Şimdi Ara

Pokemon Tekrar Yayınlansın(sen de imzanı at) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
1
Favori
3.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

700 e son 9 hadi beyler
  • 700
  • jetix disney xd olduktan sonra eskiden hiç eser kalmadı. pokemon bir süre devam etti oda gitti. şimdi nesil çizgifilmler yayınlıyor ve diziler yayınlıyor. trt çocuk kıvamında bi kanal yani.

bir imza kampanyası yapılmış fakat cartoon network için istenmiş. yayın hakkı disney grubunda değil mi neden artısını en büyük rakibine versin ki. ya da eski bölümleri satın alınabilir. gerçi cartoon network zaten yayınlamaz ki. başka bir kanal yayınlarsa belki ilk sezonları verirler. 700 bölümden fazla animeyi kim yayınlar ki bu devirde. disney channel günde 20 kere aynı çizgi dizileri vereceğine pokemon falan verse ya.

15-20 tane çocuk kanal var digimon,shaman king,sonic x hiç mi bir kanalda yayınlanmaz anlamıyorum. bu kadar çocuk kanalı ne yayınlıyor tüm gün. hepsini toplasan bir jetix etmiyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KibreN -- 3 Eylül 2013; 13:14:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaneLimoni

Pokemon fan club olarak pokemonun tekrar ekranlara gelmesi yeni nesilin de pokemonu tanıması için imza kampanyası başlattık.yeterli imza sayısını yakalayabilirsek tv kanallarının bizi ciddiye alacağını inanıyorum bize yardımcı olursanız seviniriz.

https://www.change.org/tr/kampanyalar/cartoon-network-t%C3%BCrkiye-de-pok%C3%A9mon-yay%C4%B1nlans%C4%B1n

Pokemon Tekrar Yayınlansın(sen de imzanı at)

LaTTidU* kampanyamız için imza yapmış kullanmak isteyenler olursa

[b][center][link=https://www.change.org/tr/kampanyalar/cartoon-network-t%C3%BCrkiye-de-pok%C3%A9mon-yay%C4%B1nlans%C4%B1n]Pokémon Türkiye'de Yayınlansın[/link][/center][/b]

hashtag açtık arkadaşlar twitter i olan arkadaşlardan destek bekliyoruz

#pokemonyeniden

Attım imzayı

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

Orijinalden alıntı: inwwisible

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

Pokemonu zibilyon tane siteden izlenilebilir. Peki ya Sonic? Sonic oyle mi? Turkcesi olmadigi gibi altyazilisida yok. Adamlar kaydetmemis turkce bolumleri. Altyazilisida turkanime tv de yarim kaldi devam etmiyo. (Sonic X ten bahsediyorum)

Bir zamanlar jetix vardı az mı izledim her çizgi filmin her bolumu ezberimdedir. Şimdiki çocukların izledinlerini görünce deliriyorum yeğenim sabah açmış köstebekgiller diye bişey hayatımda böyle salak bişey görmedim
    halbuki andy'nin nesi var, nascar, müfettiş gadget, futbol ile ilgili olan, sonic hepsi çok kaliteli ve çok güzeldi şimdi ise Disney Channel olmuş salak salak şeyleri veriyorlar

Valla hocam o cizgi filmleri, animeleri izleyenler bilir. Bizim zamanimizdan cok daha iyi seyler yapilabilirdi simdi. O kadar teknoloji gelisti.

Adamlar artik para pesinde. Herseyi basitlestirmeye calisiyolar. Misal Goku durmadan calisilmasini soyler. Bilgi amacli ufacik birsey yok yenilerde.

Baska bir animeye veya cizgi filme asla degismem dedigim Sonic X tir benim icin. Gerek Sonic fani olmam gerek konunun isleyisinden. Sonic X i gectim hadi. Yu gi oh, Pokemon, Digimon, Beyblade (yenisinden bahsetmiyorum) bunlar efsanedir yahu.

Bunlar izlenmez mi? Ne varsa eskilerde var diye bosuna soylememisler.

Disney Marvelide ele gecirdi sacma sapan espriler kol geziyo. Cocuklastirdilar koskoca sirketi bee

hiç sorma. gerçi bizim kanallarda da hayat yok. hepsi birbirinin yapımlarını yayınlıyor,hatta işi ilerletip 3-4 kanalda aynı şeyleri veriyorlar. al fox kids ve jetix çizgifilmlerini yayınla. bu çizgi diziler efsanedir eminim bizden çok yeni nesil izleyecektir. ama yok aynı çizgifilmi 5-6 kanalda vermeceler,yeni nesil saçma çizgifilmler,gereksiz okul öncesiler televizyon aptal kutusu oldu...

dediğin gibi disney'de değişti. marvel serileri de harikaydı. yenilerine bakıyorum en fazla 3 dk sonra kapatıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KibreN -- 3 Eylül 2013; 13:21:12 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.