hakları onlardadır. Kanal 7nin yeni yayın anlayışında yayınlanma ihtimalide epey fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -RüzgarGibiGeçti- -- 7 Ağustos 2013; 4:03:58 >

• trtde bir zamanlar ay savaşçısı vardı.pokemondan daha çok şiddet vardı orda.clementinede cabası korkardım izlerken.pokemonu da yayınlayabilirler
  • isterim bu pokemonun tekrar yaygınlaşmasını fakat sanmıyorum tekrar tutacağını. popüler kanallar da belirli saatler de verirlerdi çizgi film. bi sabah verirlerdi 7 8 civarı sonra 11 ile 12 arası verirlerdi. son olarak da haberlerden 1 saat önce 18 19 arası verirlerdi çizgi film. bu sayede bir şekilde çok izlenirdi. şimdiler de öyle değil. çizgi film kanalı var bir sürü, orda hangisi varsa onu izliyorlar.
  • Neden yayınlansın ki?

dizimag gibi sitelerde var zaten,yayınlansa bile bizim izlediğimiz yıllarda olduğu gibi yaygınlaşmaz,çünkü biz kaçırdığımız zaman bilgisayarı açıp izleyemezdik,şimdi ise aç bütün sezonları izle,her şey daha kolay.
  • bence şimdiki saçmasapan çizgiler yayınlanıcağına 90 lar ve öncesi yayınlansın.hepsi efsaneydi. şimdi doğru düzgün bişey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizz19

Neden yayınlansın ki?

dizimag gibi sitelerde var zaten,yayınlansa bile bizim izlediğimiz yıllarda olduğu gibi yaygınlaşmaz,çünkü biz kaçırdığımız zaman bilgisayarı açıp izleyemezdik,şimdi ise aç bütün sezonları izle,her şey daha kolay.

8-9 yasindaki cocuk dizimag'e girecek zaten. Olaya her kesim acisindan bakin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Televizyon izlemiyorum, ilgilenmiyorum.
  • 193 kişi olduk

• Kanal 7'ye konu hakkında mail attım. Dönüş yapmazlarsa arayacağım. Umarım yayın hakları vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlhGS

Kanal 7'ye konu hakkında mail attım. Dönüş yapmazlarsa arayacağım. Umarım yayın hakları vardır.

bende cartoon network e mesaj attım.Umarım bir geri dönüş yaparlar.
  • Destek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emirhan Terzi

Destek

• Bırak yeni nesil izlemesin sonra onunda etkisinde kalır her kücük cocugu pikachu pikachu duymak istemiyom
  • 244 olduk

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.