Şimdi Ara

Pokemon Tekrar Yayınlansın(sen de imzanı at) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
1
Favori
3.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: I. C. Wiener

"de" ayri

Bunu yazmaya gelmiştim.De ayrı olsaydı imza atardım neyse şansına küs.

+İsteyen varsa internetten izleyebilir zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoYk -- 6 Ağustos 2013; 17:31:13 >
  • Daha bu sabah izliyeyim dedim. 1 saatlik olanından buldum. Eski pokemonla hiç alakası kalmamıştı artık, çok üzüldüm nedense misty ve brok'uk yerine başka karakterler vardı ve eski pokemonlar yoktu hiç, konuşuyorlardı insan gibi. Çok saçma geldi kapattım
  • Bi ara dijimon vardı oda güzeldi olum oda yayınlansın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speedy-Step

• Digimonun 3. sezonundayken mi 4. sezonundayken mi ne yayından kaldırıldığını hatırlıyorum. Okula başlamamıştım henüz. Pokemon ise bambaşka bi dünyaydı. Ah eski günler ah. Digimon için de bişeyler yapsak olmaz mı çünkü çok içime oturdu onun yayından kaldırılışı da, çok net hatırlıyorum tv karşısında daha dün izlemiştim ve yine aynı saatte oturup Digimonun başlamasını bekliyodum ve başlamadığını görünce ağlamıştım. Ulan ne anlatıyorum ben Pokemon konusunda. Destek verdim ama Digimon için de bişeyler isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

Digimonun 3. sezonundayken mi 4. sezonundayken mi ne yayından kaldırıldığını hatırlıyorum. Okula başlamamıştım henüz. Pokemon ise bambaşka bi dünyaydı. Ah eski günler ah. Digimon için de bişeyler yapsak olmaz mı çünkü çok içime oturdu onun yayından kaldırılışı da, çok net hatırlıyorum tv karşısında daha dün izlemiştim ve yine aynı saatte oturup Digimonun başlamasını bekliyodum ve başlamadığını görünce ağlamıştım. Ulan ne anlatıyorum ben Pokemon konusunda. Destek verdim ama Digimon için de bişeyler isterim.

Neden bilmiyorum ama Digimon'a hiç ısınamamıştım. 500'den fazla Pokémon tasosu vardı bende ama Digimon tasolarını çöpe atardım hep.
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    hocam eğer amacımıza ulaşırsak kesinlikle yaparız

Digimonda şöyle olmuştu sanırım 3. sezon başlamıştı kanal d de sabah çok erken saatte veriyorlardı haliyle kimse de izleyemiyordu. Reyting az diye gözden çıkarmışlardı.
  • imza eklendi.
  • Gelmesin kardeşim.Olurda başarıp getirirseniz seni seçtim pikaçu diyip camdan atlarım gene bi 10 sene yasaklanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pes Etmek YOK!

Gelmesin kardeşim.Olurda başarıp getirirseniz seni seçtim pikaçu diyip camdan atlarım gene bi 10 sene yasaklanır.

Nickini ne zaman görsem incil reçelinden şu sahneyi hatırlıyorum; sevişmek yok!, kusmak yok!
  • http://www.radikal.com.tr/2000/10/30/turkiye/01pok.shtml bu çocuktan onay al önce gene atlar falan boşa çaba harcamayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tayyi_mekân -- 6 Ağustos 2013; 19:06:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

quote:

Orijinalden alıntı: Pes Etmek YOK!

Gelmesin kardeşim.Olurda başarıp getirirseniz seni seçtim pikaçu diyip camdan atlarım gene bi 10 sene yasaklanır.

Nickini ne zaman görsem incil reçelinden şu sahneyi hatırlıyorum; sevişmek yok!, kusmak yok!

İncil receli mi? Sevişmeyle recelin alakası ne yaw.İyiki izlememişim.
  • Pokuman
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    pokemon kalkınca digimon a sarmıştım ben sonra oda kalktı zaten.
  • yeni neslin çoğunluğu bozuk doğduğu için anca pokemonun adı kirlenir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illuminn -- 6 Ağustos 2013; 19:38:47 >
  • Hayatimda duyup gordugum en bos imza kampanyasi. Herseyden once net uzerinden hemen hemen tum bolumlere ulasilabiliyor. İlla atv nin mi yayinlamasi gerekli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gordon Freedos kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.