Bu butonu kullanan var mı acaba? Ben %90 bu butonu kullanarak konulara giriyorum. Ancak bir süredir bu buton işlevini yitirdi. Bu güne kadar reklamlar beni pekte rahatsız etmedi. Ancak şu 8 sn. reklamı yüzünden son mesaja ulaşamıyoruz. Ben bu durumdan çok rahatsızım açıkçası. Benim açımdan forum %90 kullanılmaz hale geldi. Lütfen bu duruma birşeyler yapılsın.
Mümkünse bir yönetici de bir açıklama yaparsa sevinirim. İlgili yerlere yazmıştım ancak bir cevap verilmedi...
8sn mesajı kalkmadı mı zaten , hiç çıkmıyor artık bende ?
Öyle bir butondan şimdi haberim oldu
quote:
Orijinalden alıntı: lnx=1
8sn mesajı kalkmadı mı zaten , hiç çıkmıyor artık bende ?
4-5 mesajda bir çıkıyor. Ve sayesinde forum kullanılmaz hale geliyor. Kendiliğinden son mesaja gitse yine sorun değil...
@megadeath...Orada da aynı sorun var, farketmiyor...
quote:
Orijinalden alıntı: Fenerbahçe
nerdeki o buton
Konu dışındaki konuların sağ tarafında son cevap veren kişininin nickinin yanında
Mümkünse bir yönetici de bir açıklama yaparsa sevinirim. İlgili yerlere yazmıştım ancak bir cevap verilmedi...
Opera turbo
Geçen gün Musakka sayesinde öğrendim bende onu. Çok işe yarıyor özellikle cevaplanan mesajlarımda.
ben bulamadım nerde olduğunu
Millet forumu kullanmayı bilmiyormuş. Öğrenmiş olduk... Bu butonu kullanmadan forum çok kullanışsız oluyor, siz nasıl bunu kullanmadan mesajlara giriyorsunuz ben anlamadım açıkçası...
Mümkünse bir yönetici de bir açıklama yaparsa sevinirim.
Reklam için Opera'ya özel bişey ekledim.Tam olarak bende bilmiyorum.Ne 8 saniye ne de sağ taraftaki reklamlar artık benim için yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Banzai!
quote:
quote:
Konu başlığının hizasında en sağ tarafta...
bende kullanıyorum :)
quote:
Orijinalden alıntı: irish
quote:
quote:
Konu başlığının hizasında en sağ tarafta...
dediğin yerde yok
Sürekli o butonu kullanıyorum. 8Sn mesajı kalkmadı mı, bana hiç gelmiyor