Şimdi Ara

Pokemon Tekrar Yayınlansın(sen de imzanı at) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
165
Cevap
1
Favori
3.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gordon Freedos

Hayatimda duyup gordugum en bos imza kampanyasi. Herseyden once net uzerinden hemen hemen tum bolumlere ulasilabiliyor. İlla atv nin mi yayinlamasi gerekli.

Televizyondan izlemenin zevkini vermiyor. "X'i aç Pokémon başlamış." demenin zevki bir başka bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayyi_mekân

http://www.radikal.com.tr/2000/10/30/turkiye/01pok.shtml bu çocuktan onay al önce gene atlar falan boşa çaba harcamayın.

'' ''Yetkililerin buna bir çözüm getirmesi gerekir" dedi.''
    Ulan lafa bakarmısın sen git çocuğunla ilgilenme adam gibi anlatma neyin ne olduğunu sonra pencereden atlayınca da Yetkililer el atsın.Ne yapsınlar tasolar yaksınlar mı ? Şu geri kafalı annesi yüzünden milyonlarca çocuk pokemon'un yokluğunda kötü yola düştü

• Arkadaşlar 10 yıl önce kanald de samuray vardı geçmişten intikam mi alıyordu ne zaman seyretsem kılıçlar konuşuyordu çizgi film vardı sabah 7 de yayınlanırdı hep adını bilen var mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç gerek yok güzel yapılan birşeydi zirvede bırakılmalıdı öylede oldu.
  • Alfredo Kalınski kullanıcısına yanıt
     Pokemon Tekrar Yayınlansın(sen de imzanı at)

bu mu hocam samurai x

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaTTidU* -- 6 Ağustos 2013; 19:56:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaTTidU*

Pokemon Tekrar Yayınlansın(sen de imzanı at)

bu mu hocam samurai x

Evet evet bu nefessiz seyrediyordum bunu

• 15.sezonu izliyorum şu an kötü lan eskiden daha güzeldi eşin arkadaşları değişmiş değişik değişik tipler var, giriş müziği değişik o da kötü bir de ben yeni pokemonları beğenmiyorum pek ama roket takımı aynı olduğu gibi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaneLimoni

bu olabilir mi ?

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/70341/samurai-x-rurouni-kenshin-acilis-jenerigi

http://tr.wikipedia.org/wiki/Rurouni_Kenshin

Sağol arkadaşım bunu arıyordum bende

• destek verdim pokemon güzeldi . bybilayd de başlasa keşke tekrar
  • Destek veren herkese teşekkür ederim.
  • Pokémon karı kaçıyo istiyo emmi aynadaki justin mi Pokémon

Destek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Televizyon izleyeniniz mi var hala? Gidin indirin kendiniz izleyin.Pokemonun bütün sezonları zaten Türkiye de yayınlanmadı.Sadece televizyondan izlediklerinizle kaldıysanız,büyük çoğunluğunu izlemediniz demektir.Eskileri televizyonda yayınlayacaklarına,izlemediğiniz sezonları indirin,bilgisayarda izleyin.Bu saatten sonra yayınlanmamış sezonlara dublajda yapmazlar zaten,merak etmeyin.Eskilerini çevirip tekrar koyarlar önünüze.
  • Hocam allasen konuyu kaldır, yeni nesil Pokemon'u ve animeyi tanımasın nolur Çizgi film diyorlar ya o zaman tam yeri olur
  • şu an tvde yayınlanırsa bir iki hafta içinde balkondan aşağı atlayan bissürü pokemonlar görürüz
  • Beyler tamamda yayınlansa bile eskisi kadar tatlı gelmez :)

• benim tam okul saatime denk geliyordu her gün 10 dakika izleyemeden gitmezdim okula da geç kalırdım uykucu diye lakap takmışlardı

• quote:

benim tam okul saatime denk geliyordu her gün 10 dakika izleyemeden gitmezdim okula da geç kalırdım uykucu diye lakap takmışlardı

Ya insan nefes almadan dövüşür mü kılıçla farklı bir duruşu vardı harikaydı

• quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo Kalınski

quote:

benim tam okul saatime denk geliyordu her gün 10 dakika izleyemeden gitmezdim okula da geç kalırdım uykucu diye lakap takmışlardı

Ya insan nefes almadan dövüşür mü kılıçla farklı bir duruşu vardı harikaydı

merak ettim bakarım bir ara onu hatırlamıyorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaneLimoni -- 6 Ağustos 2013; 20:52:53 >
  • ayrı havası vardı yeri geliyor sempatik yeri geliyor tam bir psikopat:)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.