Bildirim
Bana sürükleyici bağımlılık yapan oyun önerir misiniz ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oyun önericek arkadaş yok mu forumda ? -
oyun çok.. ne tarz seviyorsun söyle ona göre bildiğim güzel oyunları söyleyeyim -
Farketmez öner bir tane güzel ? -
tekken 6, mortal kombat unchained, motor storm arctic edge, fifa street, army of two, split second, resistance, tenchu -
Teşekkür ederim. -
rica ederim, iyi oyunlar
def jam ve soul calibur sonradan aklıma gelenler.. soul caliburun grafikleri psp'nin en iyi grafikli oyunlarından biridir -
quote:
Orijinalden alıntı: WolF-EyE
rica ederim, iyi oyunlar
def jam ve soul calibur sonradan aklıma gelenler.. soul caliburun grafikleri psp'nin en iyi grafikli oyunlarından biridir
Hocam banada kale savunma tarzi ve 2 boyutlu limbo rayman tarzi oyunlar önerir misiniz exit serisi dışında özellikle kale savunma yi ve rayman tarzi bi oyunu çok istiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam rayman'i bende çok severim ama malesef psp'de bu tip bir oyun bilmiyorum..
biraz farklı olacak ama 2 boyutlu olarak metal slug seviyorsan o var
bunun dışında psp bazı emulatorleri çalıştırıyor: ps1, snes, mega drive gibi. bu platformlarda istediğiniz oyunu oyanaybiliyorsunuz -
quote:
hocam rayman'i bende çok severim ama malesef psp'de bu tip bir oyun bilmiyorum..
biraz farklı olacak ama 2 boyutlu olarak metal slug seviyorsan o var
bunun dışında psp bazı emulatorleri çalıştırıyor: ps1, snes, mega drive gibi. bu platformlarda istediğiniz oyunu oyanaybiliyorsunuz
eyvallah hocam peki kale savunma tarzı bi oyun varmıdır bildiğiniz ? hani yaratıklar gelir kestikçe power up yaparız falan -
malesef dostum hiç bilmiyorum.. o tip oyunlar genelde telefonlarda oluyor -
quote:
malesef dostum hiç bilmiyorum.. o tip oyunlar genelde telefonlarda oluyor
Eyvallah kardeşim. Peki whos that flaying tarzı bi oyun biliyormusun o bitmek üzerede :D -
Tower defense olarak PixelJunk Monsters Deluxe'ü öneririm. Oldukça sürükleyicidir. -
malesef..
ama 3D olarak efsane oyun after burner psp icin var.. gayet de guzel bir oyun -
quote:
malesef..
ama 3D olarak efsane oyun after burner psp icin var.. gayet de guzel bir oyun
eyvallah teşekkürler hocam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X